• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum.

ben ergenlikle, akraba olan kisilerin ileri boyutta munasebetini birbiriyle bagdastiramam...
bu tamamen aileyle ilgili...
bazi aileler maalesef cocuklarina akrabaligi dogru sekilde ogretemiyor...
akrabalarimiz bizim kardesimizdir...uzaktan akraba olur araya farkli duygular girer orasi ayri...didinin didisi durumunda normal olabilir yani...

ergenlik sacmaligimi???? yahu biz ailemizden yanlis mi ogrendik acaba? amca teyze cocuklari kardesimizden farksizdir. teyze anne yarisi amca baba yarisi derler. Insan nasil ne kadar ergen olursa olsun kardesine yakin akrabasina o gozle bakabilir? dunyada insan mi kalmadi? Bizim ailede olsa bu esek sudan gelene kadar dayak yerdik birde yuzumuze ailede ne kadar akraba varsa tukururdu herhalde....bilemiyorum ben mi yanlis dusunuyorum. benim dudagim ucukladi konuyu okurken. Kimse olayin bu boyutuna takilmamis. Herkesin ahlak anlayisi farklidir ama ben bunu ahlaksizlik olarak goruyorum deger yargilarima sigmaz cunku kuzenlerimle kardes gibi buyuduk dusuncesi bile beni hasta eder

ya ben akraba ilişkisine doğru bir şey demiyorum ki? gençler saçmalamış, onu diyorum, bunlar olan şeyler diyorum. bir boş gençlik ilişkisi nasıl akraba ilişkisinin önüne geçirilir diyorum. benim ailem de kesinlikle hoş karşılamaz, ama hoş karşılayan aileler var "yabancıya gitmesin" hesabı. kapanmış defterleri insanlar kendi kendilerine açıp durmasınlar kendilerini yıpratmasınlar diyorum. "olması gereken"le olanlar arasında farklar oluyor, bazı şeylerin böyle böyle açıklamaları var diyorum. hher şeyi kendinize göre yorumlamayın, koşulları göz önünde bulundurun diyorum, diyorum da diyorum.

ya ben akraba ilişkisine doğru bir şey demiyorum ki? gençler saçmalamış, onu diyorum, bunlar olan şeyler diyorum. bir boş gençlik ilişkisi nasıl akraba ilişkisinin önüne geçirilir diyorum. benim ailem de kesinlikle hoş karşılamaz, ama hoş karşılayan aileler var "yabancıya gitmesin" hesabı. kapanmış defterleri insanlar kendi kendilerine açıp durmasınlar kendilerini yıpratmasınlar diyorum. "olması gereken"le olanlar arasında farklar oluyor, bazı şeylerin böyle böyle açıklamaları var diyorum. hher şeyi kendinize göre yorumlamayın, koşulları göz önünde bulundurun diyorum, diyorum da diyorum.

canim anliyorum ama boyle seyleri kimsenin hos karsilamamsi gerek... olmus denmemeli olmamali canim ne alaka dunyada insanmi kalmamis... benim kan beynime sicriyor... yabanciya gitmesin hesabini yapan aileler zaten zir deli ve cahil. Ondan sonra goruyoruz nasil sakat bebekler genetik bozukluklar ortaya cikiyor.Cezasini dogan cocuklar cekiyor. Aileler cocuklari yetistirirken cok dikkatli olmali ... benim cocugum olsa hic bir sey icin dovmezdim hic bir sebep icin ama bu sebepten doverdim cunku nasil benim kardesimin cocuguna yan gozle bakar... esek sudan gelene kadar doverdim,... ve sapiklik bu resmen.benim en kil oldugum durumlardan biri bu. yani insanlar evlenmeden once iliskiye girmis, gaymis lezbiyenmis , yok 10 tane dovme yaptirmis ne bileyim gerisini sen getir...bunlarda tompumda hala tabu cogu kisiye gore yapilmamasi gerekenler ama bu saydiklarimi yapanlar kendine zarar veriyo. Akrabasiyla cikan, sevgili olan afedersin yatan evlenen herkese zarar veriyo ve ailesini kucu dusuruyor arti dogacak cocuklarin sagligida soz konusu. Ben bu konuda cok sinirleniyorum cunku ailemizden boyle gorduk.kuzenimle kardesim birbirinden farksizdir . Nasil boyle bisi yapilabilir ki!

yaa arkadaslar konuyu bastan sona kadar okudum...ama buyude gel demeler...cocuk oyuncagimi sandin...yarinda gofret alir gelir demeler yazik yaa...zaten konu sahibi cok mutluyum diye gelmiyor...bir problem yasiyor yardimci olamayacaksaniz neden arkadasin moralini bozacak seyler yazarlarki...bu arada su konuda dikkatimi cekti...yorumu yaziyorlar sonrada basa kalkan arkadaslar var...yeter ama yazdiginiza bin pismansaniz elinizi klavyeye bile degdirmeyin yani...ne yani illaki bosanmasimi gerekirdi böyle dusunenler yanlis dusunuyor bence...evliligi devam ettirmek bir sanattir...bunu uzmanlar söyluyor...coluk cocuk olunca inanin is daha da zor...onlarin durumunu ve geleceginide dusunmek gerekiyor...ayrica konu sahibi arkadas neden cocuk olsunki...ne guzel genc yasta evlenmis...yuvasi icin didiniyor...insanlar hata yapa yapa olgunlasir...bazi yorumlar konu sahibinin adina beni cok uzdu...as pise pise koyulasir...belki onun yasindaki kizlar geceleri orda burda barda diskoda...ne guzel bir aile yasantisi kurmus...ayrica konu sahibi hakli bence...onemsenmemek hos degil...heleki es tarafindan....cok onur kirici....oda bunu dile getirmis....eminimki cok guzel bir aile olacaklar..tabi problem iki tokatla hallolmaz bunuda bilmek lazim...konusmak sart...onuda kavga ederek degilde sakin guzel guzel konusmak lazim...fevri cikis iyi degildir...sunu unutma konu sahibi arkadasim öfkeli insan seytanin malidir!!!yani elbet cikis vardir..ama guzellikle..dua et....Allahim yuvamiza huzur ver bana sabir ver esimi dogru yoldan ayirma de....ilk yillar herkes problem yasar...yasamiyom diyen sadece kendini kandirir!!!!

doğru söze.....:46::46::46::46::46::46::46:

Mashallah evlilikleri iyice oyuncak ettiniz....

Hersey sizden once olmus,sizinle evliyken boyle birsey yasasaydi neyse diyecegim ama,

esinizin ne sucu var ben anlayamadim, lutfen sacmalamayin oturun akillica dusunun..

Aranizda hicmi guven,sadakat yok sizin:53:

Canım kıskanmakta haklısın ama asıl kıskanması, üzülmesi gereken taraf kuzen, çünkü eşin seni tercih etmiş, seninle evlenmiş, belki eşin sadce seni kıskandırmak için öyle davranmıştır. Bunun için insan boşanmamalı, ortada bir aldatma yok. senin yaptığın pişmiş aşa su katmak, eğer boşanırsan sadece o kızı svindirmiş olursun.

Canım kıskanmakta haklısın ama asıl kıskanması, üzülmesi gereken taraf kuzen, çünkü eşin seni tercih etmiş, seninle evlenmiş, belki eşin sadce seni kıskandırmak için öyle davranmıştır. Bunun için insan boşanmamalı, ortada bir aldatma yok. senin yaptığın pişmiş aşa su katmak, eğer boşanırsan sadece o kızı svindirmiş olursun.

Bencede aklında yokkende aklına sokacaksın:45:

Merhaba site
1984'lüyüm eşim benden önce teyzesinin kızı ile beraberlik yaşamışlar tam 1 sene ben bunu bilmiyordum ( düğünede gelmedi bu kız )3 senelik evliyiz, Ayrı ildeler bu yüzden görüşeleri sorun oluyordu, Kendisi onunla çıktığını evlenince söyledi bana, Kendisi bu yaz tatile geldi buraya eşime dedim aynı ortamda bulunursan seni 2'den 4'e şart olsun boşarım. Anlamadı beni, Diğer teyzesi gile gittik, Orada bunlar aniden geldi, Eşim gitmek istemedi felan, Selamlaştılar. Bana laf soktu felan sustum ! Eve gelince onu savundu, Dedim bak bu son olsun seni boşarım. Yine dinlemedi beni diğer teyzesinin kızının ( ilk tanıştığımız teyzesi ) düğünü vardı, Misafirler vardı hepsi salonda oturuyorlardı, Elimde salondaydı ben çay felan getiriyordum misafirlere oda pislikte salondaydı eşime İşaret etmeme rağmen odadan çıkmadı ve bana birşey olmaz diyerek geçiştirdi beni, Ağladım birşey olmamış gibi davranıyor.

Durumu aileme anlattım, Çoçuğum yok boşanıyorum, Doğru bir karar veriyor muyum ?. Bilmiyorum ama çok zoruma gidiyor.

canım bilemiyorum tabi işin boyutunu ama bi yuva kolay kurulmuyo ama çok kolayca yıkılıyo banada boşanmak için yeterli bi sebep gibi gelmedi dünyada neler var neler senin bu yaşadıkların için yuva yıkılmaz ben öle kötü şeyler yaşadımki bunlara rağmen yuvamın yıkılıcak olmasına çok çok üzülüyorum çünkü çok zor çok acı bişey bu yaşamadan anlayamaz hiç kimse bence iyi düşün canım sonradan pişman olucan bişey yapma keşke dememek için bidaha düşün bence

her mesajınızda sümsük diye hitap ettiğiniz bir adamı zaten sevmiyorsunuzdur , teyze kızı filan hikaye yaşanana olaya kızsaydınız sadece bu kadar sık sümsük diyemezdiniz siz kocanızıda sevmiyorsunuz belliki

kocanı o kadına bırakma biraz mücadele et derim baktın ki olmuyo o zaman uzun uzun düşün ama ne yap ne et kocanı o kadının eline elinle verme klasik laf olucak ama yuva kolay kolay bozulmaz bozdurana da müsade etme pes etme canım rabbim yardımcın olsun:71:

Benim için dayı teyze amca hala çocuklarım kardeşim gibidir. Asla o gözle göremem ama görenleri de yadırgamıyorum. Bazı ailelerde mümkün.

Sizin durumunuzda teyze kızı eski sevgili hem de 1 sene kadar sürmüş bir ilişki yani tehlikeli sakat bir durum. Olması gereken asla görüşmemek. ama akrabalık olunca mecburen aynı ortamda bulunuluyor. bu durumlarda da eşinizin sınırlarını koruması selamlaşmaktan öteye gitmemesi gerekir. Ben selamlaşmayı bile kıskanırdım sinir olurdum ama bu durumda normal karşılamak gerekiyor. eşiniz sınırlı davransa da kadın rahat durmuyor şımarıklık ediyorsa meydanı boş bırakmamak lazım.
boşanmakla tehdit etmek olur ama bu sebeple boşanmak olmaz. Bu olayı çok fazla büyütüp de iyice eşinizin de dikkatini konuya yönlendirmenizi yanlış buluyorum. elbette hiçbir şey olmamış gibi davranmayın ama sürekli bu konunun gündemde tutulması yerine ben olsam bir kez sakin ve net bir şekilde konuşurdum. Tapusu sizde adamın yahu, isteseydi zaten onunla evlenirdi öyle değil mi?

Back
X