• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosaniyorum..

canımcım.
bak şimdi.
eşin seni korumak ya da onlara laf söylemek zorunda hissetmiyor kendini.

beni ilgilendirmez aralarındaki sorun der çıkar kenara.
sen yapmalısın. psikolojik savaş yapman lazım.
onları eve de alma artık .

ah ne güzel söylüyorsun. evime gelmeyin dediğim zaman gelecez diyen yüzsüz insan bunlar. arsız insana ne yaparsan fayda etmiyo. dedim gelmeyin diye onu da dedim

ah ne güzel söylüyorsun. evime gelmeyin dediğim zaman gelecez diyen yüzsüz insan bunlar. arsız insana ne yaparsan fayda etmiyo. dedim gelmeyin diye onu da dedim
çok kötü.
eğer bu evlililiğin sonu yok diye görüyorsan iyice tartmalısın tabi önce.
çocuk olmadan da bitirebilirsin.
ömür boyu bu insanlarla yaşamak var
nişanlılık ya da sevgili dönemlerinde anlamadın mı bu insanları. tanımadın mı. ne kadar süre içinde evlendiniz

Haklisiniz ama bunun icin bosanilmaz ki bu kadar kolay almayin agziniza bosanma lafini cok tehlikeli bence. Yakin mi oturuyorsunuz esinizin ailesiyle mesafe koymaniz zor mu olur bilmiyorum ki simdi nasil bi hayatinizin olduğunu ama biraz sakinlesip konusun esinizle belirtin rahatsiz oldugunuz seyleri bundan sonra fazla gorusmeyin bi resmiyet koyun araya esinle hayatina keyfine bak takma kafana oyle gorumce kv falan. Esini gercekten seviyosan anlasiyosan biraz duymayacaksin gormeyeceksin hemen vazgecmek dogru degil yazik gunah daha yeniymissiniz

İyice surt onların burnunu hemen tamam deme gelseler bile.agzjnin payını alsın o görümcek ve esin

Haklisiniz ama bunun icin bosanilmaz ki bu kadar kolay almayin agziniza bosanma lafini cok tehlikeli bence. Yakin mi oturuyorsunuz esinizin ailesiyle mesafe koymaniz zor mu olur bilmiyorum ki simdi nasil bi hayatinizin olduğunu ama biraz sakinlesip konusun esinizle belirtin rahatsiz oldugunuz seyleri bundan sonra fazla gorusmeyin bi resmiyet koyun araya esinle hayatina keyfine bak takma kafana oyle gorumce kv falan. Esini gercekten seviyosan anlasiyosan biraz duymayacaksin gormeyeceksin hemen vazgecmek dogru degil yazik gunah daha yeniymissiniz

Evim uzak ama dediğim gibi görümcem evime gelmesin yaptıklarını unutmadım falan diyorum hepsi eşimde dahil gelecek diyorlar. ben bu insanlara ne diyebilirim daha

bunu nasıl yapacam hiç bilmiyorum artık. görümcem ölse gelmez. öyle bir insan ki burnu yere düşse eğilip almaz
O sana karşı öyledir canım merak etme. Eğer düzgün bir aile ise oğullarının yuvası bozulsun istemezler .Bekle sen hiç arama aradıklarında Acma hiç. Annen yada babanla muhattap olsunlar senle değil.esin gelip gelip gitsin o. Gorumcen ne hakla öyle diyor terbiyesiz

O sana karşı öyledir canım merak etme. Eğer düzgün bir aile ise oğullarının yuvası bozulsun istemezler .Bekle sen hiç arama aradıklarında Acma hiç. Annen yada babanla muhattap olsunlar senle değil.esin gelip gelip gitsin o. Gorumcen ne hakla öyle diyor terbiyesiz

görümcemin psikolojik sorunları var bunu bana eşim söyledi. bunları bilmesine rağmen dün bana seni psikologa götürecem diyor.

Bu yüzden boşanılmaz da o görümce sıkıntı valla... Sürekli sorun olur. Sen şimdi bekleme modunda kalacaksın. Eşin adamsa arayacak ya da gelecek. Sen sakın gidip onların totosunu kaldırma. Ha gelen giden olmazsa evet boşan. Net söylüyorum bunu. Çünkü perşembenin gelişi çarşambadan bellidir..

Bu yüzden boşanılmaz da o görümce sıkıntı valla... Sürekli sorun olur. Sen şimdi bekleme modunda kalacaksın. Eşin adamsa arayacak ya da gelecek. Sen sakın gidip onların totosunu kaldırma. Ha gelen giden olmazsa evet boşan. Net söylüyorum bunu. Çünkü perşembenin gelişi çarşambadan bellidir..

hepsi sıkıntı. eşim onlardan vazgeçmez

Seni kıskanıyor dur. Canım sen biraz sürt bunları sonrada eşinle hep kol kola mutlu ol .Hiç mutsuz olsandaa belli etme o gorumcene çatlasın iyice

eşimin annesi bi ara kaza geçirmiş 5-6 yıl yataktaymış o dönem görümcem bakmış. benim resmen 2 kv var öyle düşünün. ben adama ailesinin şu yaptıklarını anlatamıyorum. dün kb geliyo yalan konuşuyo eşim baba o olay öyle değil demiyo. ben delirecem bunların elinde
ezilmiş iste bence bir sans daha ver birdahada görüsme o ailesiyle

garip bir durum evet hayvan sevgim var çok merhametliyim onlara karşı fakat çocukken kedi saldırdı oyüzden korkuyorum hoşlanmıyorum..

bende istemezdim rahatsız olurdum .. kadının tansiyonu çıkmış sabretmiş. kusura bakmayın siz hatalısınız.. herkes kedi sevmek zorunda değildir.. ama tüm hayvanlara merhamet ve saygı göstermek zorundadır... burda küçük bir ayrım var..

ben sizi suçlu buldum..

siz kedilerden hoşlanmasaydınız ya da rahatsız olsaydınız eltiniz ya da görümceniz size aynısını yapsaydı burada geneli yuhlayacaktı.. ben anlamıyorum biraz tarafsız olun lütfen..

garip bir durum evet hayvan sevgim var çok merhametliyim onlara karşı fakat çocukken kedi saldırdı oyüzden korkuyorum hoşlanmıyorum..

bende istemezdim rahatsız olurdum .. kadının tansiyonu çıkmış sabretmiş. kusura bakmayın siz hatalısınız.. herkes kedi sevmek zorunda değildir.. ama tüm hayvanlara merhamet ve saygı göstermek zorundadır... burda küçük bir ayrım var..

ben sizi suçlu buldum..

anlattığım kadar oldu herşey. neyime sabır göstermiş burda? madem sabredemiyor kalksın gitsin

siz kedilerden hoşlanmasaydınız ya da rahatsız olsaydınız eltiniz ya da görümceniz size aynısını yapsaydı burada geneli yuhlayacaktı.. ben anlamıyorum biraz tarafsız olun lütfen..

hanımefendi konu sizce kedi mi? yukarda ki yorumlarda da yazdım zaten evime geldikleri zaman ben kedimle onları aynı ortamda bulundurmuyorum. burda sorun makale gönderecem diyor ben kedinin faydalarını söylüyorum suratım düşüyor kötü bişey gönderecek diye hani çocuk değil bunları anlıyor ya madem öyle söyleyecek makalenin içeriğini. ki o zaman bende susayım ortam daha fazla gerilmesin. ondan sonra kesin bi şekilde ablam sizin evinize bugün gelmek istese bugün gelir sen karışamazsın diyo eşime de onaylatıyo. kim benim evime benim iznim olmadan gelebilir?? arabasına binmek zorundamıyım ki ben onun bana gerizekalı diyebiliyo? o kim ki benim üstüme yürüyebiliyo? hadi biri sizin üstünüze yürüyüp hakaret etsin de aynı sakinlikte yorum yapın

Back
X