- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Önce sakin ol, gözlerinin üstüne ıslanmış ılık çay poşeti koy. 10-15 dk dinlen. Sonra bil ki, sevgi her engeli aşar. Geçmiş konularını bilmiyorum ama hemen hemen her evlilik böyle durumları yaşar, birlikte atlatılır herşey. Sakin kalmak en önemlisi. Olmayacaksa da olmaz tabi burasını da unutmamak lazım. Doğduğundan beri elini tutan adam eşin değildi sonuçta, sütünü veren de. Biraz yatışın, sonra toparlarsınız diye düşünüyorum çünkü eşin ayrılalım bile dememiş. İkiniz de biraz kafa dinleyin sonra bir terapiste başlayın. Hayata bir kez geliyoruz ve iyi değerlendirmeliyiz. Mutlu olmak varken ömrümüzü heba etmememiz gerekdün gece nolduysa oldu
Kuzeninin eşi bayramda gezi ayarlamış, bende gitmek istemediğimi söyledim çünkü gitmek istediğim başka biyer vardı o da gidicez dedi herkes tamam derse ordan kavga çıktı geçmiş konularda ortaya döküldü..
Bugün işe gidemedim ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti çünkü, annemlerdeyim oda annesine gitmiş..
Aradı bi süre ayrı kalalım dedi ayrı kalmayalım ayrılalım dedim nasıl döyledim bunu bilmiyorım yine tartştk kapattık zaten gece çok şiddetli tartışmıştık.
Bu hafta sonu bi yere gidecektik güya herşey hazırdı gidip başbaşa kalcaktık sorunlarımızı kınuşcaktık iyi gelcekti..çok heveslenmiştim çok
Şimdi Çok CANıM YANIYOR
Nolur kimse canımı daha çok acıtıcak bişey demesin herkesin başına gelenilir bu nefes alamıyorum duramıyorum çok canım acıyo
dün gece nolduysa oldu
Kuzeninin eşi bayramda gezi ayarlamış, bende gitmek istemediğimi söyledim çünkü gitmek istediğim başka biyer vardı o da gidicez dedi herkes tamam derse ordan kavga çıktı geçmiş konularda ortaya döküldü..
Bugün işe gidemedim ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti çünkü, annemlerdeyim oda annesine gitmiş..
Aradı bi süre ayrı kalalım dedi ayrı kalmayalım ayrılalım dedim nasıl döyledim bunu bilmiyorım yine tartştk kapattık zaten gece çok şiddetli tartışmıştık.
Bu hafta sonu bi yere gidecektik güya herşey hazırdı gidip başbaşa kalcaktık sorunlarımızı kınuşcaktık iyi gelcekti..çok heveslenmiştim çok
Şimdi Çok CANıM YANIYOR
Nolur kimse canımı daha çok acıtıcak bişey demesin herkesin başına gelenilir bu nefes alamıyorum duramıyorum çok canım acıyo
Duramıyorum durmadan ağlıyorumÖnce sakin ol, gözlerinin üstüne ıslanmış ılık çay poşeti koy. 10-15 dk dinlen. Sonra bil ki, sevgi her engeli aşar. Geçmiş konularını bilmiyorum ama hemen hemen her evlilik böyle durumları yaşar, birlikte atlatılır herşey. Sakin kalmak en önemlisi. Olmayacaksa da olmaz tabi burasını da unutmamak lazım. Doğduğundan beri elini tutan adam eşin değildi sonuçta, sütünü veren de. Biraz yatışın, sonra toparlarsınız diye düşünüyorum çünkü eşin ayrılalım bile dememiş. İkiniz de biraz kafa dinleyin sonra bir terapiste başlayın. Hayata bir kez geliyoruz ve iyi değerlendirmeliyiz. Mutlu olmak varken ömrümüzü heba etmememiz gerek
Saol ama boğulucak gibiyim şu anda sığamıyorum biyereBence olay sadece gitmeyi reddetmenizden cikmadi.
Esinizin birikiminin kusmugu bu.
Caniniz yaniyorsa rest cekmeyin ama egilmeyin de.
Sakin kalin, bekleyin, iletisime gecmeyin.
Simdi duramayip "bana nasil ayri kalalim dersin vay hain" moduyla saydirmayin ki ozlesin.
Siz de bu arada hatalarinizi gorun cunku cok huysuzsunuz.
Hakkinizda hayirlisi.
İnkar ettigeçmişten neler konuştunuz. batum olayına ne dedi
Kafani yorma birseyeÇok saolun hepiniz tek tek cevap veremiyorum çünlü durduramıyorum ağlamayıama hepsini dikkatlice okuyorum yazdıklarınızın çok ihtiyacım var yanmda birilerinin olmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?