• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosaniyorum...

Canim kararli olamiyorum. Nedendir yapamiyorum ve bu daha çok yipratiyor. Ne kadar gururun kirildi anlatamam. Ki ben asla kabul edemem derken ne hale düştüm.. Çok ikilemde kaldim. Zor bir surecmis bu :KK43:
Bu kadar şerefsiz bir adamı, insanın içi alır mı ya? Kendi çalışanının karısıyla aldatmak da ne :KK57:

Ne arıyor, ne soruyor, ne beni umursuyor diyorsunuz. Eee siz zaten onsuz da bir şekilde yaşayıp gidiyormuşsunuz. İşiniz, iyi bir maaşınız da varmış. Bu adama sizi bağlıyan tam olarak nedir?

Çok üzüldüm daha önceki konulardan yorumlarınızdan biliyorum sizi..
Kimse boşan yada boşanma diyemez muhakkak hayat sizin hayatınız
Lakin kabul etseniz bile yaşananları unutup normal bir hayat. Süremeyeceğiniz kesin
Bu erkeklere de akıl ermiyor yani yazıklar olsun
Allah yardımcınız olsun

Bu arada iyice soguduk önceli sorunlar da olunca. Bi kış boyunca aksam beni arar da isten eve rahat geldin mi der diye bekledim aramadi. Sadece cani istediğinde ve kiziyla konuşmak için aradi.neyse uzatmayayim.ben coknkirildim iyice sogudum bundan. Ama elimden geleni yaptim iyi olalim diye. En son ramazan bayramında farkettim ki aldatiliyorum. Belli bi ilişkisi yok. Faceden tanismis konuşmuş mesajlasmis bir iki gün biriylebir iki ggün iriyle. Buyutmedim konuyu. Ama bu hafta geldiğinde ne göreyim..kendi calisani olan bir adamin karisiyla sabahlara kadar mesajlasmalar telden,faceden sohbetler neler neler... Bosanalim diyorum seviyorum diyor.nasil yaptin bunu deyince bosanalim diyor. Dengemi bozdu

aldatma varsa yapılacak şey belli aslında
Allah yardımcınız olsun

Kizlar selam. Bosanmakla bosanmamak arasında parcalaniyorum. Bir yanim bosan bu hayat boyle olmaz diyor,diğer hanim evladin var yuvani yikma diyor. Bizim sorunlarimiz esimle iki uç sene öncesine dayaniyor. 6 senelik evliyiz,4yasinda evladimiz var. Eaim bundan bir sene önce buradaki işinden istifa edip ailesinin yasadigi sehire abisi ile ortak is yapmaya gitti.sorunlar olduğu için ben de git dedim.ve evlendigimizden beri ailesi hep baski yapiyordu onların olduğu sehire gitmemiz için.ben gitmesin esinle,bir sene sonra falan bakariz dedik.ama bu arada Esim beni çok ihmal etti.benim iyi bir isim ve yeterli maasim var diye beş kuruş göndermedi ben de istemesim
Şu an zaten kağıt üzerinde evlisiniz farkındaysan. Evlilik birliğinin gereklerinden hiçbiri mevcut değil. Aynı evde hatta aynı şehirde bile değilsiniz. Evine katkısı yok. Aranızdaki sevgi bitmiş. Yine de sen bilirsin ama dediğim gibi şu an zaten evli değilsiniz sadece devlet tarafından evli olarak biliniyorsunuz.

Canim kararli olamiyorum. Nedendir yapamiyorum ve bu daha çok yipratiyor. Ne kadar gururun kirildi anlatamam. Ki ben asla kabul edemem derken ne hale düştüm.. Çok ikilemde kaldim. Zor bir surecmis bu :KK43:
Aldatan erkeği affederken çok dikkatli olmak lazım
Nasılsa bir şey demiyor diye düşünebilir.
İyice pişman olması gerek ama göstermelik olarak değil.
Bir evlilik danışmanı vardı, Zahide ile yetiş hayata programına çıkıyordu adını bilen varsa yazsın, o çok güzel anlatmıştı bu konuları.
Yani karar sizin, ama devam edecekseniz de adama aldatmanın normal bir şey olduğu kanısını vermemeniz lazım ki aman nasılsa affediyor demesin...
Deliliniz varsa silmeyin, yedekleyin. Mesajlar konuşmalar falan. Ne olur ne olmaz :KK43:

Çok üzüldüm daha önceki konulardan yorumlarınızdan biliyorum sizi..
Kimse boşan yada boşanma diyemez muhakkak hayat sizin hayatınız
Lakin kabul etseniz bile yaşananları unutup normal bir hayat. Süremeyeceğiniz kesin
Bu erkeklere de akıl ermiyor yani yazıklar olsun
Allah yardımcınız olsun
giremedim nete günlerdir. toparlamaya çalışıyordum kafamı. gerçi hala toparlanabilmiş değilim. bi arkadaş "aldatmanın normal olduğunu düşünmesin" demiş ya, adam tam da bunu düşünüyor sanırım ve cinsel beraberlik yaşamadığını ve bu yüzden aldatmış olmayacağpını iddia ediyor. içimde kırgınlık, kızgınlık, mide bulantısı, öfke...karmakarışık duygular var. rabbim kızımın ve benim yardımcımız olsun.
hepinize teşk ederim kızlar.

Kizlar selam. Bosanmakla bosanmamak arasında parcalaniyorum. Bir yanim bosan bu hayat boyle olmaz diyor,diğer hanim evladin var yuvani yikma diyor. Bizim sorunlarimiz esimle iki uç sene öncesine dayaniyor. 6 senelik evliyiz,4yasinda evladimiz var. Eaim bundan bir sene önce buradaki işinden istifa edip ailesinin yasadigi sehire abisi ile ortak is yapmaya gitti.sorunlar olduğu için ben de git dedim.ve evlendigimizden beri ailesi hep baski yapiyordu onların olduğu sehire gitmemiz için.ben gitmesin esinle,bir sene sonra falan bakariz dedik.ama bu arada Esim beni çok ihmal etti.benim iyi bir isim ve yeterli maasim var diye beş kuruş göndermedi ben de istemesim
hatayı bence ayrı şehirlerde yaşamakla yapmışsınız.
anca beraber kanca beraber derim ben evlilikte.
çok muazzam şartlar olmadıkça o gitmemeliydi ya da sen gitmeliydin.

hatayı bence ayrı şehirlerde yaşamakla yapmışsınız.
anca beraber kanca beraber derim ben evlilikte.
çok muazzam şartlar olmadıkça o gitmemeliydi ya da sen gitmeliydin.
çokk haklısın. çünkü arada mesafe oldukça gönüller de uzaklaşıyor. insan soğuyor eşinden. tekrar deneyeceğim sanırım yanına gidip..

çokk haklısın. çünkü arada mesafe oldukça gönüller de uzaklaşıyor. insan soğuyor eşinden. tekrar deneyeceğim sanırım yanına gidip..
arada aldatma varmış, bu farklı bir durum tabi.
ama bir erkek şehir dışındaki karısına sahip çıkmaması çok kötü. yani o kadın da gidip o adamı aldatırsa şimdi müstehak mı değil mi diye farklı bir noktaya çekmek istemiyorum ama erkek karısına sahip çıkmıyorsa değer yargılarını sorgularım ben.
şimdi yanına gitmen senin hayatından feragat etmen adamın açılan gözlerini yerine oturtacak mı?

Ya ben sadece merak ettim, siz neden eşinizle gitmediniz?

Back
X