- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pc derken küfür sanırımYeni evliyken biz ne kavgalar,ne saçmalıklar atlattık,çok şükür şimdi iyiyiz.
Sakin ol önce, çözülmeyecek bir dert var mı bilmem ama pc ile evlenmekten kastın ne?
Aldatılıyor musun yoksa çok mu pc düşkünü ?
??? bilgisayar olmasın opc derken küfür sanırım![]()
Yeni evliyken biz ne kavgalar,ne saçmalıklar atlattık,çok şükür şimdi iyiyiz.
Sakin ol önce, çözülmeyecek bir dert var mı bilmem ama pc ile evlenmekten kastın ne?
pc derken küfür sanırım![]()
bizim de ilk bir yılımız kavgalarla geçti boşanma nedeni çok mu ciddiAkşam gelince sevgili esim işten soylucem noldu nasıl oldu suan anlatacak takatim yok daha 6 aylık evliyiz bir p.c le evlenmisim haberim yokmus
Yeni evliyken boşananlar varsa destek için yazarsanız sevinirim
Neden oldu naptiniz şimdi nasilsiniz
Tecrübelerinize ihtiyacım var
güldürdünüz kızlar. küfür anlamında kullanmış bence de.
Akşam gelince sevgili esim işten soylucem noldu nasıl oldu suan anlatacak takatim yok daha 6 aylık evliyiz bir p.c le evlenmisim haberim yokmus
Yeni evliyken boşananlar varsa destek için yazarsanız sevinirim
Neden oldu naptiniz şimdi nasilsiniz
Tecrübelerinize ihtiyacım var
Ben plaza insanıyım pc denirse ve araya . konmazsa direkt bilgisayar anlarım :))güldürdünüz kızlar. küfür anlamında kullanmış bence de.
p.c sansür gibi geldi neyse konuya dönelim konu sahibi kızacak??? bilgisayar olmasın o![]()
ayyy cok güldürdün benı allahta seni güldürsün piç demiş pc degil:)))ceza aldırcan şimdi bana:)))Yeni evliyken biz ne kavgalar,ne saçmalıklar atlattık,çok şükür şimdi iyiyiz.
Yeni evliyken biz ne kavgalar,ne saçmalıklar atlattık,çok şükür şimdi iyiyiz.
Ben plaza insanıyım pc denirse ve araya . konmazsa direkt bilgisayar anlarım :))
Bende bilgisayar anlamistim amaayyy cok güldürdün benı allahta seni güldürsün piç demiş pc degil:)))ceza aldırcan şimdi bana:)))