Boşanıyoruz diye herkes mutlu oldu

Evliligimiz yok gibi 1 senedir yabanci gibiyiz ,sabirli biri degildir arada kalmayida sevmez ,benim sorunum bosanmak degil ben bunu bekliyordum ,durumdan kaynakli ,
Eşiniz pandemiden ötürü boşanıyor, siz yuvanız dağılıyor diye değil el ne der diye üzülüyorsunuz. İkinizde garipsiniz

Siz bu kadar rahat ve kabullenmişken çevredekilerin mutlu olması şaşkın olması memnun olması neden rahatsız etti ki? Siz bile etkilenmiş gibi durmuyorsunuz
Madem görüşemiyoruz ayrılalım gibi birşey bu. Sevgi bağlılık böyle birşey değil ki. Çok bi bağ yokmuş demek ki.

Kararı ortak mi verdiniz? Yeterli bir sebep gibi görünmüyor aslinda ama evlilikte bilmiyorum cinsellik özellikle önemli yani burdaki evlilerin söyledigine göre belki bu da yeterli sebeptir. İnsanlar zaten laf demeye yer ararlar. Umarim halledebilirsiniz. Herkesin psikolojisi bozuldu artik.
Maalesef ki salginin bitmeyecegine katiliyorum daha cok yıllarimizi alacak kendi ülkemiz icinde degil. Global bir salgin biz halletsek yurtdisi girisleriyle zaten başa dönecegiz. Valla sabah sabah benim de canim sıkkındı zaten bu konudan...

Malesef olay bu asla gururumdan odun vermem,boyle yurumuyor bitirsek mi dedi ,bende sen bilirsin dedim ,ben hep boyleydim gidene kal demem gururumdan odun vermem ,
Boyle pat diye olmadi bu ara ara laf dokundurdu esim ,konustuk iliskimizin yiprandigini ama bosanalim demesini beklemiyordum,onun bunu istemesi tuhaf gelmedi acikcasi ,belkide yokluguna alistim,ben doguma yardimcimiz ve kayinvalide ile gittim,
Kocam 1 gun sonra geldi ,geldi gitti,hep tek basinaydim ,1 senedir basimi omzuna bile koymadim,
ailemden birinin normal demesi ,resmen sevinmesi cok yipratici ,
Ben de üzülenlerden yoruldum.1 yıl oldu hala yaaa tüh vs. İyi misin diye kimse sormuyor. Karşınızdaki kişi de belli ki sizi incinmenizi önemsemiyor. Mis gibi sebep çıkarın hayatınızdan gitsin. Sorduğunuz soru bununla ilgili olduğu için sadece buna yorum yaptım. Keşke herkes öyle yapsa...

Esimle 2018 yilinda tanıştık, iş arkadaşımdi,aramizda da hatrı sayilir bir yaş var ,14 yas büyüğüm, iyi anlasiriz ,beraber cok egleniriz ,evlendik ,pandemi patladi,normal yuruttugumuz is haricinde ,att olarak çalışıyor, ustune ben hamile kaldim ,dogum yaptim,resmen koptuk,
ikizlerimiz var 10 aylik,eve bile gelse uzaktan seviyor ,cinsel hayat desen kalmadi resmen corona yuzunden ayriliyoruz ,adamin derdi bize corona bulasmasin ,koptuk soguduk ,belki hersey normale donse toparlayagiz ama o gunler cok uzak belli bu salginla ,cok burugum ,
Tek uzuldugum sey ,Herkes pek bir mutlu oldu ,ayrilik haberine sanki bu gunu bekliyor gibilermis ,aranizda cok yas var yurumez falan demistikler ,bilmem ne ,insanlar niye bu kadar kotu

EKLEME:1 senedir ayni yataga yatmadik bu adamla ,ben hamileligimin son 3 ayi bildigin yattim,bebekler olabildigince gec dogsun diye ,hicbir ortak sosyal ,cinsel olayimiz kalmadi ,sadece ortak cocuklarimiz var ,onlari bile eve geldiginde yikaniyip ust bas degisip ,cift kat maske takip kucakliyor,
Ben hala emziriyorum ,anne sutu bizim icin onemli ,bebeklerim 1900 gr dogdu ,
Evet ,esim bu durumu kaldiramiyor,evlilikten koptu onu anliyorum sorunum bu degil ,sorunum insanlarin zil takip oynamadigi kaldi bosanmamiza

Yani pandemi şartları boşanma sebebi olamaz bence Başka şeyler var ama ne?

Keşke üremeseydiniz.
Hem çocuklarım benim için her şeyin önünde diyorsunuz hem de ortada doğru düzgün bir sebep yokken onları parçalanmış bir ailede büyütmek istiyorsunuz.
Bu kadar bencil insan çok az gördüm. Siz de eşiniz de bencilsiniz.
Madem doğurdunuz sorumluluk alın ve sorununuzu çözmeye çalışın. Bu hastalık 3 ay sonra bitse (en kötü 1 yıl sonra) elinizde parçalanmış bir aile ile kalakalacaksınız.
Benim annem babam bu sebepten ayrılsa ikisinden de nefret ederdim.

Esimle 2018 yilinda tanıştık, iş arkadaşımdi,aramizda da hatrı sayilir bir yaş var ,14 yas büyüğüm, iyi anlasiriz ,beraber cok egleniriz ,evlendik ,pandemi patladi,normal yuruttugumuz is haricinde ,att olarak çalışıyor, ustune ben hamile kaldim ,dogum yaptim,resmen koptuk,
ikizlerimiz var 10 aylik,eve bile gelse uzaktan seviyor ,cinsel hayat desen kalmadi resmen corona yuzunden ayriliyoruz ,adamin derdi bize corona bulasmasin ,koptuk soguduk ,belki hersey normale donse toparlayagiz ama o gunler cok uzak belli bu salginla ,cok burugum ,
Tek uzuldugum sey ,Herkes pek bir mutlu oldu ,ayrilik haberine sanki bu gunu bekliyor gibilermis ,aranizda cok yas var yurumez falan demistikler ,bilmem ne ,insanlar niye bu kadar kotu

EKLEME:1 senedir ayni yataga yatmadik bu adamla ,ben hamileligimin son 3 ayi bildigin yattim,bebekler olabildigince gec dogsun diye ,hicbir ortak sosyal ,cinsel olayimiz kalmadi ,sadece ortak cocuklarimiz var ,onlari bile eve geldiginde yikaniyip ust bas degisip ,cift kat maske takip kucakliyor,
Evet ,esim bu durumu kaldiramiyor,evlilikten koptu onu anliyorum sorunum bu degil ,sorunum insanlarin zil takip oynamadigi kaldi bosanmamiza
Niye gozde bekar mi olacak? insanlara ne? sen bosaninca onlar mi alacaklar ?pislikler herkesin zor doneminde bir mutluluk sebebi cikariyorlar cunku kendileri mutsuz daha neler yasacaklar bilmiyorlar bile nefret ediyorum boyle insanlardan pis kiskanclar ama senin esin aptal, senin anliyorum diyerek kenara cekilmemen lazimdi ,onun yaptigini yapmaliydin sen onu anlama ,o anlasin seni

Çok ilginç değil mi ya. Evlenirken ne güzel çevreyi önemsememişsiniz boşanırken neden bu kadar önemsiyorsunuz? Hem de bomboş bir sebeple bunlar oluyorken?

Keşke üremeseydiniz.
Hem çocuklarım benim için her şeyin önünde diyorsunuz hem de ortada doğru düzgün bir sebep yokken onları parçalanmış bir ailede büyütmek istiyorsunuz.
Bu kadar bencil insan çok az gördüm. Siz de eşiniz de bencilsiniz.
Madem doğurdunuz sorumluluk alın ve sorununuzu çözmeye çalışın. Bu hastalık 3 ay sonra bitse (en kötü 1 yıl sonra) elinizde parçalanmış bir aile ile kalakalacaksınız.
Benim annem babam bu sebepten ayrılsa ikisinden de nefret ederdim.
Size sormayi unuttuk urerken,hay allah 😂🤣net insanlariz kendimizi ifade edebiliyoruz

Cocuk icin evlenmedik ,hamile kalacağımi hic dusunmedim polikistik overim var ,normal yolla ikiz gebelik bizim ki ,
Ikimizde hazir degildik,bebek icin
Malesef ,bu corona da araya girince iyice bozuldu duzenimiz,
Yas farkindan dolayı uygun olmadigimizi düşünüyorlar
Bebeklere tek mi bakıyorsun peki ?

Ayrılma sabret biraz ayrı kal eşinle konuş biz dondurduk kendimizi öyle düşün bebeklerimiz büyüsün kendimize vakit ayirabilicegiz ilk günlerdeki gibi aşk dolu birbirimize vakit ayirabilicegiz bu bir süreç sabredeyim diyebilirsin

Tamda bansettiğim bu idi. Ek ödeme öyle ahım şahım birşey değil ki. Full ek nöbetlere kalsa bile o kadar alır mı?

Att lerin maaşını bilmiyorum ama her ay o kadar gelir alamaz bence. Tabii ki full+full çalışırsa şu dönemde belki alabilir ama çok ütopik geldi bana

Bı uzmandan acil destek almalısınız. Evet 14 yas hatrı büyük... Tepkileri göz ardı edıp evlendiniz ıyı güzel... Ama o ıkı masumu göz ardı etmeye hakkınız yok..gurur yapıp yuvanızı yıkmayın. eşinizle hemen bı pskolok tan yardım alın. Mutlu mesut saglıkla buyutun yavruları. Hersey ıyı olacak inşlh.

Pandemi herkesi o kadar etkiledi ki. Ancak en cok saglik calisanlarini. Hepimiz onlara minnettariz ozverilerinden dolayi. O kadar ozveriyle ara vermeden calistilar ki, kendi sosyal yasamlarini bile unuttular.
Bu doneminde herkesin psikolojisi alt ust oldu. Ama ben bu evliligin toparlanacagini umit ediyorum. Toparlanabilir bu evlilik. Ama iki tarafin da ozveri ve gayreti ile tabi ki. Zor bir donemden gecmissiniz ve hersey o kadar ust uste gelmis ki...
Yeni evlilige ikiz bebekler... pandemi... yalnizlik.... destek gorememek...
Gercekten bunlar ikiniz icinde ağır olmus.
Tum kalbimle bu evliligi toparlamanizi, bebeklerinizi birlikte anali babali mutlu mesut buyutmenizi dilerim.
Baskalarinin ne soyledigine takilmayin. Bu yuvayi kuran sizlersiniz, bu evlilik sizin evliliginiz, bosverin onlari. Sizin ne dusundugunuz onemli. Siz bu evlilik icin ne istiyorsunuz? Bu evliligin devam etmesini istiyor musunuz? Ikiniz de bu evlilige devam etmeyi dusunuyorsaniz bunun da altindan kalkma yolunu elbet bulursunuz birazcik sabır, ozveri ve gayretle....

Back
X