Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
500 kesiliyorsa kötü canım bak durumuna bence yetiştirirsin 1500 tl yi 17bin de alacakmışsın elin yatkınsa bebek süsleri falan yapıp satıyorlar öyle bişeyler yaparsın olmadı. Sen şimdi psikolojini düzgün tutup çocuklarına da destek olmalısınBı arada anlaşmaya göre ben işe başladığım An benim nafaka düşecek 1000 liraya
Neden böyle anlaştınız ki? 1000 lira ve evinin kirasını vermeyi teklif etsen? Esyalarını vermesen zaten o evde yaşamaya devam etsen. Çalışınca da 2 çocuğu için vermek zorunda. Bide neden 17 bin. 15 değil 20 değil. Pazarlık mı yaptı sizle?Bı arada anlaşmaya göre ben işe başladığım An benim nafaka düşecek 1000 liraya
Eşimin iş arkadaşları bile Elhamdülillah arkamda maddi manevi hep yanındayız dediler.... Allah şahit bizde şahidiz dediler.... geçer inş bu günlerde
Helal olsun en iyisini yapmisin zaten 10 yıl sonra kiminle evleneceğini söyleyen kocaman Hayır gelmez Allah yardımcın olsun Allah sabır versin her zaman güçlü olmak lazım bu hayatta İhsani başına hersey gelebiliyor insan hayat arkadaşı dediği insana sürekli yanında olan insana guvenmiycekse kime guvenecek Allah akıl fikir versin bu insanlaraSekiz yıllık acı tatlı günlerin ardından sebepsiz yere bana küsmesiyle boşanıyorum.... Bundan yirmi gün önce eşim durduk yere sırat asmaya başladı bi sıkıntı mı var Die sordum ilk başlarda yok dedi..... İçimden yine bunalıma girmiş bi kaç güne geçer dedim ama yanıldım..... O sıkıntılarının başladığı günden 6 gün sonra tekrar aynı soruyu sordum neden bu şekilde oluyorsun ne yaptım dedim bana bahane olarak annesine babasına ona zamanında cok çektirmişim artık dayanacak gücü kalmamış bu evlilikte bir Son göremiyormuş 38 yaşındaymış 10 yıl daha bu evliliğe katlansa 48 yaşında onunla kim evlenir Vs... Saydı sayıştırdı alttan aldım gecer düzelir dedim yumuşatma ya çalıştım aynı tavırla bana sen nasıl kadınsın suan ben hatalıyım durduk yere bişey çıkarttım sen hala alttan alıyorsun iyi davranıyorsun dedi... Bende gülümsedi ve dedim ki evliliğim süresince sana hiç bir zaman bir kadın olupta naz yapamadım.sen benim yapmam gerekenleri fazlasıyla yapıyorsun dedim.... Sonra bana terbiyesiz bir teklifte bulundu tersten ilişkiye girerse düzelir miş.... Çok üzüldüm ağladım kabullenemedim kovdum evden.... Oda hemen gitti zaten.....aradan bir süre gecti bi kaç aile bir oldu eşimi eve döndürmeye çalıştı boşanmak bitti Die kendini yerden yere attı bahane olarakta yine anne babasını sundu... Oradaki aileler dinlediklerinde bunların boşanmaya değer şeyler olmadığını söyledi ama adam kafaya koymuş amaç beni rezil etmek.... Hiç birşey demedim dön dedim sadece geldi eve... Aradan iki gün gecti içimde bir sıkıntı var durduk yere... Fareye gezinirken neden bilmem eşimin sayfasına geldim arkadaşlarına bakarken bir kaç bayandan rahatsız oldum ve hemen aradım facebook kapatacagını söyledi ok dedim. Akşam geldi facebook kapatmamış ok hemen kapatıyım dedi bende önce benim rahatsız olduklarını sil ondan sonra dedim... Sonra tlf ver dedim vermedi neymiş efendim ona güvenmeyi öğrenmem lazım mış bir de Sifre koymuş iyice şüphelendim... Sonra altı face İ tlf elinde alırım Die SIM sıkı tutuyor dediğim bayanları sildi sonra oyladı biraz onu sen tut elinde beni arkadaşlarını kontrol edeyim dedim... Derken aşağı yukarı kaydırıtken bi anlık bi boşluğunda yararlanıp msjlar bölümünü tıkladım... Eski bir arkadaşıyla yazışmış... kadın bekar cıvık birşekilde kadına yazılar yazmış iltifat etmiş whatsapa davet etmiş sensiz olmaz sende gel demiş... Kadında bu konuşmalardan rahatsız olmuş sanırım vaktim yok çok yoğunum eşine slmlar Die konuşmayı sonlandırmış.... Bunları okuyunca inanın kalbimi bıçakla ikiye bölümler sanki... Sekiz yıllık evliliğimde bir kez olsun bana iltifat etmeyen yüzüme gülmeyen bir adamla yapıyordum hep kendimi karakteri bu dedim avunttum... Ama karakteride bu değilmiş.... İki evladım var o yazıyı okuduktan sonra defalarca pişmanmısın Die sordum ve aldığım cvp bundan sonra böyle kabul edersen oldu... Tabiki kabul etmedim ve dwf ettim adamı... Suan anlaşmalı boşanıyorum 1500 lira nafaka 17 bin lirada para istedim ayrıca çocuklarımın velayeti oda kabul etti. Geçmişe dönüp baktığımda kesinlikle evli olmaması gereken bir adam görüyorum ne eşine nede çocuklarına maddi ihtiyac haricinde en ufak ilgi ve sevgi göstermeyen bir adam var kim isterdi o adamı....sorum su ki bir boşluktayım ara sıra ohh rahatladım diyorum ara sıra da BŞ karamsar sanki bundan sonra mahvolqcqkmışım hissine kapılıyorum... bu boşanma psikolojisinin getirdiğş bir düşüncemi bilmiyorum ne yapacağımı önüme neler çıkacak daha önce benzeri olayları yaşamış sizlerin düşüncelerini merak ediyorum bu arda maddi imkanım yok çocuklarım küçük çalışmam aileminde yanına dönemem ankarada yaşıyorum 1500 lirayla iki çocuk geçinebilirmiyim yaşım daha 28..
Zihniyetsiz adam namaz kılsa nolurAslında 5 vakit namaz kılan işinde gücünde bi adamdı.. Zaten senelerdir ilgisizliğini bu şekilde düşünerek avutmuştum kendimi ... kırk yıl düşünsem bir arayış içine gireceğini ummazdım...
Eğer ev kiraysa biraz zor geçinirsizniz. Çalışmanız gerekSekiz yıllık acı tatlı günlerin ardından sebepsiz yere bana küsmesiyle boşanıyorum.... Bundan yirmi gün önce eşim durduk yere sırat asmaya başladı bi sıkıntı mı var Die sordum ilk başlarda yok dedi..... İçimden yine bunalıma girmiş bi kaç güne geçer dedim ama yanıldım..... O sıkıntılarının başladığı günden 6 gün sonra tekrar aynı soruyu sordum neden bu şekilde oluyorsun ne yaptım dedim bana bahane olarak annesine babasına ona zamanında cok çektirmişim artık dayanacak gücü kalmamış bu evlilikte bir Son göremiyormuş 38 yaşındaymış 10 yıl daha bu evliliğe katlansa 48 yaşında onunla kim evlenir Vs... Saydı sayıştırdı alttan aldım gecer düzelir dedim yumuşatma ya çalıştım aynı tavırla bana sen nasıl kadınsın suan ben hatalıyım durduk yere bişey çıkarttım sen hala alttan alıyorsun iyi davranıyorsun dedi... Bende gülümsedi ve dedim ki evliliğim süresince sana hiç bir zaman bir kadın olupta naz yapamadım.sen benim yapmam gerekenleri fazlasıyla yapıyorsun dedim.... Sonra bana terbiyesiz bir teklifte bulundu tersten ilişkiye girerse düzelir miş.... Çok üzüldüm ağladım kabullenemedim kovdum evden.... Oda hemen gitti zaten.....aradan bir süre gecti bi kaç aile bir oldu eşimi eve döndürmeye çalıştı boşanmak bitti Die kendini yerden yere attı bahane olarakta yine anne babasını sundu... Oradaki aileler dinlediklerinde bunların boşanmaya değer şeyler olmadığını söyledi ama adam kafaya koymuş amaç beni rezil etmek.... Hiç birşey demedim dön dedim sadece geldi eve... Aradan iki gün gecti içimde bir sıkıntı var durduk yere... Fareye gezinirken neden bilmem eşimin sayfasına geldim arkadaşlarına bakarken bir kaç bayandan rahatsız oldum ve hemen aradım facebook kapatacagını söyledi ok dedim. Akşam geldi facebook kapatmamış ok hemen kapatıyım dedi bende önce benim rahatsız olduklarını sil ondan sonra dedim... Sonra tlf ver dedim vermedi neymiş efendim ona güvenmeyi öğrenmem lazım mış bir de Sifre koymuş iyice şüphelendim... Sonra altı face İ tlf elinde alırım Die SIM sıkı tutuyor dediğim bayanları sildi sonra oyladı biraz onu sen tut elinde beni arkadaşlarını kontrol edeyim dedim... Derken aşağı yukarı kaydırıtken bi anlık bi boşluğunda yararlanıp msjlar bölümünü tıkladım... Eski bir arkadaşıyla yazışmış... kadın bekar cıvık birşekilde kadına yazılar yazmış iltifat etmiş whatsapa davet etmiş sensiz olmaz sende gel demiş... Kadında bu konuşmalardan rahatsız olmuş sanırım vaktim yok çok yoğunum eşine slmlar Die konuşmayı sonlandırmış.... Bunları okuyunca inanın kalbimi bıçakla ikiye bölümler sanki... Sekiz yıllık evliliğimde bir kez olsun bana iltifat etmeyen yüzüme gülmeyen bir adamla yapıyordum hep kendimi karakteri bu dedim avunttum... Ama karakteride bu değilmiş.... İki evladım var o yazıyı okuduktan sonra defalarca pişmanmısın Die sordum ve aldığım cvp bundan sonra böyle kabul edersen oldu... Tabiki kabul etmedim ve dwf ettim adamı... Suan anlaşmalı boşanıyorum 1500 lira nafaka 17 bin lirada para istedim ayrıca çocuklarımın velayeti oda kabul etti. Geçmişe dönüp baktığımda kesinlikle evli olmaması gereken bir adam görüyorum ne eşine nede çocuklarına maddi ihtiyac haricinde en ufak ilgi ve sevgi göstermeyen bir adam var kim isterdi o adamı....sorum su ki bir boşluktayım ara sıra ohh rahatladım diyorum ara sıra da BŞ karamsar sanki bundan sonra mahvolqcqkmışım hissine kapılıyorum... bu boşanma psikolojisinin getirdiğş bir düşüncemi bilmiyorum ne yapacağımı önüme neler çıkacak daha önce benzeri olayları yaşamış sizlerin düşüncelerini merak ediyorum bu arda maddi imkanım yok çocuklarım küçük çalışmam aileminde yanına dönemem ankarada yaşıyorum 1500 lirayla iki çocuk geçinebilirmiyim yaşım daha 28..
Konu açın lütfen:))arkadaşlar yardımınız ihtiyacım var.8 yıllık sevgililik döneminden sonra eşimle evlendik.2,5 yıl evli kaldı daha sonra elle tutulur bir sebepler olmamasına rağmen son 3 ay evden uzaklaştı sürekli dışarıda takıldı benmle son zamanla hiç ilgilenmedi ve sonuç olarak evden uzaklaşıp ayrılma kararı aldı.beni şuan kesinlikle istemiyor oysa ben onu çok seviyorum.çok çabaladım bana bir sürü kırıcı cümleler etmesine rağmen 3 ay o evde sabrettim onu bekledim.ama baktım sonuç alamıyoruz.konuştu ve ısrarla ayrılmak istediğini dile getirdi bende ailemin yanına dönmek zorunda kaldım.1 aydır ne o aradı ne de ben.ben ailemin yanına döndükten 15 gün sonra gidip avukat tutup mahkeme açtı.ama hala mahkeme kağıdım gelmedi.çekişmeli davaya gireceğiz.fakat ayrılmamıza etkenlerden en büyüğü ailesine çok bağlı annesini kardeşini sürekli haksız oldukları halde bana savunmayla geldi.soğuttu.her tartışmada eminimki annesi ile paylaştı.ve biz ayrılıyoruz dediğimizde ailesi ne üzüldü ne de bitmemesi için çaba gösterdi.bu beni çok üzdü.pişman olur mu sizce ? unutması bu kadar kolay mı? sizce ilerisi için düşünceleriniz neler? ya da tecrübeleriniz?
Ben sizi merak ettim. Ne yaptiniz ne ettiniz. Bosanabildiniz mi. Ne durumdasiniz su an.Sekiz yıllık acı tatlı günlerin ardından sebepsiz yere bana küsmesiyle boşanıyorum.... Bundan yirmi gün önce eşim durduk yere sırat asmaya başladı bi sıkıntı mı var Die sordum ilk başlarda yok dedi..... İçimden yine bunalıma girmiş bi kaç güne geçer dedim ama yanıldım..... O sıkıntılarının başladığı günden 6 gün sonra tekrar aynı soruyu sordum neden bu şekilde oluyorsun ne yaptım dedim bana bahane olarak annesine babasına ona zamanında cok çektirmişim artık dayanacak gücü kalmamış bu evlilikte bir Son göremiyormuş 38 yaşındaymış 10 yıl daha bu evliliğe katlansa 48 yaşında onunla kim evlenir Vs... Saydı sayıştırdı alttan aldım gecer düzelir dedim yumuşatma ya çalıştım aynı tavırla bana sen nasıl kadınsın suan ben hatalıyım durduk yere bişey çıkarttım sen hala alttan alıyorsun iyi davranıyorsun dedi... Bende gülümsedi ve dedim ki evliliğim süresince sana hiç bir zaman bir kadın olupta naz yapamadım.sen benim yapmam gerekenleri fazlasıyla yapıyorsun dedim.... Sonra bana terbiyesiz bir teklifte bulundu tersten ilişkiye girerse düzelir miş.... Çok üzüldüm ağladım kabullenemedim kovdum evden.... Oda hemen gitti zaten.....aradan bir süre gecti bi kaç aile bir oldu eşimi eve döndürmeye çalıştı boşanmak bitti Die kendini yerden yere attı bahane olarakta yine anne babasını sundu... Oradaki aileler dinlediklerinde bunların boşanmaya değer şeyler olmadığını söyledi ama adam kafaya koymuş amaç beni rezil etmek.... Hiç birşey demedim dön dedim sadece geldi eve... Aradan iki gün gecti içimde bir sıkıntı var durduk yere... Fareye gezinirken neden bilmem eşimin sayfasına geldim arkadaşlarına bakarken bir kaç bayandan rahatsız oldum ve hemen aradım facebook kapatacagını söyledi ok dedim. Akşam geldi facebook kapatmamış ok hemen kapatıyım dedi bende önce benim rahatsız olduklarını sil ondan sonra dedim... Sonra tlf ver dedim vermedi neymiş efendim ona güvenmeyi öğrenmem lazım mış bir de Sifre koymuş iyice şüphelendim... Sonra altı face İ tlf elinde alırım Die SIM sıkı tutuyor dediğim bayanları sildi sonra oyladı biraz onu sen tut elinde beni arkadaşlarını kontrol edeyim dedim... Derken aşağı yukarı kaydırıtken bi anlık bi boşluğunda yararlanıp msjlar bölümünü tıkladım... Eski bir arkadaşıyla yazışmış... kadın bekar cıvık birşekilde kadına yazılar yazmış iltifat etmiş whatsapa davet etmiş sensiz olmaz sende gel demiş... Kadında bu konuşmalardan rahatsız olmuş sanırım vaktim yok çok yoğunum eşine slmlar Die konuşmayı sonlandırmış.... Bunları okuyunca inanın kalbimi bıçakla ikiye bölümler sanki... Sekiz yıllık evliliğimde bir kez olsun bana iltifat etmeyen yüzüme gülmeyen bir adamla yapıyordum hep kendimi karakteri bu dedim avunttum... Ama karakteride bu değilmiş.... İki evladım var o yazıyı okuduktan sonra defalarca pişmanmısın Die sordum ve aldığım cvp bundan sonra böyle kabul edersen oldu... Tabiki kabul etmedim ve dwf ettim adamı... Suan anlaşmalı boşanıyorum 1500 lira nafaka 17 bin lirada para istedim ayrıca çocuklarımın velayeti oda kabul etti. Geçmişe dönüp baktığımda kesinlikle evli olmaması gereken bir adam görüyorum ne eşine nede çocuklarına maddi ihtiyac haricinde en ufak ilgi ve sevgi göstermeyen bir adam var kim isterdi o adamı....sorum su ki bir boşluktayım ara sıra ohh rahatladım diyorum ara sıra da BŞ karamsar sanki bundan sonra mahvolqcqkmışım hissine kapılıyorum... bu boşanma psikolojisinin getirdiğş bir düşüncemi bilmiyorum ne yapacağımı önüme neler çıkacak daha önce benzeri olayları yaşamış sizlerin düşüncelerini merak ediyorum bu arda maddi imkanım yok çocuklarım küçük çalışmam aileminde yanına dönemem ankarada yaşıyorum 1500 lirayla iki çocuk geçinebilirmiyim yaşım daha 28..