- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi elifff_____
-
Onun yüzünden her kavgayı açıp annesine ve anneme anlattıNeden her kavgada annelerinizin evlerine taşınıyorsunuz?
İki medeni insan gibi oturup konuşsanıza, geçmiş konular tekrar açıldıysa hiç kapanmamış demektir.
Konuları sorunları çözüme ulaştırmadan devam ettiğiniz için böyle patlama yaşadınız işte.
Olay gezi mezi değil bence, siz anlaşamıyorsunuz net.
Sorunları tatile gitmeyi beklemek yerine evinizde konuşsaydınız ya.
Bu ayrılma lafı yalama oldu bundan sonra toparlar mı bilmiyorum hakkınızda hayırlısı.
Onun yüzünden her kavgayı açıp annesine ve anneme anlattı
Tam tersi buda beim söylemim değil etrafın. Ben kimseyi çirkn güzel dye ayırmamElif kocan çok mu yakısıklı ve sende ona oranla onu haketmeyecek kadar cırkın mısın ?
Çok merak ediyorum
Bu defa çok başka böyle bi kavga etmemiştikElif bir hafta içinde barışacağını ve bir hafta sonra saçıma ne renk boya yapsam, KV yatak odama örtü serdi, mailine şifre koymuş nasıl kırarım bu şifreyi minvalinde konular açacağını sen de dahil hepimiz biliyoruz.
6 yıldır size bişey olmadı bu saatten sonra bişey olmaz. Ne ayrılıklar yaşadınız siz
Saol ama boğulucak gibiyim şu anda sığamıyorum biyere
Kocan cırkın yanı oylemı demelıyızTam tersi buda beim söylemim değil etrafın. Ben kimseyi çirkn güzel dye ayırmam
Onceden diyordun bosanirsak bosaniriz sorun diil diyeBu defa çok başka böyle bi kavga etmemiştik
tövbe estafur yabaşlığı ve nicki görünce 'hadi inşallah' diyesim geldi.
ayrı ayrı daha mutlu olursunuz belki ama elif senin tedavi görmen şart.
Çok içim acıyo çokOnceden diyordun bosanirsak bosaniriz sorun diil diye
Yine oyle umursamaz olsan keske de uzulmesen
Her insanin bir patlama noktasi vardir sizinki de bu iste
Ama ben ayrilacaginiza da inanmiyorum o da ayri mesele
Muhtemelen ayrılmak ıstedıgını soyleyecekelrAnnesi aradı az önce bizim eve gitmiş anneni al gel konuşalım dedi bende ayakta durcak halim yok dedim
Şimdi bunu anlatır oğluna çağırdım gelmediler diye
UzulmeÇok içim acıyo çok
Bu defa çok başka böyle bi kavga etmemiştik
Annesi aradı az önce bizim eve gitmiş anneni al gel konuşalım dedi bende ayakta durcak halim yok dedim
Şimdi bunu anlatır oğluna çağırdım gelmediler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?