boşanıyorum

Herşeyi gördümde
Mazlumun ahının yerde kaldığını görmedim inan.
Ailenin yanında olması çok güzel
Çok arkadaşımız ailesi yüzünden bu cenderelere sıkışıp kalıyor.
Tabi teselli değil ama arkanı dönecek kadar gücün var.
Yeni bir hayat kurabilirsin.
Geçmişi tüm mutsuzluğuyla geride bırakırsın canım inşallah..

evet canım çocuğumun olmaması, ailemin arkamda olması ve iyi bir işimin olması tesellim çok şükürki onlara tahammül etmek zorunda kalmıcam her durumda tahammül etmemek gerekir ama ben bu şartlara rağmen çıkmaz duruma düştüğüm çok oldu diğer arkadaşlarımızında Allah yardımcısı olsun

7 ay çok kısa bir süre, daha evliliğiniz oturmamış.
Eşiniz kıymetinizi anlar inşallah bir an önce.
Allah yardımcınız olsun.

üzülmemek için bu konuda umutlanmak istemiyorum topun ucundayız eğer beni seviyorsa bişeyleri düzeltmek için uğraşır zaten sevmiyorsada anasının dizinin dibinden ayrılmaz kaybedeceğim bişey kalmadı inan:((

sevmek yetmiyor ki canım ortada bişey yokken bile ailesini savunuyor bana ailece kinlenişler naptıysam yaranamadım onlarsız adım atmıyor beni yok sayıyor senden önce ailem vardı sen kimsin ki demesi son noktayı koydu

canım kendini bu adam için sakın üzme
bırak o değerli ailesiyle yaşasın sen değil o kaybeder
eşin olacak adam ailesinden kopamıyorsa neden evlenmişki
ilerde yeniden evlenince yeniden boşanır elbet birgün aile olmanın ne demek olduğunu anlarda iş işten geçmiş olur

Hiçbir kadın evliliğinin hem de bu kadar kısa sürede yıkılmasınız istemez elbette, ama sizin sebeplerinizi çok haklı buldum şahsen. Siz mutlu olmak için, güzel bir hayatı paylaşmak için evlendiniz, onun bunun ceremesini çekip eşinizin bunlara göz yummasını seyretmek için, bütün bunlarla tek başınıza mücadele etmek için değil. Evlenirken aradığınız huzuru bulamadıysanız o evliliği devam ettirmeme kararınız bence çok makul. Eminim çok daha iyi bir hayatı hak ediyorsunuzdur.

Kolaylıklar dilerim.

5 aylık ,7 aylık evlilikler bitiyor.
İnanamıyorum yaa cicim ayları daha.
Bu aileleler delirdi mi,
Ne istiyorlar bunlar,
biz kuş yuvası bile bozulmaz günahtır diye büyüdük ama
Bunlar evlat yuvası yıkacak kadar şuursuzlar
Hayret birşey
Allah tez zamanda ıslah etsin

Son düzenleme:
aynen öle kimse istemez inanın bütün manyaklıklarına göz yumdum kadının ama yok normal değildi canım.ya ben tımarhaneye ya mezara gidicektim hayırlısı böleymiş çok uğraştı boşatıcam da boşatıcam die etrafta bile bağırıp çağırıormuş zaten.oğluda embesilin biriydi arayı idare edemedi

7 ay evlilik için kısa bir süre.

Ancak;
İnsan aynı evi paylaşmaya başlayınca,
daha ilk aydan gidişatın ne oldugunu veya ne olacagını anlayabiliyor...

Hakkınızda hayırlısı olsun...

aynen öle böle insanların yatacak yeri yok madem oğlunu gelinden kıskanacaktın enden evlendirdin dizinin dibinde otursaydı her gün bizdeydi daha ne istedi ben anlmadım bir gün olsun yeni evliler rahat bırakıyım gençler şeklinde bi anlayış görmedim hep olumsuz şeylerdi iyi oldu sadece nasıl tanıyamamışım ona üzülüorum

ne acayip erkekler varya erkek demeye bin şahid ister, birde evi terkmi ediyolar pes doğrusu, canım çok üzüldüm senin adına ama böyle bi durumda ne yapabilirsinki, ki dedği laflar ne öyle ya o hiç evlenmesin bi daha çok sinirlendim.. şimdi ailesi memnundur oğulları diznin dibinde saçmalığın bu kadarı :47:

hakkında hayırlısı olsun inşallah

kararını verdiysen demek ki sona gelmişsin

eşin evli olduğunun farkına varamamış ailesi de bu durumu bi güzel kullanmış

nasıl rahat içleri bilemiyorum

arkadaşlar hayatın gerçekleri bu ister inanın ister inanmayın sadece bu boşanma sebebi die soran vardır içinizde kimbilir neler yaptı diye yaptıklarımı söleyim hergün bana habersiz çıktı geldi oğlunun işten gelme zamanı sonra yemeğini yer oğluyla birlikte dışarı çıkar.. oğlu bekar arkadaşlarının yanına bu da evine gelirdi kadın oğlunun evde kalmamasından zevk alırdı eve geldiği zaman annesini arar eve geldim der yaptıklarını anlatır kapatırdı bütün günlerimiz böle geçti ve en sonunda bana küfür edip üzerime saldırdı bende evden kovdum senmisn benim annemi evden kovan diyip evi terk etti ve dava açtı

5 aylık ,7 aylık evlilikler bitiyor.
İnanamıyorum yaa cicim ayları daha.
Bu aileleler delirdi mi,
Ne istiyorlar bunlar,
biz kuş yuvası bile bozulmaz günahtır diye büyüdük ama
Bunlar evlat yuvası yıkacak kadar şuursuzlar
Hayret birşey
Allah tez zamanda ıslah etsin

amin diyeyim canım ben bile 11 senelik evliyim kaynanam halen benimle uğraşıyor
sanki hayata bunlar tarafından ezilmek üzülmek için geldik
gelininizi üzen kayınvalideler Allah larından bulsunlar inş

arkadaşlar hayatın gerçekleri bu ister inanın ister inanmayın sadece bu boşanma sebebi die soran vardır içinizde kimbilir neler yaptı diye yaptıklarımı söleyim hergün bana habersiz çıktı geldi oğlunun işten gelme zamanı sonra yemeğini yer oğluyla birlikte dışarı çıkar.. oğlu bekar arkadaşlarının yanına bu da evine gelirdi kadın oğlunun evde kalmamasından zevk alırdı eve geldiği zaman annesini arar eve geldim der yaptıklarını anlatır kapatırdı bütün günlerimiz böle geçti ve en sonunda bana küfür edip üzerime saldırdı bende evden kovdum senmisn benim annemi evden kovan diyip evi terk etti ve dava açtı

inanmıyorum sanamı saldırdı keşke sende ağzına bir tane çaksaydı ne iyi olurdu

aynen öle böle insanların yatacak yeri yok madem oğlunu gelinden kıskanacaktın enden evlendirdin dizinin dibinde otursaydı her gün bizdeydi daha ne istedi ben anlmadım bir gün olsun yeni evliler rahat bırakıyım gençler şeklinde bi anlayış görmedim hep olumsuz şeylerdi iyi oldu sadece nasıl tanıyamamışım ona üzülüorum

canım sizi yalnı bırakmamasının sebebi aranızı açmak
kadın işi biliyormuş heran yanınızda olarak yakınlaşmanızı , aranızda kalıcı bağların oluşmasını engellemekmiş amacınada ulaşmış

canım sizi yalnı bırakmamasının sebebi aranızı açmak
kadın işi biliyormuş heran yanınızda olarak yakınlaşmanızı , aranızda kalıcı bağların oluşmasını engellemekmiş amacınada ulaşmış

evet tattlım hemde oğlunun yanında ve bana çok ağır bir küfür etti bende çık git bu evden die bağırdım olay bu 4 aydır ailemdeyim nafaka tazminat ne olursa açtım bakalım bunları yaralamanın tek yolu bu

canım üzülme bizde çok zor süreçlerden geçtik ama şmdi çok şükür birlikteyz ve br kızmz oldu ama fedakar olmk gerekiyor başka yollar denemk gerekyr bugünlere geleblmk içn çok üzüldüm çok yıprandım şmdi bebiş oldu birbrmzi dahada benmsedk Allah yardm etsn

Back
X