Boşanıyoruz diye herkes mutlu oldu

Valla kına hazırla. Dağıtırsın.
Bence sen de mutlu ol böyle dengesiz bir aileden kurulduğun için!
Harika yorum.bende kına dağıtacağim ama buna bile değmeyen insanlar var🥳kader onlara oyununu oynuyor zaten kullanılıp bir kenara atılıyorşar

O zaman " herkes boşanir " demiyorum " tüm saglikçilar " boşanirdi diyorum
Bu da gecerli bir sebep degil
Benim eşimde korona oldu hemde iki kez karantina kurallarina uyduk hepsi bu
Etrafimda bir sürü saglikci var ve aileleriyle yaşıyorlar
Baska bir neden var muhakkak ya artik sevmiyor yada baska biri var korona olup atlatan bi cok tanidigim var kimse bosanmadi kiz kardesim hemşire evlendi 4. Ayinda korona oldu..bazı durumlar bahane ediliyor ..korona dan korkarsin tamam bulasmasin diye uzak durursun tamam ama bir yildir cinsel ilişki arti sosyal kontak bitmis eşler arasinda bunun sebebi korona olamaz

Harika yorum.bende kına dağıtacağim ama buna bile değmeyen insanlar var🥳kader onlara oyununu oynuyor zaten kullanılıp bir kenara atılıyorşar
Öyle insanlar kendi hayatlari berbat oldugu halde mutsuz oldugu halde başkasının mutsuzlugundan beslenir kan emici yarasa misali..aaa dur dur bak bizden daha beterleri var gel gel bak anlatim kafasında dedikodunun dibine vurup amann bizene derler ..onlara elalem denir ve görmezden gelindiginde kudururlar birakin kudursunlar hayatinizi kendiniz icin yasiyorsunuz..bosanmaya dünyanin sonuymus gibi bakan kadinlar aslinda kendileri herseyi sineye cektikleri icin kocalarina karsi bosanmaya cesaret edemiyorlar bosanan cesur kadinlara kusuyorlar kinlerini acccaaayipp nefret ediyorum bunlardan ..birde elalem size guler ne der arkanizdan diyen aile offff tüy gibi

Eşimin tahamulsuz olusu disinda hayir,benim esim oyle zatif kirmiyim yada hesapli soylemiyim adami degildir ,direkt ,valla napiyim yenisini buldum der ,biraz ökuzdur ..
Ikiz bakimi cok zordur kiz arkadasimdan bilirim biri biter digeri 5 sn nefes alsa ne mutlu ..Bu zor dönemde esin seni yanliz birakip birde bosanma psikolojisine sürukluyor ya ben milleti degil o hiyar kocayi süründururdum hemde nasil iyi bosan defol git Zora gelince aman prens gözü hemen fanfinifinfona kayiyor ..korona bahane o bulmustur birini

Ne tuhaf insanlarsınız
Ikinizin de özellikle sizin boşanmak umrunuzda değil.nasil olsa çocuğu da yaptım artık diye düşünüyor gibisiniz
Tek bir derdiniz var elalem
Aynen sanki banada oyle geldi cocuk icin yapilmis bir evlilik zaten umarim anne babaligi iyi yaparlar sonucta bosanan ilk cift olmicaklar

Benim esim 1 senedir bizimle ayni evde kalamiyor ,acil tip teknisyeni ,korona hastanesinde gorevli ,her gun goruntulu konusuyoruz ,corona gecirdi ,bize bulastirmasin diye eve gelemiyor ,
Bu boşanmaya sebep mi? Zor bir dönemden geçiyor ama bu dönem bitecek. Boşanmak yerine 'lanet olsun ama bu da böyle bir dönem' diye sabretmeyi deneyebilirsiniz. Sonuçta baginiz asla kopmayacak,geride iki çocuğu var.

14 gibi büyük bı yaş farkından bahsediyorsunuz.
Eşiniz 25 olsa siz 39.
Arada hayata bakış açısı, yaşanmışlık, olgunluk, oturmuş kişilik vs vs dağlar kadar fark var.
Oğlumu 37 kızımı 38 yaşınma kucağıma aldım.
25 yaşımı düşünüyorum da şu an ki olduğum anneden daha farklı bi anne olurdum.
Şimdi hayatım onlar üzerine.
Hayatımı sonuna kadar yaşadım. Doydum. Evliliğim, çocuklarım şimdi ilk sırada.

Oysaki 25 yaşında ki halim dergi sayfasından kopmuş gibi giyinir, işim çok yoğundu, kişisel bakımım, kuaförüm, arkadaşlarım aklım havada.
Ben 33 yaşından sonra tam anlamı ile dinginlendim tam anlamı ile olgunlaştım.

Şu an 25 yaşındaki insan benden anlamaz anlamasını da bekleyemeyiz.

20 li yaşlarda hata evliliği çok fazla yapılıyor. Ama olgunlaşınca insan hem sevdiği hem yürütebileceği evlilik yapıyor.

Tabi ki bu benim görüşüm tecrübelerim.

Eşinize iki çocuk, evlilik, çalıştığı alandaki aşırı yük çok ağır gelmiş olabilir.

Ben sizi suçlu bulmuyorum ama çok riskli bi evlilik ve her türlü riski göze alarak o imzayı attınız.

İyi de sağlıkçılar asi oldular. Neden eşiniz normale donmedi? Acaba başka sıkıntılar mi var aranızda? İkizler çok zor. Şu ara ikiz hamileligimin son günleri ve eşimle asla yapmadığımız şey olan ayrı yatma moduna geçmek istiyorum çünkü sığmıyorum yatağa. Doğduklarında nasıl olur bilemiyorum ama ilk anneligimden bildiğim birşey var ki çocuklar neredeyse bir yasina gelene kadar evlilikler bı sarsılıyor, ciddi ciddi hem de... Ani bir karar almayın bebeklerin biraz.daha büyümesini bekleyin derim..

İyi de sağlıkçılar asi oldular. Neden eşiniz normale donmedi? Acaba başka sıkıntılar mi var aranızda? İkizler çok zor. Şu ara ikiz hamileligimin son günleri ve eşimle asla yapmadığımız şey olan ayrı yatma moduna geçmek istiyorum çünkü sığmıyorum yatağa. Doğduklarında nasıl olur bilemiyorum ama ilk anneligimden bildiğim birşey var ki çocuklar neredeyse bir yasina gelene kadar evlilikler bı sarsılıyor, ciddi ciddi hem de... Ani bir karar almayın bebeklerin biraz.daha büyümesini bekleyin derim..
Asi bulastirmayi engellemiyor ki.yine tasiyici olabiliyorsunuz.gerci koruma gucleri de bahsedilen in 1/3u.asi olan insana tabii virus bulasiyor,sadece hafif semptomlarla geciriyor ama baskasina bulastirabiliyor.

Back
X