- 13 Mayıs 2016
- 17
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi pinkdelisi112
-
Bu süreç böyle mi cidden çok güzel anlatmışsınİlk bir hafta kızgınlık
Sonra kendinle hesaplaşma..
Daha sonra yeniden hayatı düzene koyma..
Bu süreçte beyefendiyi uzak tutma çabaları..
Tehditler (belki)
Sonra yeniden başlama ve hayattan tat alma dönemi..
Oh be iyi ki yapmışım! dönemi..
1. yılın sonunda merhaba HUZURLU hayat :)
Bu süreç böyle mi cidden çok güzel anlatmışsın
Bu zor olayı yaşadınız sanırım şuan çok iyi gözüküyorsunuz maşşallah Allah mutluluğunuzu daim etsinİlk bir hafta kızgınlık
Sonra kendinle hesaplaşma..
Daha sonra yeniden hayatı düzene koyma..
Bu süreçte beyefendiyi uzak tutma çabaları..
Tehditler (belki)
Sonra yeniden başlama ve hayattan tat alma dönemi..
Oh be iyi ki yapmışım! dönemi..
1. yılın sonunda merhaba HUZURLU hayat :)
Teşekkür ederim.. İnsan ayrıldığına değil bunca yaşanan şeylere daha çok üzülüyor sanırımHiç üzülmeyin, hayat boşandıktan sonra da çok güzel devam ediyor, nefes alıp vermenin tadını boşandıktan sonra daha çok alabildim ben şahsen... Allah kolaylık versin size de...
Teşekkür ederim karşı taraf açıcak davayı.. Anlaşmalı olur herhalde.. Şuan niye bilmiyorum ama bu söylediklerinin hiçbirini yapmaya halim yok..Hakkında hayırlısı olsun canım,
Boşanma kararı kesinse hemen kendine bir avukat tut, tüm ayrıntılarıyla durumu anlat,
Üzülürsen otur ağla yat uyu çık gez dolaş acını da öfkeni de dibine kadar yaşa, zaman herşeyi iyileştiriyor merak etme
Can'ım benim Allah yardımcın olsun çocukla biraz daha zor olacak senin için ama Herzaman güçlü olman dileğiyle Nasıl olacak bu işler hiç bilmiyorum.. Şuan başa dönsen evlenirmiydin diye sorsalar hayatta evlenmezdim herhalde !!aynı durumdayım.bugün annesine aratıp eşyalarımı koysun demiş benim güya koca olacak şahsiyet.bende koydum kapının önüne eşyaları gelip alacaklar.iki tanede bebeğim var.hadi bakalım hayırlısı.ben şuanda sadece öfkeliyim.üzüntü gelince ne olur bilmiyorum.
Baba evi... Ahh ben üç ayı geçti babaevindeyim en az bir yıl daha kalmam gerek. Çok iyi anlıyorum seni, insan kendi düzenine alıştıktan sonra tekrar baba evi zor gelir ama sonsuza dek orda kalmayacaksın ailene de belirt bunu, kendi yolunu çizmeye çalışTeşekkür ederim karşı taraf açıcak davayı.. Anlaşmalı olur herhalde.. Şuan niye bilmiyorum ama bu söylediklerinin hiçbirini yapmaya halim yok..baba evine dönmek zor geliyor birazda
Hiç boşanalım demediğim halde hersefeirnde o istedi boşanmayı ama bu sefer bende istemiyorum gerçekten yoruldum çünkü..barışırsınız inşallah demek geldi içimden
Şuan benim ilk günüm ailem anlayışlı davranıyor ve arkamdalar.. En büyük gücüm bu galiba . Ama gel gör ki çevreee insanların ağzının çuval olup büzülmesini isterdim .. İsterdim ki konusamasınlarBaba evi... Ahh ben üç ayı geçti babaevindeyim en az bir yıl daha kalmam gerek. Çok iyi anlıyorum seni, insan kendi düzenine alıştıktan sonra tekrar baba evi zor gelir ama sonsuza dek orda kalmayacaksın ailene de belirt bunu, kendi yolunu çizmeye çalış
Bu zor olayı yaşadınız sanırım şuan çok iyi gözüküyorsunuz maşşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin
Sıra sıra yaşayınca zor geçiyor Zaman geriye dönüp baktığında ise akıp gitmiş oluyor inşallah benimde akıp gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?