Boşanıyoruz galiba

Elif böyle olacağı belliydi. Ada'm seni bu zamana kadar yine iyi idare etti. Geçmişin patlaması bu. Sakin olmaya çalış.

Onun yüzünden her kavgayı açıp annesine ve anneme anlattı

Elif kocan çok mu yakısıklı ve sende ona oranla onu haketmeyecek kadar cırkın mısın ?
Çok merak ediyorum

Elif bir hafta içinde barışacağını ve bir hafta sonra saçıma ne renk boya yapsam, KV yatak odama örtü serdi, mailine şifre koymuş nasıl kırarım bu şifreyi minvalinde konular açacağını sen de dahil hepimiz biliyoruz.

6 yıldır size bişey olmadı bu saatten sonra bişey olmaz. Ne ayrılıklar yaşadınız siz

Onun yüzünden her kavgayı açıp annesine ve anneme anlattı

Evlilikte öyle her sorun dışarıya yansıtılmamalı.
Şiddet, ihanet vs varsa evi terkedersin bir daha dönmezsin.
Sizinki evcilik gibi olmuş kafalar bozulunca zırt annenizin evine.

Elif esinin de bir sabir noktasi vardi bunu hep soyluyorduk ve onda da bir taşma oldu artik.Hakkinizda hayirlisi.Bosanirsaniz ilk bosanan siz olmayacaksiniz ama yurumedigi ortadaydi zaten.

Bu defa çok başka böyle bi kavga etmemiştik

Ne kadarlık evlisiniz?
Bu kadar kolay biter mi hiç bi evlilik .
Kizginlikla ikiniz de biseyler soylemissiniz.
Sakinlestiginizde konusup aşabilirsiniz bence .
Hakkinizda hayırlısı olsun .

Saol ama boğulucak gibiyim şu anda sığamıyorum biyere

Ben ayrilacaginizi dusunmuyorum ama sessiz atin ciftesi pek olur, derler.

Belki esiniz de ne zamandir bunu dusunuyordu da bunu bu kavgada aciga cikardi.
Bir de bi olay varmis galiba, bilemiyorum yazilinca ustun koru bir baktim ama belki bahanesi oldu bu batum'un.

Onceden diyordun bosanirsak bosaniriz sorun diil diye
Yine oyle umursamaz olsan keske de uzulmesen
Her insanin bir patlama noktasi vardir sizinki de bu iste
Ama ben ayrilacaginiza da inanmiyorum o da ayri mesele

Annesi aradı az önce bizim eve gitmiş anneni al gel konuşalım dedi bende ayakta durcak halim yok dedim
Şimdi bunu anlatır oğluna çağırdım gelmediler diye

Annesi aradı az önce bizim eve gitmiş anneni al gel konuşalım dedi bende ayakta durcak halim yok dedim
Muhtemelen ayrılmak ıstedıgını soyleyecekelr
onlar sıze gelsınler ayrıca ne munasebet ayagına gıtmek ama ayrılmak ıstemıyorsan gıt elbette

Evet eski konuların hep bu defa başka, kesin ayrıldık şeklinde mesaj dolu. Taa 3-4 yıl önceki konun denk gelmişti, kesin bitti demişsin mesela.

Ben sana diyorum sizin ilişkinize hiçbir şey o-la-maz. Yani mümkün değil, eminim hatta. Siz bir ilişkide yaşanabilecek herşeyi yaşadığınız için, bir süre sonra yaşanacak bir sorun kalmayacak zaten. Artık yaşayacağınız en büyük sorun senin kıskançlığın olur kaldı ki yaşın büyüdükçe, evlilik rutine bindikçe, işte 5-10 yıl sonra kıskançlık bile kalmayacak, ben yaşı 35-40 olan kıskanç bir kadın görmedim hiç mesela. Bir süre sonra adamın nereye gittiğini bile sallamayacaksın.

Amann elif boşanmayacağını sende biliyorsun. Sen problemli sana katlanabildiği için kocan daha problemli. Tencere kapak misali birbirinizi bulmuşsunuz. Korkma neler yaptın bırakmadı adam seni. Şimdide bırakmaz

sizin evliliği anneler mi yönetiyor?
ikiniz sakinleşince oturun konuşun..
kadına bak anneni al gel.. varsa konuşacağı birşey kalksın o gelsin bir zahmet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…