Herkese merhaba bu konu için yeni üye oldum ve bilginize ihtiyacım var ben 24 yaşındayım bi kızım var 3 yaşında bide yeni doğum yaptım eşimle boşanıyoruz o şehir dışında 3 ay oldu doğumum da yanım olmadi çalışmak zorundaydı inşaat sektöründe çalışıyo.ben kendimi anlatayım 24 yaşındayım eşimi evimi çocuklarımı çok seviyorum bi es için aklınıza gelebilecek tüm fedakarlığı yaptım aldattı affettim şiddet gösterdi affettim ailesinin lafını dinleyen anlayışsız saygısız yalancı sevgisiz merhametsiz cahil bi esim var 4 gorumcem biriyle sadece ayni sehirdeyiz eşimle aramızı bozdu esim ona inanmayı tercih etti hic beni dinlemeden yargıladı bana aileme küfür etti teli kapattı bu benim çok ağrıma gitti derdin bosanmaksa git bosan ama hak etmedigim laflar soyledin dedim oda sonumuz boş dedi simdi gelecek bosancaz ben çocuklarımı onlara veremem gidecek yerim yok ne yapmam gerekiyo ne olur akla ihtiyacım var...
Eşin cahil de be canım şiddet, aldatma üzerine ikinci çocuğu yaparak sen cahil olmuyor musun?
Affetmene bir şey demiyorum bak, en azından uzun bir süre gözlemleseydin.
Neyse artık olan olmuş ama bunları kendindeki hataları da farket toparlan diye söylüyorum.
Hep karşı taraf suçlu gibi anlatmışsın çünkü.
Çocuklarını elbette bırakma.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bir defa da cocuklariniz icin bir fedakarlik yapin ve mutsuz evliliginize son verin. Calismiyorsaniz ise girin. O zamana kadar esiniz cocuklarin masraflarini karsilasin. Sonrasinda ortaklasa yaparsiniz. Bulundugunuz ev kira mi? Eger kiraysa esinize odetin bir sure daha
Konuyu anlatayım haklı haksiz siz karar verin eşimi asla suçlamıyorum kendisi neyse anlattım ben bundan 6 ay önce 3 kaynımın çocuklarına giysi gönderdim onlar koydeler koy ortamı yazık cocuklara deyip kizimin giysilerini gönderdim burdaki gorumcemde oraya gitmişti gönderdiğim giysileri izin vermemiş kayinlarimin çocuklarına vermelerini sonra konu kapandi...bende bi hafta önce eltimle konuştum laf arasında agzimdan kaçtı çocuklarına kayafet gönderdim gorumcem izin vermedi dedim bu birden agzimdan çıktı pişman oldum soyledigime sonra esimi aradım boyle birşey yaptım dedim o beni dinlemedi çok uykum var dedi sabah oldu telim çaldı arayan esim actim teli bana küfürler etti yok ben görünce me iftira atmışım yok bir suru laf söylemişim ben gelince sen gorursun senin ağzını burnunu kirayimda gör dedi bende dinle öyle birsey söylemedim yapmadım dedim ama dinlemedi guvenmedi ben ise yalan söyleyip utanacagima doğruyu söylerim gururum yerinde olur gorumcem beni arayacagina eşimi aramis onu doldurmuş sonuç boşanma.. Ailem var onlar zaten perişan onlara gidemem evim kira ama evlerimiz var başkalarının üstüne onları satılığa cikartmistik simdi ne nafaka nede çocuklarımı bana verir
Keske kocan ölse de sen de rahata erissen diyesim geliyor, tovbe ya. O gorumcelerinin de Allah belasini versin tez vakitte insallah.
Ne diyeyim bacim git annenin evine cocuklarina baksinlar sen de calis. Ve elinde belgeler olsun kanitla bu adamin ne kadar adi biri oldugunu.
Mesajları bende var ben o yalnız kalmasın diye 4 gebelik geçirdim çocuklarımız olsun diye ama iki bebegimi kaybettim ben çok yoruldum sadece uyumak istiyorum biz severek evlendik simdi ki aklım olsa asla bunları yapmazdım ben gerçekten çok fedakarlık yaptım ama hak etmedi simdi bosanmak istiyorum evlendigimiz gunden beri bu boşanma var simdi ondan kurtulmak istiyorum ben dim dik bir anne kadin olmak istiyorum kimseye muhtaç kalmadan ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum