• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosaniyorum..

Işte onu yapamıyorum. Şimdi anlatıyorum bakben aramiz duDüzelsin diye gittim annen şunu dedi ne gerek vardı diyorum sen yanlış anlamissindir kötü niyetli soylememistir diyo. Hep bu tarz ama ben ama şunu yaptılar diyorum adam hep kötü niyetli degiller diyo. Ama yukarda allah var ben onları nişanlıyken çok seviyodum kendi ailemden önde tutuyodum ama haketmediler yazık ettiler. ben sanmıyorum ki eşim beni arasın artık. Adamın beynini yikamislardir
işteeeee hata tam da burda muzdarip gelin kusura bakmayın
ne diye söylüorsunuz annen ablan bunu yaptı bunu dedi ne gerek vardı diye
ne yapabilir adam gidip kavga etse yine suçlu sizsiniz fişkelemiş gibi görünürsünüz

bundan sonra eğer barışırsanız politik olun onlar bişey dediğinde hemen verin cevabı
eşinize de bişey belli etmeyin mağduru oynayın

Canım sırf bunun için kocandan boşanma oturup konuşun gorumcenlede bir daha konusmazsin olur biter en ufak şeyde ne boşanması ya şimdiki moda da evlenip boşanmak olmuş çocuk var mı inşallah yoktur esinizide tam tanımadan bence çocuk yapmayın

yok çocuk. eşime ailesi konusunda güvenmediğim için düşünmedim hiç.

işteeeee hata tam da burda muzdarip gelin kusura bakmayın
ne diye söylüorsunuz annen ablan bunu yaptı bunu dedi ne gerek vardı diye
ne yapabilir adam gidip kavga etse yine suçlu sizsiniz fişkelemiş gibi görünürsünüz

bundan sonra eğer barışırsanız politik olun onlar bişey dediğinde hemen verin cevabı
eşinize de bişey belli etmeyin mağduru oynayın

cevap verdiğimde kız üstüme yürüdü ona da cevap vermek denirse.

bende görmüyorum. ama mesaj atması araması sorması gerekir. mahvoldum ağla ağla kendimi toparlayamadım. 2 gün oldu yazmadı bana.
Esin belki de aklın başına gelsin diye yapıyor olabilir aramani bekliyordur büyük ihtimal sen kendi eşini bizden daha iyi tanırsın tabiki de esinle aran nasıl yani birbirinize soğuk musunuz genel olarak yoksa seviyor musunuz birbirinizi

bende görmüyorum. ama mesaj atması araması sorması gerekir. mahvoldum ağla ağla kendimi toparlayamadım. 2 gün oldu yazmadı bana.
Annenin evine niye hemen gittin onuda anlamadım halbuki oturup konuşarak anlasabilirsiniz zoruna gitmiştir annenin evine gitmen şimdi bide soyle dusunur biz en ufak sorunda bile eşim annesinin evine gidebilir modunda olur güvenmez yani

Keşke annenin evine gıtmeseydin ablam falan yok mu eşini arayıp konussa sorun ne kardesım gıbısınden aranızı yapsaa sonradan da barısınca artık esın yokken yapıstır lafları sahsen benım sınırımı bozunca bırsey dıyınce esım mutfaktan salona dondugu an yapıstırıyorum lafı baka kalıyorlar bende gulerek ıcerı gecıyorum cok zevklı sende deene :KK76::KK76::KK76:

Esin belki de aklın başına gelsin diye yapıyor olabilir aramani bekliyordur büyük ihtimal sen kendi eşini bizden daha iyi tanırsın tabiki de esinle aran nasıl yani birbirinize soğuk musunuz genel olarak yoksa seviyor musunuz birbirinizi

ikimizin arası hep iyidir. seviyoruz birbirimizi. ben normalde sinirli bi yapıya sahibim sesim yükselirse falan 5 dk sonra üzülürüm gidip özür dilerim barışırız. geçen gün kalbini kırdım bi mağazanın ortasında diz çöküp özür diledim affet beni dedim :) düşünün çok seviyorum. ama beni savunmadığı zamanlar bitiriyorum herşeyi

Keşke annenin evine gıtmeseydin ablam falan yok mu eşini arayıp konussa sorun ne kardesım gıbısınden aranızı yapsaa sonradan da barısınca artık esın yokken yapıstır lafları sahsen benım sınırımı bozunca bırsey dıyınce esım mutfaktan salona dondugu an yapıstırıyorum lafı baka kalıyorlar bende gulerek ıcerı gecıyorum cok zevklı sende deene :KK76::KK76::KK76:

bizde herkes çok tepkili eşime yapılanlardan dolayı. işte ben bi laf söylemeye kalktım sonuç ortada

ikimizin arası hep iyidir. seviyoruz birbirimizi. ben normalde sinirli bi yapıya sahibim sesim yükselirse falan 5 dk sonra üzülürüm gidip özür dilerim barışırız. geçen gün kalbini kırdım bi mağazanın ortasında diz çöküp özür diledim affet beni dedim :) düşünün çok seviyorum. ama beni savunmadığı zamanlar bitiriyorum herşeyi
Anlıyorum zoruna gitmiş ama işte keşke çözümü annenizin evine gitmekte bulmasaydiniz oturup konussaydiniz normalde siz ozur diliyormussunuz belli ki yine sizin gidip ozur dilemenizi bekliyor

Anlıyorum zoruna gitmiş ama işte keşke çözümü annenizin evine gitmekte bulmasaydiniz oturup konussaydiniz normalde siz ozur diliyormussunuz belli ki yine sizin gidip ozur dilemenizi bekliyor

asla adım atmayacağımı biliyo. arkadaşını arayıp sordum tutamadım kendimi, dün eve gidip eşyalarını almış. demek ki bitirdi kendi kafasında

bilmiyorum artık yalan söylediyse de. en ufak bişey yazsa rahatlycam
Anlıyorum seni hem sevmiyorsun hemde konusamiyorsun kendini yipratmaktansa gururu çek bir kenara ara derim ben oturup konuşun beni benim yanımda savunmani istiyorum obur turlu nasıl güvendeyim sana ve gorusmek istemediklerimdede gorusmem de sorununuzu konuşun ve çözmeye çalışın

hiç mi bir şey anlaşılmaz kim kime ne demiş kedi falan geçiyor kedinin yüzünden mi bu olaylar tansiyon çıkması.. kedi yüzünden boşanan ilk çift olabilirsiniz:KK48:

Anlıyorum seni hem sevmiyorsun hemde konusamiyorsun kendini yipratmaktansa gururu çek bir kenara ara derim ben oturup konuşun beni benim yanımda savunmani istiyorum obur turlu nasıl güvendeyim sana ve gorusmek istemediklerimdede gorusmem de sorununuzu konuşun ve çözmeye çalışın

arayamam :( onun ailesi çok fena kim bilir arasam bu defa adama neler derler. o da alışır nasıl olsa arıyor kendiliğinden der

Back
X