• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosaniyorum..

görümceniz, hadsiz bir kadın.size asla "gerizekalı"diyemez.ama ben anlattıklarınız kadarıyla,sizin de pek masum olmadığınız görüşündeyim.bir ego yarışına girmişsiniz,o ben diyor,siz ben.eşinizi de seçim yapmak zorunda bırakmışsınız,o da ablasını ve ailesini seçmiş.

bundan sonra,eğer ki barışırsanız,size bir büyüğünüz olarak tavsiyem,asla eşinizin ailesiyle ego yarışına girmeyin.siz görüşmeyin,eşinizin görüşmesine karışmayın.haklarında en ufak,olumsuz birşey söylemeyin.kimseye trip yapıp,surat asmayın.kimse sizin,kaprislerinizi çekmek zorunda değil,kaldı ki çekmiyorlar,zaten.

görümcenın özguvenı tavan yapmıs
ben kardesıme ve karısına asla bu sekılde konusamam
konusursam da kardesım benı susturur karısının yanında olur
hoş ben de konusmam zaten

orda gorumce ıyı oku falan derken kafa kurcalayıcı konusmus
nıyetl ıyı değil bence

hanımefendi konu sizce kedi mi? yukarda ki yorumlarda da yazdım zaten evime geldikleri zaman ben kedimle onları aynı ortamda bulundurmuyorum. burda sorun makale gönderecem diyor ben kedinin faydalarını söylüyorum suratım düşüyor kötü bişey gönderecek diye hani çocuk değil bunları anlıyor ya madem öyle söyleyecek makalenin içeriğini. ki o zaman bende susayım ortam daha fazla gerilmesin. ondan sonra kesin bi şekilde ablam sizin evinize bugün gelmek istese bugün gelir sen karışamazsın diyo eşime de onaylatıyo. kim benim evime benim iznim olmadan gelebilir?? arabasına binmek zorundamıyım ki ben onun bana gerizekalı diyebiliyo? o kim ki benim üstüme yürüyebiliyo? hadi biri sizin üstünüze yürüyüp hakaret etsin de aynı sakinlikte yorum yapın
gorumcen kedinden ne istiyo onu anlamadim evinden gondermeni mi istiyo kedini.

hanımefendi konu sizce kedi mi? yukarda ki yorumlarda da yazdım zaten evime geldikleri zaman ben kedimle onları aynı ortamda bulundurmuyorum. burda sorun makale gönderecem diyor ben kedinin faydalarını söylüyorum suratım düşüyor kötü bişey gönderecek diye hani çocuk değil bunları anlıyor ya madem öyle söyleyecek makalenin içeriğini. ki o zaman bende susayım ortam daha fazla gerilmesin. ondan sonra kesin bi şekilde ablam sizin evinize bugün gelmek istese bugün gelir sen karışamazsın diyo eşime de onaylatıyo. kim benim evime benim iznim olmadan gelebilir?? arabasına binmek zorundamıyım ki ben onun bana gerizekalı diyebiliyo? o kim ki benim üstüme yürüyebiliyo? hadi biri sizin üstünüze yürüyüp hakaret etsin de aynı sakinlikte yorum yapın

ben okuduğumu yanlış anlamışım nasıl sizin müsadeniz olmadan size gelecekmiş bu insanlar gerçekten kafayı yemiş.. ben zannettim ki siz kediden hoşlanmadığını bile bile onun yanında bulunduruyorsunuz..

o yüzden böyle yazdım..

ben okuduğumu yanlış anlamışım nasıl sizin müsadeniz olmadan size gelecekmiş bu insanlar gerçekten kafayı yemiş.. ben zannettim ki siz kediden hoşlanmadığını bile bile onun yanında bulunduruyorsunuz..

o yüzden böyle yazdım..

yok asla öyle bişey yapmadım. onlar geldiği zaman odanın kapısını kapatıyodum gözüm hep kedimin üstünde olurdu gelmesin yanlarına diye

Eşine sözünü geçirip, ailesine saygısızlık yaptığında da yine seni tutsun, onları bıraksın istiyorsun. Elmalarla armutları karıştırıyorsun. İnsan eşini tutarken ailesini bırakmamalı, ailesini severken de eşini.. Eski konularını bilmiyorum, bir kedi olayından bu gerilime gerek yok. Burada sen tırmandırıp, aileye diş geçirmeye çalışmışsın. Evliliğin olgunluğu bazen meseleleri tırmandırmamaktır. Eşini arada bırakarak, kendi haklılığını da kaybediyorsun.
Zaten yapılan en büyük yanlış bu ..taraf tutmasını beklemek ,arada bırakmak vs .benim yengem de böyle ,en ufak birşeyde hemen bebeği getirmez kendi gelmez..

Kedilerden nefret eden biri kedi beslemenin sünnet olduğunu anlatan bir makaleyi neden eşinize okutmak ister? Ben şuan anlam veremedim açıkçası. Daha önce antipatik tavırlarda bulunmuş olacak ki ona karşı önyargı oluşturmuşsunuz. Evinizdeki kediden ayrıca kime ne sizin eviniz. Görümcenizin eşinize senin için kendimi tutuyorum tansiyonum çıktı vs demesi üzerine istenmediğiniz hissiyle arabasına binmek istememişsiniz ama keşke farklı şekilde ifade etseydiniz. Eşinizle başka bir yere devam edeceğinizi yolunuzun ona ters olduğunu zahmet etmemesini falan söyleseydiniz o kendi gitseydi. Tavrınız ablasına fırsat vermiş tabiki "gerizekalı" deme fırsatından bahsetmiyorum. Eşiniz sizi ayırmış fakat eksik birşey yapmış ki beni korumadı diyorsunuz.

Boşanmak için çok ufak bir sebep gibi göründüğü için boşanmanızı destekleyemeyeceğim ama dönerseniz ablasıyla tamamen iletişimi kesmelisiniz evinize oturmaya vs gelmemeli yoksa bu böyle gider açıkçası. Ayrıca ablası sizden özür dilemeli hakaret ve saldırganlığı için eşinizde tabiki. Yinede ben bunları falan istemiyorum içime de sindiremem tekrar olmayacağına eşimin mesafeyi ayarlayabileceğine inanmıyorum diyorsanız karar sizin.

Öncesinde yaşadıklarınızdan ötürü bu konuda patlama yaşamıssın.
Haklıyken haksız duruma düşmüssünüz.
Ararlarsa telefona çıkmayın eşiniz arıyana kadar.

Kedilerden nefret eden biri kedi beslemenin sünnet olduğunu anlatan bir makaleyi neden eşinize okutmak ister? Ben şuan anlam veremedim açıkçası. Daha önce antipatik tavırlarda bulunmuş olacak ki ona karşı önyargı oluşturmuşsunuz. Evinizdeki kediden ayrıca kime ne sizin eviniz. Görümcenizin eşinize senin için kendimi tutuyorum tansiyonum çıktı vs demesi üzerine istenmediğiniz hissiyle arabasına binmek istememişsiniz ama keşke farklı şekilde ifade etseydiniz. Eşinizle başka bir yere devam edeceğinizi yolunuzun ona ters olduğunu zahmet etmemesini falan söyleseydiniz o kendi gitseydi. Tavrınız ablasına fırsat vermiş tabiki "gerizekalı" deme fırsatından bahsetmiyorum. Eşiniz sizi ayırmış fakat eksik birşey yapmış ki beni korumadı diyorsunuz.

Boşanmak için çok ufak bir sebep gibi göründüğü için boşanmanızı destekleyemeyeceğim ama dönerseniz ablasıyla tamamen iletişimi kesmelisiniz evinize oturmaya vs gelmemeli yoksa bu böyle gider açıkçası. Ayrıca ablası sizden özür dilemeli hakaret ve saldırganlığı için eşinizde tabiki. Yinede ben bunları falan istemiyorum içime de sindiremem tekrar olmayacağına eşimin mesafeyi ayarlayabileceğine inanmıyorum diyorsanız karar sizin.

dün baya yalvardı beni annemin evine götürürken ama yok güvenim kalmadı. daha da tek mesaj atmadı. yolda kv aradı ananın evine gitmeyip buraya geleceksin kapa çeneni diyor bana. benim eşim bunları duyuyor. kb annemin evine ara düzeltmeye gelip benim ağzımdan çıkmayan laflar söylüyor ve eşim burda da bi tepki göstermiyor. ama ben eve eşyalarımı toplamaya gittiğimde düğünde takılan bide kendi yeme içmemden keserek aldığım çeyrekleri aldım diye beni paragöz ilan etti. para için evlenmişim. ya düğün parası eksik çıktı da benim annem tamamladı allahınız aşkına bu nasıl para gözlük? eşimin durumu da iyi değil ayrıca madem para gözüm gider zengin birini bulurdum

Öncesinde yaşadıklarınızdan ötürü bu konuda patlama yaşamıssın.
Haklıyken haksız duruma düşmüssünüz.
Ararlarsa telefona çıkmayın eşiniz arıyana kadar.

ben sanmıyorum ki arasınlar.

düşünüyorum allah korusun gelinimizle böyle bi sorun yaşayacam, benim yüzümden kız evden gidecek ben anında arardım

ben sanmıyorum ki arasınlar.

düşünüyorum allah korusun gelinimizle böyle bi sorun yaşayacam, benim yüzümden kız evden gidecek ben anında arardım

O kadar düşünceli bir millet değiliz.
Kızı kimbilir nasıl doldurmuştur.
Aramazlarsa da kurtulduğunuza şükredersiniz.
Bu sıkıntılar ömür boyu çekilmez.
Hele pısırık bir eşle...

Bekliyorum. altınlarımı aldığım için onunla para yüzünden evlendiğimi düşünüyo. oysa ki çok şükür ailemin durumu çok iyi bunu düşünüp whatsapa yazması çok zoruma gitti
Canım bak şu aşamadan sonra yazdıkları kesinlikle eşinin fikri değil.. Şu an ablası onu dolduruyo hatta aramaması yönünde ona telkinlerde bulunuyo yüzde yüz eminim bundan. O yüzden söylediklerine çok da fazla takılma onun fikri deil zira dolduruluyo. Görümcelik budur işte, o da misyonunu yerine getiriyo hepsi bu:KK34: Ama onun seni özlemesi gerek, yeniden evinizde olmanı istemesi gerek ve bunun için de olanların içinde senin haklılığına dair bir sebep bulması gerek. Bu da eşinin sana olan sevgisiyle alakalı bi durum. Beklerken bunu da test etmiş olacaksın zaten

Yahu kadın belliki tamamen laf sokmak için sana bi makale atacağım demiş dalga geçmek maksatlı sonra siz lavaboya gidince artık me konuştularsa döndüğünüzde kıvırmış. Gerçekte öyle olsa makalenin konusu zaten açık açık söyler sonra bakın bununla ilgili bir makale var sana yollarım derdi. Siz çok haklısınız. Eşiniz gelip pişman olup sizi ikna etmediği sürece çocukta yoksa iyice düşünün çünkü ileride çok sorunlar açar bu mevzular

Arkadaslar diger konularima bakabilirsiniz zaten sorunlu bi düğünüm oldu. Bugün görümcemle ve eşimle oturuyoduk dışarda, benim bir kedim var görümcem de nefret eder kedilerden eşime döndü sana hayvanlarla ilgili bi makale atacam onu iyi oku dedi. Bu lafının üstüne bende kedi beslemek sünnet kedilerin insan sağlığına faydası var falan dedim ağzını açmadı. Sonra wc gittim geldim görümcem noluyo bi sorun mu var dedi eşimde bozuldugumu söyledi. o makalede kedi beslemenin sünnet olduğunun yazdığını söyledi sonra eşime ablacim sabahtan beri sabrediyorum sen görüyosun dedi üstüne bide bana bağırdı bak ben hastayım senin yüzünden tansiyonum çıktı dedi sesimi çıkarmadım ( şimdi makale de bu yaziyosa neden ben bozuldugumda bunu söylemedi o kadar iyiyse?) Dışarı çıktık eşime görümcemin arabasına binmeyecegimi söyledim yanlarından uzaklaştım. Baktım eşim onun yanında döndüm öyle mi dedim gidiyodum görümcem gerizekalı dedi bana gerizekalı diyemezsin haddini bil dedim üstüme yürüdü eşim araya girmese kız beni dovecekti. eşime deliriyorum insan hiç mi savunmaz karısını? Ablası üstüme yürürken insan bi napiyosun ya sen demezmi? Ipler koptu annemin evindeyim.. sanırım bosaniyorum

Peki sen o güzel konulu makaleni bana hemen şimdi göster görmek istiyorum diyemedin mi?

Bu görümce fazla tehlikeli.
Eşin de pasif görünüyor.
Sen de fazla duygusal davranıyorsun.
Böyle haklıyken haksız çıkman çok kolay..

Back
X