boşanıyorum

bugrakimya

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
19
3
34
arkadaşlar 1 hafta önce boşanma kararı aldım. sebepler artık hiç önemli degil anlaşmalı olarak boşanıcam.2 çocugum var. 4 ve 3 yaşında başka bir şehre yerleşmek istiyorum.çalışıp çocuklarıma bakarım diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım babamın evine dönmek istemiyorum hatta boşanacagımdan bile haberleri yok .

eşinizle konuştunuz mu anlaşmalı boşanmak ikinizin kararı mı
çocuklarınızın velayetinin sizde kalmasına evet diyor mu?
bende boşanmayı dusunuyorum cocugum yok o yuzden sımdılık aılemın yanına yerlesmeyı ıstıyorum
cocuklarınızla rahatsız etmek ıstemedıgınızı soyleyebılırsınız tabı aılenızın dusunce yapısına da baglı bu durum

evet konuşuldu anlaşmalı boşanma olacak ailemin yanına dönmek istemiyorum sence başka şehirde ayakta kalabilir miyim?

sende aynı durumdasın sanırım.çocukların velayetini ben alıcam yani verdi.aslında evliyken bakmadıgı çocuklarına şimdi mi bakacak .çekişmeli, boşanmada kazanırım ama ona bile gücüm yok en kısa zamanda bitsin kurtulayım istiyorum onla aynı şehirde nefes almak bile istemiyorum.

arkadaşlar 1 hafta önce boşanma kararı aldım. sebepler artık hiç önemli degil anlaşmalı olarak boşanıcam.2 çocugum var. 4 ve 3 yaşında başka bir şehre yerleşmek istiyorum.çalışıp çocuklarıma bakarım diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım babamın evine dönmek istemiyorum hatta boşanacagımdan bile haberleri yok .

Mesleğiniz var mı? Bir de ailenize mutlaka bi an önce söyleyin. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Eğer bir mesleginiz varsa gitmeden is bulabilecekseniz neden olmasin. Ama sıfırdan is arayip bulmaya calisacaksaniz 2 küçük çocukla bilmediginiz bir sehir riskli bence

Çalışıyor musunuz? Başka bir şehirde sıfırdan hayat kurmak masraflı olur. Karşılayabiliyor ve çalışıyorsanız neden olmasın.

Ne yaşadınız bilmiyorumda boşanmayı kolay sanmayın derim eyer iyi bir mazeretiniz yoksa inan dönmek daha doğru üstelik çocuklarınız var ve çocukların bir baba rol modeline ihtiyaç duyar.

Tabiki her seyi basarabilirsiniz ancak yerinizde olsam aile desteği alırdım. Aile cok farkli bisey, ailenizden bağımsız kalkişirsaniz bu işe 10x kadar zorsa, ailenizin destegi ile zorluk 3x olur. Ilk olarak karşı ciksalar da cok diretemezler merak etmeyin

hiç umrumda degil açıkcası herkes duydu ve kimse önemsemedi söyler geçer gider dedi önce çekişmeli olsun dedim iftiray davası açacaktım son gün daha da ileri gitti ve bişeyler söyledi işte kısacası artık olmaz

bu anlattıgım küçük kısım daha neler dedi. neyse bitti bursa ya yerleşmeyi düşünüyorum
iş olanagı daha fazla çocuklarda kreşlik oldular zaten hem dayımlarda orda iyi kötü geçinirim heralde diye düşünüyorum

dava bitince aileme söylicem kız kardeşim biliyor ve dediği tek şey bu sefer boşanmazsan beni sil bunca yıllık emek bir hiç ugrunaymış

bu anlattıgım küçük kısım daha neler dedi. neyse bitti bursa ya yerleşmeyi düşünüyorum
iş olanagı daha fazla çocuklarda kreşlik oldular zaten hem dayımlarda orda iyi kötü geçinirim heralde diye düşünüyorum

Bursa iyi bi tercih olabilir. İnşallah çocuklarınızla mutlu olursunuz da her şey yoluna girer umarım bi an önce. Zor zamanları çabuk atlatmanız dileğiyle.

ailenle yaşama ama aynı şehirde ol bence, çocukların çok küçük Allah etmeye hastalık kaza bela hepsi bizler için, bi işin çıksa kime güvenip bırakacaksın hani tek olsan git başka şehre derim ama 2 çocukla zor ilerde kuyruğu kıstırıp dönmek var

X