Bosaniyorum

olalaya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
1.526
1.310
133
Akşam gelince sevgili esim işten soylucem noldu nasıl oldu suan anlatacak takatim yok daha 6 aylık evliyiz bir p.c le evlenmisim haberim yokmus

Yeni evliyken boşananlar varsa destek için yazarsanız sevinirim

Neden oldu naptiniz şimdi nasilsiniz

Tecrübelerinize ihtiyacım var

Akşam gelince sevgili esim işten soylucem noldu nasıl oldu suan anlatacak takatim yok daha 6 aylık evliyiz bir p.c le evlenmisim haberim yokmus

bizim de ilk bir yılımız kavgalarla geçti boşanma nedeni çok mu ciddi o_O

Çaresi olmayan sorunlarınız mı var bilmiyorum çözümü varsa tabi ki sabretmelisin. Ama boşanacaksan da yeni evliyken boşanmak en iyisi. Ben 1 yıl evli kaldıktan sonra boşandım gayet iyi ve rahat oldu tabi ki yeni bir hayat kurma anlamında cok zorlandım ama duygusal olarak acı çekmedim.

arkadaşım ne kadar ciddisin bilemem
fakat kadınların yaptığı hatalardan biri de "boşanma" kelimesini blöf olarak kullanmalarıdır
aklı başına gelsin, korksun beni kaybetmekten, burnu sürtsün gibi sebeplerle blöf yani
eğer yapacağın tam da bu ise
2 kere düşün
boşanalım deyip 2-3 verilen söze tav olacaksan, "boşanalım" dan önce yapılacak şeyler var
"aklı başa getirmenin" başka yolları var

Yeni evliyken biz ne kavgalar,ne saçmalıklar atlattık,çok şükür şimdi iyiyiz.
Sakin ol önce, çözülmeyecek bir dert var mı bilmem ama pc ile evlenmekten kastın ne?
Aldatılıyor musun yoksa çok mu pc düşkünü ?
ayyy cok güldürdün benı allahta seni güldürsün piç demiş pc degil:)))ceza aldırcan şimdi bana:)))

Yeni evliyken biz ne kavgalar,ne saçmalıklar atlattık,çok şükür şimdi iyiyiz.
Sakin ol önce, çözülmeyecek bir dert var mı bilmem ama pc ile evlenmekten kastın ne?
Aldatılıyor musun yoksa çok mu pc düşkünü ?

ben de pc düşkünü sanmıştııııııım :KK70:

Evliligin ilk bir yılı birbirinize alismakla yeni hayata sorumluluğa adepte olmakla ggeçer bizde hep tartışmayla geçirdik ama oğlum olunca duruldu birazda eşim asabi biridir şimdi 6 yılı bitiricez. Kızım da oldu bu arada zaten çocuklardan tartışmaya fırsat kalmıyor sende iyi düşün çözülecek birseyse boşanma

Back
X