- 22 Aralık 2016
- 26
- 37
- 3
- Konu Sahibi muzdaripgelin
dün baya yalvardı beni annemin evine götürürken ama yok güvenim kalmadı. daha da tek mesaj atmadı. yolda kv aradı ananın evine gitmeyip buraya geleceksin kapa çeneni diyor bana. benim eşim bunları duyuyor. kb annemin evine ara düzeltmeye gelip benim ağzımdan çıkmayan laflar söylüyor ve eşim burda da bi tepki göstermiyor. ama ben eve eşyalarımı toplamaya gittiğimde düğünde takılan bide kendi yeme içmemden keserek aldığım çeyrekleri aldım diye beni paragöz ilan etti. para için evlenmişim. ya düğün parası eksik çıktı da benim annem tamamladı allahınız aşkına bu nasıl para gözlük? eşimin durumu da iyi değil ayrıca madem para gözüm gider zengin birini bulurdum
Ben evli değilim, o yüzden konularda çok bariz nereden baksan çözümü değişmeyecek olaylar dışında ayrılık tavsiyeyi vermeye çekinirim genelde. İçine girmeden bilinmez diye düşünmüşümdür herşey için fakat siz benim kızım olsaydınız ben sizi öyle bir ortama tekrar göndermek asla istemezdim. Eşiniz sizi bırakana kadar yalvardığına göre sizi seviyor fakat size olan sevgisi bile size bu yapılanları engelleme cesaretini veremiyorsa ona ilerde bu olaylar neticesinde kaybettiğiniz aranızdaki saygıyla daha beter davranışlara maruz kalacağınız eşinizinde kılını kıpırdatmayacağı anlamına gelir. Bence hazır durumunuzda varken daha fazla yara almadan kesin iletişiminizi, daha gençsiniz önünüzde uzun bir ömür var hayırlısıyla.