Boşanıyoruz diye herkes mutlu oldu

deepsimply

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2010
5.180
7.606
398
Esimle 2018 yilinda tanıştık, iş arkadaşımdi,aramizda da hatrı sayilir bir yaş var ,14 yas büyüğüm, iyi anlasiriz ,beraber cok egleniriz ,evlendik ,pandemi patladi,normal yuruttugumuz is haricinde ,att olarak çalışıyor, ustune ben hamile kaldim ,dogum yaptim,resmen koptuk,
ikizlerimiz var 10 aylik,eve bile gelse uzaktan seviyor ,cinsel hayat desen kalmadi resmen corona yuzunden ayriliyoruz ,adamin derdi bize corona bulasmasin ,koptuk soguduk ,belki hersey normale donse toparlayagiz ama o gunler cok uzak belli bu salginla ,cok burugum ,
Tek uzuldugum sey ,Herkes pek bir mutlu oldu ,ayrilik haberine sanki bu gunu bekliyor gibilermis ,aranizda cok yas var yurumez falan demistikler ,bilmem ne ,insanlar niye bu kadar kotu

EKLEME:1 senedir ayni yataga yatmadik bu adamla ,ben hamileligimin son 3 ayi bildigin yattim,bebekler olabildigince gec dogsun diye ,hicbir ortak sosyal ,cinsel olayimiz kalmadi ,sadece ortak cocuklarimiz var ,onlari bile eve geldiginde yikaniyip ust bas degisip ,cift kat maske takip kucakliyor,
Ben hala emziriyorum ,anne sutu bizim icin onemli ,bebeklerim 1900 gr dogdu ,
Evet ,esim bu durumu kaldiramiyor,evlilikten koptu onu anliyorum sorunum bu degil ,sorunum insanlarin zil takip oynamadigi kaldi bosanmamiza
GÜNCELLENME:cozduk sorunumuzu ,esim biraz gazlamaya kalkmis beni ,
Bosanma korkusuyla kaybetmiyim diye bir caba beklemis,bakti ciddi ciddi avukata gidiyoruz ,oturdu uslu uslu anlattı olayi,tatliya bagladik ,yatili bir yardimci aldik eve ,bende daha normal davraniyorum

Son düzenleme:
Korona yüzünden oldu diye kendinizi kandırmayın
Öyle olsaydı herkes boşanırdı
Ne alaka ? Bence eşinizin başka sebepleri var
Benim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,

Kim bosanmak istiyor? Siz mi, o mu? Evlilik terapisi almaya denediniz mi? Aldatma siddet gibi agir sebepler yoksa, hemen bosanma karari neden alindi ve duyuruldu
Hic bir yok sadece gorusemiyoruz ,arada kalmak yorucu ,bitirelim mi dedik ,kendine bir ev bakinca cevremiz ogrendi

Benim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,
O zaman " herkes boşanir " demiyorum " tüm saglikçilar " boşanirdi diyorum
Bu da gecerli bir sebep degil
Benim eşimde korona oldu hemde iki kez karantina kurallarina uyduk hepsi bu
Etrafimda bir sürü saglikci var ve aileleriyle yaşıyorlar

Peki neden boşanıyor

Yani sizi ve bebekleri düşünüyor bu olağan

Boşanma gerekçesi ne

O zaman " herkes boşanir " demiyorum " tüm saglikçilar " boşanirdi diyorum
Bu da gecerli bir sebep degil
Benim eşimde korona oldu hemde iki kez karantina kurallarina uyduk hepsi bu
Etrafimda bir sürü saglikci var ve aileleriyle yaşıyorlar
Ikizlerimiz var premature dogdular bagisikliklari cok dusuk ,kuvezdo kaldilar ,evde kapali kaldim ben yardincimizla 6 ay eve kimseyi alamadim ,malesef normal bir durumda olsak boyle olmazdi

Toparlanabilir bence öyle hemen bosanmayin eşinizle güzelce konuşun akli karışmış yada bir sorun var.ortada 2 çocuk varken böyle kolay ayrilinmamali biri mantıklı davranıp yapıcı olmalı.ayrıca sevinenlere inat kimsenin gazına gelmeyin ekmeğine yağ surmeyinherşeyden önce bir anne olarak üstünüze düşeni yapın gerisi ona kalmış tabiki zorla güzellik olmaz ama bazen rotayı sizin belirlemeniz gereken durumlar olabilir.hayatınızın kontrolünü kimseye vermeyin.Rabbim yardimciniz olsun sizin ve minik yavrularin

Hic bir yok sadece gorusemiyoruz ,arada kalmak yorucu ,bitirelim mi dedik ,kendine bir ev bakinca cevremiz ogrendi

Yipranmanizi üzülmenizi anliyorumda, ama kusura bakmayin evlisiniz siz cocuklar var. Görüsemiyoruz diye pat diye ayrilmak bana hic mantikli gelmedi.

Peki neden boşanıyor

Yani sizi ve bebekleri düşünüyor bu olağan

Boşanma gerekçesi ne
Evliligimiz yok gibi 1 senedir yabanci gibiyiz ,sabirli biri degildir arada kalmayida sevmez ,benim sorunum bosanmak degil ben bunu bekliyordum ,durumdan kaynakli ,

Yaa adam kendi içinde çelişmedi mi şimdi? Sizi korumak isterken sizden olmuş oluyor? Altında başka bir şey olabilir mi acaba?

Yaşlarınız kaç bu arada, 14 yaş hani siz 40 sanız adam 26 mı, olgunlaşmadan mı evlendiniz? Korona bi tarafa çocukların sorumluluğu evlilik yaş farkı derken mi uzaklaştı acaba??

Muhakeme yeteneğiniz yerlerde korona yüzünden ayrılmıyorsunuz önce bunu anlayın.

Back
X