- 30 Eylül 2019
- 568
- 1.141
- 28
- 25
- Konu Sahibi melekk03800
-
Bende afyonluyum. Allah yar ve yardimcin olsun insallah ❤ hersey gonlunce olsun kuzumAfyondayım
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizdenBende afyonluyum. Allah yar ve yardimcin olsun insallah ❤ hersey gonlunce olsun kuzum
hahahaha bu nasil siveNetcen gız bosanipta. Otu gocanınan gonus bi ıscak ıscak afiuma falan götürüvesin barışırsınız bi du bakam ❤❤
Afyonlula bazen şaddaklanır ama gorkcek bisey yok sonnadan düzelirle. Alır garısını gazlıgole ıscak ıscak götürü yunduru. Sonnada mutlu mesut eve dönele. Bu gadak basit.hahahaha bu nasil sivesüper yaa... bak bu bacimizda ayni seyi söylüyor adam sizi aldatmamis dövmemis rezil etmemis bence üstüesinden gelirsiniz ki esinizde düzelmeye kararli hatasinin farkina bunlar kücük basit seyler vallah bi anlik öfkeyle karar vermeyin :)
ah canim benim yaa cok sevindimmmmm. ben hatta dedim insallar diger üyler gelp de bosan bosan diye aklini celmezler diye ama cok sukur bak buda bi allahin isaretiÇok teşekkür ediyorum Allah razı olsun o kadar kararlıydım ki içimi yumuşattınız deniycem 3 5 gün eşimde aynısını söyledi bi şans ver yok ben unutamıyorum dersen yine boşan söz veriyorum unutturucam dedi inşaAllah düzeliröpüyorum sizi çok gelişmeleri paylaşıcam ❤❤❤❤
Netcen gız bosanipta. Otu gocanınan gonus bi ıscak ıscak afiuma falan götürüvesin barışırsınız bi du bakam ❤❤
ah canim benim yaa cok sevindimmmmm. ben hatta dedim insallar diger üyler gelp de bosan bosan diye aklini celmezler diye ama cok sukur bak buda bi allahin isaretiburda gaza geip bosansan naaprdin? 3-5 gün zaman tanimak az cünkü hemen unutmazsin üzerinde bir kac ay gecsin unutacaksin.amaan vallah izliorsa da izlesin görmezden gel ama tabii senide ihmal etmicek itmicek uzaklasmicak senden o ayri konu ama bak eminim inanki benim esimde izliyordur kesin net ama yakalayamadik daha diger kocalar da izliyordur bu doganun kanunu gibi bisi oldu izlemeleri evli olsalar bile merakdan mi artik neydense izliyorlar yani aciklamasi yok esinde cok sukur kirildigini anlamis bi cok kisi bunuda anlayamiyor esin yine anlamis seni mutlu etmeye karar vermis bence sevinmelisin bu güzel bi gelisme. unutmak da senin elinde. millet ne gecmislerini silip atiyor sen mi yapamican kiz :)
kisa bisey anlatim. kadinin biri kocasi tarafindan üstelik adam doktor 40 yaslarinda kadin da gencesik 25 yaslarda. kocasi sen bakire degilsin diye sirf kanamad diye bakire degilsin damgasini vurdu üstelik bide doktor bazilarin kanamasi olmicagini bilmiyormu sanki..diger iliskide kanama gelmis adam yinede özür dilememis. sonrasinda karisina baska kadinlarla bildikde oldugu zamanlarin yatakda resimleri cekip yolamis. kiz yinede kocasini afetti cunku ortada cocuk vardi. 2.cocuk oldu bu sefer bosanaklar diye duyduk. bide bakdik yine barismilar hemde adam mum gibi olmus.. yani demek istedigim adam ne hatalar yapdi kadin yine sasn vermekden bikmadi yorulmadi.. seninki yaninda cerez kalir kiz :) bu tip örnekler gelsin gözünün önüne ferahlarsin :)
Doğru söylüyorsunuz neleri var neleri dua edin benim için inşaAllah düzene girer herşey bundan sonrası mutlu olurum evet tepkimi koyucam bi süre eskisi gibi olmam biraz zaman alır çünkü ama deniycemah canim benim yaa cok sevindimmmmm. ben hatta dedim insallar diger üyler gelp de bosan bosan diye aklini celmezler diye ama cok sukur bak buda bi allahin isaretiburda gaza geip bosansan naaprdin? 3-5 gün zaman tanimak az cünkü hemen unutmazsin üzerinde bir kac ay gecsin unutacaksin.amaan vallah izliorsa da izlesin görmezden gel ama tabii senide ihmal etmicek itmicek uzaklasmicak senden o ayri konu ama bak eminim inanki benim esimde izliyordur kesin net ama yakalayamadik daha diger kocalar da izliyordur bu doganun kanunu gibi bisi oldu izlemeleri evli olsalar bile merakdan mi artik neydense izliyorlar yani aciklamasi yok esinde cok sukur kirildigini anlamis bi cok kisi bunuda anlayamiyor esin yine anlamis seni mutlu etmeye karar vermis bence sevinmelisin bu güzel bi gelisme. unutmak da senin elinde. millet ne gecmislerini silip atiyor sen mi yapamican kiz :)
kisa bisey anlatim. kadinin biri kocasi tarafindan üstelik adam doktor 40 yaslarinda kadin da gencesik 25 yaslarda. kocasi sen bakire degilsin diye sirf kanamad diye bakire degilsin damgasini vurdu üstelik bide doktor nasil net döyebiliorsa diger iliskide kanama gelmis adam yinede özür dilememis. sonrasinda karisina baska kadinlarla bildikde oldugu zamanlarin yatakda resimleri cekip yolamis. kiz yinede kocasini afetti cunku ortada cocuk vardi. 2.cocuk oldu bu sefer bosanaklar diye duyduk. bide bakdik yine barismilar hemde adam mum gibi olmus.. yani demek istedigim adam ne hatalar yapdi kadin yine sasn vermekden bikmadi yorulmadi.. seninki yaninda cerez kalir kiz :) bu tip örnekler gelsin gözünün önüne ferahlarsin :)
Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun
Şuan iyi herşey bi dediğimi iki yapmıyor falan ve dediğimi bidaha benden memnun kalmazsan benim yüzümden üzülürsen söz boşanıcam gidicem istediğin şekilde imzalıycam herşeyi dedi doktora gitmeyide kabul ettiNe yaptınız nasıl gidiyor ? Merak etdimmm :)
herseyin iyi olmasina düzelmsine sevindim valla :) umarim hep böyle gider ama unutma birazda senin elinde olanlari unutmak sineye cekmek.. mutluluklaaaaarŞuan iyi herşey bi dediğimi iki yapmıyor falan ve dediğimi bidaha benden memnun kalmazsan benim yüzümden üzülürsen söz boşanıcam gidicem istediğin şekilde imzalıycam herşeyi dedi doktora gitmeyide kabul etti
Çok teşekkür ediyorum inşaAllah Allah razı olsun sizdenherseyin iyi olmasina düzelmsine sevindim valla :) umarim hep böyle gider ama unutma birazda senin elinde olanlari unutmak sineye cekmek.. mutluluklaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?