- 4 Aralık 2020
- 95
- 48
- 3
- Konu Sahibi deepsimply
Harika yorum.bende kına dağıtacağim ama buna bile değmeyen insanlar varValla kına hazırla. Dağıtırsın.
Bence sen de mutlu ol böyle dengesiz bir aileden kurulduğun için!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika yorum.bende kına dağıtacağim ama buna bile değmeyen insanlar varValla kına hazırla. Dağıtırsın.
Bence sen de mutlu ol böyle dengesiz bir aileden kurulduğun için!
Baska bir neden var muhakkak ya artik sevmiyor yada baska biri var korona olup atlatan bi cok tanidigim var kimse bosanmadi kiz kardesim hemşire evlendi 4. Ayinda korona oldu..bazı durumlar bahane ediliyor ..korona dan korkarsin tamam bulasmasin diye uzak durursun tamam ama bir yildir cinsel ilişki arti sosyal kontak bitmis eşler arasinda bunun sebebi korona olamazO zaman " herkes boşanir " demiyorum " tüm saglikçilar " boşanirdi diyorum
Bu da gecerli bir sebep degil
Benim eşimde korona oldu hemde iki kez karantina kurallarina uyduk hepsi bu
Etrafimda bir sürü saglikci var ve aileleriyle yaşıyorlar
Öyle insanlar kendi hayatlari berbat oldugu halde mutsuz oldugu halde başkasının mutsuzlugundan beslenir kan emici yarasa misali..aaa dur dur bak bizden daha beterleri var gel gel bak anlatim kafasında dedikodunun dibine vurup amann bizene derler ..onlara elalem denir ve görmezden gelindiginde kudururlar birakin kudursunlar hayatinizi kendiniz icin yasiyorsunuz..bosanmaya dünyanin sonuymus gibi bakan kadinlar aslinda kendileri herseyi sineye cektikleri icin kocalarina karsi bosanmaya cesaret edemiyorlar bosanan cesur kadinlara kusuyorlar kinlerini acccaaayipp nefret ediyorum bunlardan ..birde elalem size guler ne der arkanizdan diyen aile offff tüy gibiHarika yorum.bende kına dağıtacağim ama buna bile değmeyen insanlar varkader onlara oyununu oynuyor zaten kullanılıp bir kenara atılıyorşar
Ikiz bakimi cok zordur kiz arkadasimdan bilirim biri biter digeri 5 sn nefes alsa ne mutlu ..Bu zor dönemde esin seni yanliz birakip birde bosanma psikolojisine sürukluyor ya ben milleti degil o hiyar kocayi süründururdum hemde nasil iyi bosan defol git Zora gelince aman prens gözü hemen fanfinifinfona kayiyor ..korona bahane o bulmustur biriniEşimin tahamulsuz olusu disinda hayir,benim esim oyle zatif kirmiyim yada hesapli soylemiyim adami degildir ,direkt ,valla napiyim yenisini buldum der ,biraz ökuzdur ..
Aynen sanki banada oyle geldi cocuk icin yapilmis bir evlilik zaten umarim anne babaligi iyi yaparlar sonucta bosanan ilk cift olmicaklarNe tuhaf insanlarsınız
Ikinizin de özellikle sizin boşanmak umrunuzda değil.nasil olsa çocuğu da yaptım artık diye düşünüyor gibisiniz
Tek bir derdiniz var elalem
Bu boşanmaya sebep mi? Zor bir dönemden geçiyor ama bu dönem bitecek. Boşanmak yerine 'lanet olsun ama bu da böyle bir dönem' diye sabretmeyi deneyebilirsiniz. Sonuçta baginiz asla kopmayacak,geride iki çocuğu var.Benim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,
Asi bulastirmayi engellemiyor ki.yine tasiyici olabiliyorsunuz.gerci koruma gucleri de bahsedilen in 1/3u.asi olan insana tabii virus bulasiyor,sadece hafif semptomlarla geciriyor ama baskasina bulastirabiliyor.İyi de sağlıkçılar asi oldular. Neden eşiniz normale donmedi? Acaba başka sıkıntılar mi var aranızda? İkizler çok zor. Şu ara ikiz hamileligimin son günleri ve eşimle asla yapmadığımız şey olan ayrı yatma moduna geçmek istiyorum çünkü sığmıyorum yatağa. Doğduklarında nasıl olur bilemiyorum ama ilk anneligimden bildiğim birşey var ki çocuklar neredeyse bir yasina gelene kadar evlilikler bı sarsılıyor, ciddi ciddi hem de... Ani bir karar almayın bebeklerin biraz.daha büyümesini bekleyin derim..