Boşanıyoruz!!!! Boşanan yada boşanmak üzere olan arkadaşlar yardım.

pinkdelisi112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
17
8
1
35
başından beri sorunlu bir evliliğim vardı arkadaşlar güya ikimizde birbirimizi çok seven iki insandık fakat eşimin aileme karşı olan tavrı kimseyi istememesi beni defalarca boşanmakla tehtid etmesi, sözlü hakaretler ama bunun yanı sıra beni çok sevdiğini söylemesi ben ne yapacağımı şaşırdım.. Normal zamanlarımızda beni çok sever değer verir aşırı düşünceli diyemem normal.. Psikiyatri ilaçları kullanıyor fakat ondan cok ben delirdim herşeyde beni suçlu görmesinden kendimi anlatmaya çalışırken tamam ben suçluyum sen haklısın demesinden bıktım sorunlarımızı bile çözemiyoruz.. Gerçi çözülecek bir sorunda kalmadı.. Herşey bitti.. Bu sabah bana boşanıyorum senden artık kurtuluyorum dedi aileler ortaya girdi boşanma davası açılıyor yani demem o ki ; siz Nasıl atlattınız bu süreci neler bekliyor beni ne yapmam gerekiyor arkadaşlar yardım..

aynı durumdayım.bugün annesine aratıp eşyalarımı koysun demiş benim güya koca olacak şahsiyet.bende koydum kapının önüne eşyaları gelip alacaklar.iki tanede bebeğim var.hadi bakalım hayırlısı.ben şuanda sadece öfkeliyim.üzüntü gelince ne olur bilmiyorum.

İlk bir hafta kızgınlık
Sonra kendinle hesaplaşma..
Daha sonra yeniden hayatı düzene koyma..
Bu süreçte beyefendiyi uzak tutma çabaları..
Tehditler (belki)
Sonra yeniden başlama ve hayattan tat alma dönemi..
Oh be iyi ki yapmışım! dönemi..

1. yılın sonunda merhaba HUZURLU hayat :)

Hakkında hayırlısı olsun canım,
Boşanma kararı kesinse hemen kendine bir avukat tut, tüm ayrıntılarıyla durumu anlat,
Üzülürsen otur ağla yat uyu çık gez dolaş acını da öfkeni de dibine kadar yaşa, zaman herşeyi iyileştiriyor merak etme

Bu süreç böyle mi cidden çok güzel anlatmışsın

Bazen de öyle biri geliyor ki hayatına (şuan tabi imkansız geliyor) harcadığın günlere üzülüyorsun :) Benden size tek tavsiye bu süreci tek başınıza atlatmaya çalışmayın, eşle dostla arkadaşla da uğraşmayın, gidin ciddi ciddi psikolojik danışmandan yardım alın.. az hasarlı çıkın

Arkadaşlar şuan sanki beynimin durduğunu hissediyorum kızgınlık üzüntü hiçbirşey yok..
Koskoca bir boşluk..
Sadece tek bildiğim zorlu bir sürecin beni beklediği!
Yazdığınız için çok teşekkür ederim

Bu zor olayı yaşadınız sanırım şuan çok iyi gözüküyorsunuz maşşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin
Sıra sıra yaşayınca zor geçiyor Zaman geriye dönüp baktığında ise akıp gitmiş oluyor inşallah benimde akıp gider..

Teşekkür ederim karşı taraf açıcak davayı.. Anlaşmalı olur herhalde.. Şuan niye bilmiyorum ama bu söylediklerinin hiçbirini yapmaya halim yok.. baba evine dönmek zor geliyor birazda

Can'ım benim Allah yardımcın olsun çocukla biraz daha zor olacak senin için ama Herzaman güçlü olman dileğiyle Nasıl olacak bu işler hiç bilmiyorum.. Şuan başa dönsen evlenirmiydin diye sorsalar hayatta evlenmezdim herhalde !!

Teşekkür ederim karşı taraf açıcak davayı.. Anlaşmalı olur herhalde.. Şuan niye bilmiyorum ama bu söylediklerinin hiçbirini yapmaya halim yok.. baba evine dönmek zor geliyor birazda
Baba evi... Ahh ben üç ayı geçti babaevindeyim en az bir yıl daha kalmam gerek. Çok iyi anlıyorum seni, insan kendi düzenine alıştıktan sonra tekrar baba evi zor gelir ama sonsuza dek orda kalmayacaksın ailene de belirt bunu, kendi yolunu çizmeye çalış

Şuan benim ilk günüm ailem anlayışlı davranıyor ve arkamdalar.. En büyük gücüm bu galiba . Ama gel gör ki çevreee insanların ağzının çuval olup büzülmesini isterdim .. İsterdim ki konusamasınlar

Teşekkür ederim, sizinki de geçecek.. Biraz acıtacak, biraz baş ağrıtıcak.. Bu dönemde siz kendinizi unutacak çocukların telaşına düşeceksiniz ama gün gelecek çocuğunuza sarılıp onlar için en iyisi buymuş dediğniz gün gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…