ya sen eğitimli mesleği olan bir kadınsın ne diye milleti düşünüyosun çek gel tr ye allahım ya..okurken sıkıntı bastı ne biçim bir kocaymış o öyle..bırak milleti nasılsa boşanınca bi ton laf duycan şimdi duy ne olcak..alışamadım oraya anlaşamadık de ben tr de yaşamak istiyorum o yüzden ayrılıyoruz de illa dayak olayını söylemen gerekmiyor..zaman kaybetmeden gel tr ye izinle ayrıldın sanırım mesleğinden.2.döneme başlarsın ver dilekçeyi hazır sömestr şuan.
rumeys arkadaşımız tr dönmek istiyor ama dönemiyor
çünkü -onun için- makul bi süre geçirmiş değil gittin 2 günde döndün demesinler diye haziranı beklemek istiyor
dayısını evinde rahat edemiyor çünkü onlar zaten kalabalık
sığınma evi fikrine sıcak bakmıyor daha cok yeni almanyada
cocuğu baba baba diyince üzülüyo
ee ne kalıyor arkadaşlar
ben ona affet demedim öyle bişeyde yazmadım
idare et dedim kendince belirlediğe güne kadar
bu açıklamayı yorumuma yorum yapan akadaşlara ithaf ediyorum
boşanmayı kafana koyduysan dahada orda durup kendini yıpratman boşa topla eşyanı al çocuğunu bin bi taksiye git havaalanına dön memleketine kimseye eyvallh etme hele sana etmeyene hiç elimde işim olcak benim heleki devlete dayalı bi işim ooo çalışır bakarım kendimede çocuğumada paşalar gibi özür dilemesinide hiç bekleme bence zaten yaşadığın olay ilk değilmiş arkasıda gelirr eşininde barışmaya niyeti olsaydı zaten seni arar yalnız konuşmak isterdi dayınızla gelmezdi bide hem suçlu hem güçlü tek kelime etmemiş sizinle demekki onunda boşanmaya niyeti var hatta dünden razı gibi.
olaydan 3-4 gün sonra babasi bebegi görmeye gelcekmis dediler,geldi ve gitti tek kelime etmedik.1 hafta sonra,dayim illaki sii basbasa getirip bi görusturucem dedi yoksa hic bi görusme caba olmadan seni trye gönderemem dedi.iyi gelsin ben herseye acigim dedim.o da bi dayimiz daha var onunla geldi ve sadece dayim konustu,benim fikirlerimi sordu bende kararimin degismedigini ve hala gitmek istedigimi söyledim.sadece dayim konustu o tek kelime etmedi,telden de aramiyo arasada acmazdim.önceki kavgalaimizda gidene dön demem,kimseye yalvarmam fln diyodu zaten.dayilarla hallolsa diye baliyo kendisi tek kelime etmiyo,mizac olarak dedigim dediktir,minneti yoktur.yengem gelmeside özurdur diyo ama bizimki artik beden dilinl asan bi problem
artik bu ücüncü oldu,ikisindede affettim-benim ikinci bi sansa ihtiyacim yok dedigi ve barismak icin o bana bazi sartlar sundugu halde-.o aksamda söyledim artik olmaz kesinlikle yapmayacagim desede ben onun sözüne güvenmiyorum dedim
rumeys
konunu baştan sona okudum tüm yorumlarla birlikte
bir değil iki değil üç oldu diyosun. demekki bu üçlede kalmıycak . şiddet bu adam hayatında olduğu sürece hep olucak
benimde 2,5 yaşında bir çocuğum var. eğer senin gibi bir evliliğim olucak olsa çocuğum öyle şiddet ortamında büyüycene benimle doğru düzgün yaşasın diye düşünürdüm.
üstelik sen kendin ve çocuğundan önce yok ailem yok elalem yok çevre diyorsun .. senin yaşadıklarını sen biliyorsun ve başkaları içinde bu eziyeti çekmeye değmiyceni biliyorsun
hem negüzel mesleğin ve gelince yapacağın bir işinde var. çocuğun bakımını ailenden uzakta çalışıyor olmanıda bahane olarak gösterme dönmemek için.. bende burda gurbetteyim yanımda kimsem yok . Allah sen istedikten sonra öyle güzel kapılar açarki ne sen nede çocuğun açta açıkta kalmazsınız
yuva yıkmak çok günah . ama bu günaha eşin çoktan razı olmuş.
sen başkaları için nederler diye düşünüp orada dayında sıkıntıyla kalıcana çocuğun için memleketinde bildiğin yerde işinle gücünle herşeyi başarıcak bir insansın belliki
birde şu ufak bahanelerin olmasa..
hiç işi olmayan nice kadınlar var eşlerinden boşanıp çocuklarıyla kendilerine huzurlu bir hayat kuran .
umarım senin için ve çocuğun için hayırlı iyi kararlar alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?