• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosaniyorum..

dün baya yalvardı beni annemin evine götürürken ama yok güvenim kalmadı. daha da tek mesaj atmadı. yolda kv aradı ananın evine gitmeyip buraya geleceksin kapa çeneni diyor bana. benim eşim bunları duyuyor. kb annemin evine ara düzeltmeye gelip benim ağzımdan çıkmayan laflar söylüyor ve eşim burda da bi tepki göstermiyor. ama ben eve eşyalarımı toplamaya gittiğimde düğünde takılan bide kendi yeme içmemden keserek aldığım çeyrekleri aldım diye beni paragöz ilan etti. para için evlenmişim. ya düğün parası eksik çıktı da benim annem tamamladı allahınız aşkına bu nasıl para gözlük? eşimin durumu da iyi değil ayrıca madem para gözüm gider zengin birini bulurdum

Ben evli değilim, o yüzden konularda çok bariz nereden baksan çözümü değişmeyecek olaylar dışında ayrılık tavsiyeyi vermeye çekinirim genelde. İçine girmeden bilinmez diye düşünmüşümdür herşey için fakat siz benim kızım olsaydınız ben sizi öyle bir ortama tekrar göndermek asla istemezdim. Eşiniz sizi bırakana kadar yalvardığına göre sizi seviyor fakat size olan sevgisi bile size bu yapılanları engelleme cesaretini veremiyorsa ona ilerde bu olaylar neticesinde kaybettiğiniz aranızdaki saygıyla daha beter davranışlara maruz kalacağınız eşinizinde kılını kıpırdatmayacağı anlamına gelir. Bence hazır durumunuzda varken daha fazla yara almadan kesin iletişiminizi, daha gençsiniz önünüzde uzun bir ömür var hayırlısıyla.

.mesaj yanlis oldu o yuzden cok duzeltmek zorunda kaldim

Son düzenleme:
Kedilerden nefret eden biri kedi beslemenin sünnet olduğunu anlatan bir makaleyi neden eşinize okutmak ister? Ben şuan anlam veremedim açıkçası. Daha önce antipatik tavırlarda bulunmuş olacak ki ona karşı önyargı oluşturmuşsunuz. Evinizdeki kediden ayrıca kime ne sizin eviniz. Görümcenizin eşinize senin için kendimi tutuyorum tansiyonum çıktı vs demesi üzerine istenmediğiniz hissiyle arabasına binmek istememişsiniz ama keşke farklı şekilde ifade etseydiniz. Eşinizle başka bir yere devam edeceğinizi yolunuzun ona ters olduğunu zahmet etmemesini falan söyleseydiniz o kendi gitseydi. Tavrınız ablasına fırsat vermiş tabiki "gerizekalı" deme fırsatından bahsetmiyorum. Eşiniz sizi ayırmış fakat eksik birşey yapmış ki beni korumadı diyorsunuz.

Boşanmak için çok ufak bir sebep gibi göründüğü için boşanmanızı destekleyemeyeceğim ama dönerseniz ablasıyla tamamen iletişimi kesmelisiniz evinize oturmaya vs gelmemeli yoksa bu böyle gider açıkçası. Ayrıca ablası sizden özür dilemeli hakaret ve saldırganlığı için eşinizde tabiki. Yinede ben bunları falan istemiyorum içime de sindiremem tekrar olmayacağına eşimin mesafeyi ayarlayabileceğine inanmıyorum diyorsanız karar sizin.

anladigim kadariyla konu sahibinin gorumcesi baska bir makale okuyacakmis konu sahibide kedi beslemenin sunnet oldunu soylemis gorumceside somurtmus benim anladigim kadariyla gorumcenin niyeti gunahini almayayim ama konu sahibin esinin aklina girip kediyi bir sekilde evden gondertirmek. konu sahibi sen en iyisi bir sure sessiz kal umarim esin seni anlar ayrica konu sahibi diyo goruncem geldiginde kedimi uzak tuturuyorum ayni yerde bulundurmuyorum diyo

Zaten yapılan en büyük yanlış bu ..taraf tutmasını beklemek ,arada bırakmak vs .benim yengem de böyle ,en ufak birşeyde hemen bebeği getirmez kendi gelmez..

Hanımefendi yalnız ben benim tarafimi tutsun demiyorum yeri geldiğinde beni savunsun diyorum normal bi erkeğin yapması gereken bişey bu. Ikisi arasında ki farka dikkat edin

anladigim kadariyla konu sahibinin gorumcesi baska bir makale okuyacakmis konu sahibide kedi beslemenin sunnet oldunu soylemis gorumceside somurtmus benim anladigim kadariyla gorumcenin niyeti gunahini almayayim ama konu sahibin esinin aklina girip kediyi bir sekilde evden gondertirmek. konu sahibi sen en iyisi bir sure sessiz kal umarim esin seni anlar ayrica konu sahibi diyo goruncem geldiginde kedimi uzak tuturuyorum ayni yerde bulundurmuyorum diyo

Bunu öyle bi söyleme tarzı vardı ki acaba nasıl dolduracak adami diye düşündüm

Hanımefendi yalnız ben benim tarafimi tutsun demiyorum yeri geldiğinde beni savunsun diyorum normal bi erkeğin yapması gereken bişey bu. Ikisi arasında ki farka dikkat edin
Yalnız burda bile sizin aksinizde birşey yazanlara hemen saldırı moduna geçiyorsunuz ..tamam biz aradaki farkı bilmiyoruz :)

Böyle bi nedenden saç baş olayına dönen bi evlilik bitsin ya gerçekten devam etse daha fena şeyler olur

Yalnız burda bile sizin aksinizde birşey yazanlara hemen saldırı moduna geçiyorsunuz ..tamam biz aradaki farkı bilmiyoruz :)

Saldırı modu? Ben onu o kadar sakin bi ruh halindeyken yazmıştım oysa ki öyle düşünmenize üzüldüm. Ben sadece kendimi ifade etmeye çalışıyorum. Asla eşime aileni birakacaksin en ufak bişeyde benim tarafimda olacaksın demedim. Tek istediğim ben kendimi savunmak zorunda kalmayayim. O beni savunsun. En azından onun ablası bana hakaret ederken abla napiyosun sen demeliydi

Ablası yüzünden kocandan mı boşanacaksin?? Sen aklini peynir ekmekle mi yedin? Belki o an adam kendinden büyük diye fazla tepki veremedi adam. Sen güzelce adami kendine cekicen altindan girip üstünden cikican sana yapilan haksızlığı gözüne gözüne sokucan adami fişfikleyip fişfikleyip sonra ablasının üstüne salacaksin kuzum :) ilk savasta meydan terk edilir mi?

- Bir dost gelin

Bir eş ne olursa olsun başkasının yanında karısını/kocasını savunmalı; yalnızken varsa hatası o zaman dile getirmeli.
Savunmadığı gibi bir de görüyorsun neler çekiyorum diye laf etmiş.
Gerçekten ayrılır mısınız bilmem ancak eşinizin bu davranışının yanlış olduğunu anlatmanız lazım.

eşimin annesi bi ara kaza geçirmiş 5-6 yıl yataktaymış o dönem görümcem bakmış. benim resmen 2 kv var öyle düşünün. ben adama ailesinin şu yaptıklarını anlatamıyorum. dün kb geliyo yalan konuşuyo eşim baba o olay öyle değil demiyo. ben delirecem bunların elinde
Keşke telefonda ses kaydedici olsaymış. Al bakalım kim kime ne demiş dinleyin derdin. Sinirlerim bozuldu. Ne var yani kedi bu napıyo sanki hayvan. Kapımızın önünde belki 20 tane kedi var annem sabahtan aksama kdr onları sever yedirir dogurur. Bazen kızar. Bi erkekte erkekligini yapmalı arkadaş. Ne bu yalı kazıgımı

Ablası yüzünden kocandan mı boşanacaksin?? Sen aklini peynir ekmekle mi yedin? Belki o an adam kendinden büyük diye fazla tepki veremedi adam. Sen güzelce adami kendine cekicen altindan girip üstünden cikican sana yapilan haksızlığı gözüne gözüne sokucan adami fişfikleyip fişfikleyip sonra ablasının üstüne salacaksin kuzum :) ilk savasta meydan terk edilir mi?

- Bir dost gelin

Işte onu yapamıyorum. Şimdi anlatıyorum bakben aramiz duDüzelsin diye gittim annen şunu dedi ne gerek vardı diyorum sen yanlış anlamissindir kötü niyetli soylememistir diyo. Hep bu tarz ama ben ama şunu yaptılar diyorum adam hep kötü niyetli degiller diyo. Ama yukarda allah var ben onları nişanlıyken çok seviyodum kendi ailemden önde tutuyodum ama haketmediler yazık ettiler. ben sanmıyorum ki eşim beni arasın artık. Adamın beynini yikamislardir

Keşke telefonda ses kaydedici olsaymış. Al bakalım kim kime ne demiş dinleyin derdin. Sinirlerim bozuldu. Ne var yani kedi bu napıyo sanki hayvan. Kapımızın önünde belki 20 tane kedi var annem sabahtan aksama kdr onları sever yedirir dogurur. Bazen kızar. Bi erkekte erkekligini yapmalı arkadaş. Ne bu yalı kazıgımı

Ya sevmesin ama müdahale de etmesin. Zaten benim kedimin onun sevgisine ihtiyacı yok. Ses kaydı da dinletsem eşim beni haklı bulmuyo. Inanin bende şaşırdım artık

Sakın sakın böyle bir olay yüzünden boşanmayı kafandan geçirme. Yuva kurmak kolay mi ki yikmasi da kolay olsun. Sen simdilik eşinle barışmaya bak. Yani sana adım atarsa ki zaten atar uzatma daha fazla konuyu şimdilik sineye cek elbet hesap sorma günü bir gün gelir. Fazla muhatap olma onun ailesiylede .

Eşinle konusurkende biraz mağduru oyna benim kotu niyetim yok yanlis anlasiliyorum uzuluyorum falan de iki de gözyaşi tamammmm bende böyle kandiroyorum esimi :) arada ne yazik ki bende bu yola basvuruyorum ama napim seviyorum kocami diyede ailesine kendimi ezdirecek değilim

Ne kadar çok insanları önemsiyorsunuz o makale gönderdi diye ne suratımı asarım ne de yorum yaparım it ürür kervan yürür demiş atalarimiz

Sen biraz altdan al diyecem ama altdan alan alta kaliyir kendini ezdirme ama sayginida yitirme... bende hayvanlara karsj hassasim ama herkezle seviyemi koruyark kavga ederim mesela glerek lafini soyle... belki tartismanjz bukadar buyumezdi... ve esine sen karini korumuyorsun gibi cumleler kurma... kari bulunur kardes bulunmaz...sadece tavsiyem boyle kavgalarda da direk anneblere gitme evliligin zedelelenir..neyse cok konustum kendini uzme canim insqllah busebepden evliligin bitmez

bir makale atacam demesi = evde kedi beslemenin zararları. kendi yazdıklarınız dışında diğer yazılanları da okuyun. tekrar tekrar yazıyorum anlayabilmeniz için. madem bu görümce o kadar iyi niyetli hadi ben bi çocukluk ettim trip attım bozuldum artık ne derseniz neden olgunluk yapıp ablacım makalenin içeriği şu demedi?

evlimisiniz bilmiyorum ama ben haftanın 6 günü çalışıp eve gidip yemek yapıp temizlik yapıyorum hani evliliğin sorumluluğunu alamamışım ya. diğer kadınlar temizlikçi çağırır ben aman zaten adamın parası yok zorlamıyım der herşeye kendim yetişirim.

hani 24 yaş savaşıymış ya ben hiç olmazsa saygılı olmayı biliyorum. hiç bişey yapamazsam edepli olurum kimsenin üstüne yürümem!!

tekrar söylüyorum evlimisiniz bilmiyorum ama aynı evi paylaştığınız adam sizi değil de artık ayrı olduğu ailesini savunsa bu şekilde konuşabilecekmisiniz? Eleştirilerden ders çıkarmayı deneyin, yazdıklarımı saklayın 3 5 sene sonra tekrar okuyun, bakalım o an nerdesiniz,

empati kurmadan yorum yapmayın

Sakın sakın böyle bir olay yüzünden boşanmayı kafandan geçirme. Yuva kurmak kolay mi ki yikmasi da kolay olsun. Sen simdilik eşinle barışmaya bak. Yani sana adım atarsa ki zaten atar uzatma daha fazla konuyu şimdilik sineye cek elbet hesap sorma günü bir gün gelir. Fazla muhatap olma onun ailesiylede .

Eşinle konusurkende biraz mağduru oyna benim kotu niyetim yok yanlis anlasiliyorum uzuluyorum falan de iki de gözyaşi tamammmm bende böyle kandiroyorum esimi :) arada ne yazik ki bende bu yola basvuruyorum ama napim seviyorum kocami diyede ailesine kendimi ezdirecek değilim

ben döneceğini sanmıyorum 2. günümüzdeyiz ne aradı ne sordu. whatsap durumuna vazgeçtim artık. kendimden değil beni benden edenden yazmış. adam hala beni suçlu görüyor

Arkadaslar diger konularima bakabilirsiniz zaten sorunlu bi düğünüm oldu. Bugün görümcemle ve eşimle oturuyoduk dışarda, benim bir kedim var görümcem de nefret eder kedilerden eşime döndü sana hayvanlarla ilgili bi makale atacam onu iyi oku dedi. Bu lafının üstüne bende kedi beslemek sünnet kedilerin insan sağlığına faydası var falan dedim ağzını açmadı. Sonra wc gittim geldim görümcem noluyo bi sorun mu var dedi eşimde bozuldugumu söyledi. o makalede kedi beslemenin sünnet olduğunun yazdığını söyledi sonra eşime ablacim sabahtan beri sabrediyorum sen görüyosun dedi üstüne bide bana bağırdı bak ben hastayım senin yüzünden tansiyonum çıktı dedi sesimi çıkarmadım ( şimdi makale de bu yaziyosa neden ben bozuldugumda bunu söylemedi o kadar iyiyse?) Dışarı çıktık eşime görümcemin arabasına binmeyecegimi söyledim yanlarından uzaklaştım. Baktım eşim onun yanında döndüm öyle mi dedim gidiyodum görümcem gerizekalı dedi bana gerizekalı diyemezsin haddini bil dedim üstüme yürüdü eşim araya girmese kız beni dovecekti. eşime deliriyorum insan hiç mi savunmaz karısını? Ablası üstüme yürürken insan bi napiyosun ya sen demezmi? Ipler koptu annemin evindeyim.. sanırım bosaniyorum
Canım sırf bunun için kocandan boşanma oturup konuşun gorumcenlede bir daha konusmazsin olur biter en ufak şeyde ne boşanması ya şimdiki moda da evlenip boşanmak olmuş çocuk var mı inşallah yoktur esinizide tam tanımadan bence çocuk yapmayın

Back
X