• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosaniyorum..

Sizde biraz sygisizlik sezdim, abla da ona göre davranmis sanki

mesela nerde saygısızlık yapmışım? bakın ben sinirli olmayı şımarık olmayı kabul ederim. ama saygısızlığı kabul edemem. 24 yıldır ben böyle bi aileye girmeden bu tür şeyler yaşamadım çünkü. herkes bilir şımarığımdır ama terbiyesizlik saygısızlık yapmam

mesela nerde saygısızlık yapmışım? bakın ben sinirli olmayı şımarık olmayı kabul ederim. ama saygısızlığı kabul edemem. 24 yıldır ben böyle bi aileye girmeden bu tür şeyler yaşamadım çünkü. herkes bilir şımarığımdır ama terbiyesizlik saygısızlık yapmam
Gorumce kedi sevmek zorunda degil,makale gondrecem demesine fazla abartili tepki vermissiniz.Arabasina binmemeniz de ayni sekilde.Bunlari benden kucuk biri hele de kardesimin esi bana yapsa sygisizlik olarak gorurum.Bazen ya sabır cekip susulabilir, sonra esine cemkirirsin kadinla arana mesafe koyabilirsin ama esinin onunde bu durumlar yasaninca hakli ve ezilen taraf olarak ablasıni gormus

Gorumce kedi sevmek zorunda degil,makale gondrecem demesine fazla abartili tepki vermissiniz.Arabasina binmemeniz de ayni sekilde.Bunlari benden kucuk biri hele de kardesimin esi bana yapsa sygisizlik olarak gorurum.Bazen ya sabır cekip susulabilir, sonra esine cemkirirsin kadinla arana mesafe koyabilirsin ama esinin onunde bu durumlar yasaninca hakli ve ezilen taraf olarak ablasıni gormus

bunların hiç birisi bana hakaret edip üzeirme yürümesini gerektirmez. zaten onlarla olan iletişimim sorunlu ve gayet iyi biliyorlar kedim konusunda ki hassasiyetimi. kedimi sevmek zorunda değil ama benim evime karışacak hareketlerde de bulunamaz

Cok mantikli hareketler tebriklerr cocuk gibi ben onun arabasina binmicem nedir bos yere sorun cikartmissinz gorumcenizde biraz acaip tamam da cok gzl cevabini verebilirdiniz boyle ergen hareketlerle olmazzz

Eşine sözünü geçirip, ailesine saygısızlık yaptığında da yine seni tutsun, onları bıraksın istiyorsun. Elmalarla armutları karıştırıyorsun. İnsan eşini tutarken ailesini bırakmamalı, ailesini severken de eşini.. Eski konularını bilmiyorum, bir kedi olayından bu gerilime gerek yok. Burada sen tırmandırıp, aileye diş geçirmeye çalışmışsın. Evliliğin olgunluğu bazen meseleleri tırmandırmamaktır. Eşini arada bırakarak, kendi haklılığını da kaybediyorsun.

bunların hiç birisi bana hakaret edip üzeirme yürümesini gerektirmez. zaten onlarla olan iletişimim sorunlu ve gayet iyi biliyorlar kedim konusunda ki hassasiyetimi. kedimi sevmek zorunda değil ama benim evime karışacak hareketlerde de bulunamaz
Valla ikinizde de gecmisten gelen bir birikmislik var gibi. Ne dese ne yapsa batiyor gibi yoksa yok yere konu bu kadar uzamazdi. Sadece esine uzuldum birinin tarafini tutmak zorunda kalmis

Konuyu bir kere daha okudum simdi kendimize özeleştiri yaparsak.. makalenin içeriğini bilmeden söylemek istediği ne olduğunu bilmeden dusunduklerinizle hemen karşı tripli atağa gecmissiniz.sizde bi önyargı var muhtemelen genelde..sizin soğuk itici tavirlarinizda görümceyı de germis kardesine bak ben sabrediyorum demis disari çıkıldığında ben arabaya binmicem bana ne gibi tavırlar çocukça ve simarikca.arabaya binip konuşmayıpkonuşmayı evine gelseydin simdi babanın evinde değil evinde olacaktın

Öncelikle konu sahibini acımasızca eleştirenler işte bu zihniyetler konu sahibinin görümcesindeki zihniyetle aynı.Konu ne olursa olsun hiçbirşey başkasının üstüne yürümeyi haklı göstermez bunu eleştireceğimiz yerde konu sahibinin davranışlarını kayınvalide ya da görümce edasıyla eleştirmek neden? Biz kadınlar olarak birbirimizi anlamazsak daha cok böyle olaylar olur. Kadının kocası yanında olmasa belki de görümce saldıracaktı.İşin kötü yanı şiddet kısmını bir kenara koyarsak görümcenin üstüne yürümesine eşin ses çıkarmaması konu sahibinin gururunu kırmıstır.Bir kadın olarak bu durumda bizler olsak hangimiz beklemeyiz eşimizden ablasına sen ne yapıyorsun o benim karım desin.Lütfen eleştirilerimizi yöneltirken biraz empati yapalım ve objektif olalım.Ortada kurulmuş bir yuva var ve konu sahibi su anda bu durumda olmaktan cok mu memnun.İnşaallah en kısa zamanda eşiniz gerçekleri görür hakettiğiniz değeri size verir ve evlililiğiniz kurtulur.

Ya benim de kopegim var her ağızdan bir ses çıkıyor ama kimseyle bu kadar büyütmedim he he deyip geciyorum. Böyle şeylerde politik olum sonuçta kedinizi evden gelip atacak değiller ya.

bence side haalısınız hemen tepki vermemeliydiniz ki ben olsam üstüme bile alınmam kedi sevemeyebilir.cocukça bir muhabbet ben asıl hatayı eşinize buldum ablasını tutarken sizi ezmesi.

Öncelikle konu sahibini acımasızca eleştirenler işte bu zihniyetler konu sahibinin görümcesindeki zihniyetle aynı.Konu ne olursa olsun hiçbirşey başkasının üstüne yürümeyi haklı göstermez bunu eleştireceğimiz yerde konu sahibinin davranışlarını kayınvalide ya da görümce edasıyla eleştirmek neden? Biz kadınlar olarak birbirimizi anlamazsak daha cok böyle olaylar olur. Kadının kocası yanında olmasa belki de görümce saldıracaktı.İşin kötü yanı şiddet kısmını bir kenara koyarsak görümcenin üstüne yürümesine eşin ses çıkarmaması konu sahibinin gururunu kırmıstır.Bir kadın olarak bu durumda bizler olsak hangimiz beklemeyiz eşimizden ablasına sen ne yapıyorsun o benim karım desin.Lütfen eleştirilerimizi yöneltirken biraz empati yapalım ve objektif olalım.Ortada kurulmuş bir yuva var ve konu sahibi su anda bu durumda olmaktan cok mu memnun.İnşaallah en kısa zamanda eşiniz gerçekleri görür hakettiğiniz değeri size verir ve evlililiğiniz kurtulur.

Allah kimseye yaşatmasın, yaşamayan bilmez diyorum artık görümcemi haklı bulanlara açıklama da yapmak gelmiyo içimden. benim asıl zoruma giden dediğiniz gibi eşimin hiç bi zaman onlara karşı tavrını koyamaması. bana karşı bi tavrı olmuş ki ben onca lafa rağmen onlarla görüşüyorum.

ben sanmıyorum ki eşim şu zihniyetinden çıksın. ben onu hep ayrı tuttum kimse laf edemez dedim ki ailem ağzını açamaz. yazık etti evliliğimize ne diyim ben artık

varsayalım ki, konu sahibi sonuna kadar haksız.
görümcenin her ne sebep olursa olsun "gerizekalı"deyip şiddete başvurması, konu sahibini haklı konuma getirir.
arabaya binmeyen, trip atan geline "keyfin bilir" deyip bir daha muhatap olmamalıydı.
belli ki eli maşalı, cazgır bir aile koca tarafı. yalan iftira şiddete teşebbüs var. kocası pasif. kızcağız ne yapsa başa çıkamaz.

Ya benim de kopegim var her ağızdan bir ses çıkıyor ama kimseyle bu kadar büyütmedim he he deyip geciyorum. Böyle şeylerde politik olum sonuçta kedinizi evden gelip atacak değiller ya.

benimde kedime o kadar laf ediyorlar bende onlara he he deyip geçiyorum. ama kızın bi söyleme şekli var ben bunu yazarak asla anlatamam. bi insan da kötülük varsa bunu farkedersiniz. bende salak değilim dur bi kavga çıkarayım da annemin evine gideyim demiyorum ki

benimde kedime o kadar laf ediyorlar bende onlara he he deyip geçiyorum. ama kızın bi söyleme şekli var ben bunu yazarak asla anlatamam. bi insan da kötülük varsa bunu farkedersiniz. bende salak değilim dur bi kavga çıkarayım da annemin evine gideyim demiyorum ki
Duymazdan gelmeyi öğret kendine canim karşıdaki kicini yırtsa sen vurdumduymaz ol o zaman pes eder.

Duymazdan gelmeyi öğret kendine canim karşıdaki kicini yırtsa sen vurdumduymaz ol o zaman pes eder.

yapmadım mı onu da yaptım.. baktım sinirleniyorum telefonu elime aldım bunu da eşim sorun etti. hanımefendi sorun eşimde. adam için tek hatalı tek suçlu tek kötü benim. sözde beni çok seviyo ama sözdee. ya bi insan eşini hiç mi korumaz? vallaha düşündükçe geriliyorum kız üstüme yürüdü adam tepki vermedi

benim kv bir gün eşimle bir mevzuda konuşurken, bana laf sokmaya, dolaylı hakaretlere küfürlere başladı. ya sabır diyorum ama kv azıttı, üstüme yürüdü, güya dövecek.
e o zaman anladığı dile geçtim: "bana bak ihtiyar, senin bana gücün yetmez ama ben seni ayağımın altına alır ezerim ama dua et ki o kadar vicdansız değilim" dedim. eşim hemen annesini evine postaladı, gece yarısı.
şimdi bana geldiğinde -o da senede bir- mum gibi valla. ama 12 yıldır evliyiz hala eşimin başının etini yiyormuş dışarıda. :))

Allah kimseye yaşatmasın, yaşamayan bilmez diyorum artık görümcemi haklı bulanlara açıklama da yapmak gelmiyo içimden. benim asıl zoruma giden dediğiniz gibi eşimin hiç bi zaman onlara karşı tavrını koyamaması. bana karşı bi tavrı olmuş ki ben onca lafa rağmen onlarla görüşüyorum.

ben sanmıyorum ki eşim şu zihniyetinden çıksın. ben onu hep ayrı tuttum kimse laf edemez dedim ki ailem ağzını açamaz. yazık etti evliliğimize ne diyim ben artık
Canım umarım hersey düzelir hakkında hayırlısı olsun.Seni çok iyi anlıyorum beklediğin birazcık anlayış ve eşinin sana ailesinin yanında değer vermesi.Malesef erkekler çok geç olgunlaşıyor ve aileyle eş arasındaki dengeyi kurana kadar bir çok yuva son buluyor.Umarım senin evliliğin kurtulur .Allah o insanlara da akıl fikir merhamet versin.

hayret bi şey ,
ama görümceniz istediğini elde etmiş .bak seni evinden etmiş.
oldu mu şimdi.
hiç bir şekilde üstüne yürümesi kabul edilemez .
kara bulut gibi üzerinde dolaşıyorlar evliliğinin eve başaracaklar bak .
keşke başka bi mücadele yöntemi bulsan .

yapmadım mı onu da yaptım.. baktım sinirleniyorum telefonu elime aldım bunu da eşim sorun etti. hanımefendi sorun eşimde. adam için tek hatalı tek suçlu tek kötü benim. sözde beni çok seviyo ama sözdee. ya bi insan eşini hiç mi korumaz? vallaha düşündükçe geriliyorum kız üstüme yürüdü adam tepki vermedi
canımcım.
bak şimdi.
eşin seni korumak ya da onlara laf söylemek zorunda hissetmiyor kendini.

beni ilgilendirmez aralarındaki sorun der çıkar kenara.
sen yapmalısın. psikolojik savaş yapman lazım.
onları eve de alma artık .

hayret bi şey ,
ama görümceniz istediğini elde etmiş .bak seni evinden etmiş.
oldu mu şimdi.
hiç bir şekilde üstüne yürümesi kabul edilemez .
kara bulut gibi üzerinde dolaşıyorlar evliliğinin eve başaracaklar bak .
keşke başka bi mücadele yöntemi bulsan .

4 ayda beni bitirdiler. gücüm kalmadı bunların yalanlarıyla oyunlarıyla uğraşamıyorum artık

Back
X