- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Keske ölüp acı çekmesem dye geçiriyorum içimdenKafani yorma birseye
Emin ol dunya erkeksiz de guzel
Yahu alt tarafi kocaKeske ölüp acı çekmesem dye geçiriyorum içimden
O sinirlenmce benim sinir olduğum konularda bana inat konuşuyo bende tutamıyorum kendimi öyle olunca, öfke kontrolü yokyahu siz niye oturup konuşamıyorsunuz
neden ille sonu kavgaya dönüyor?
ilk can alıcı lafı kim söylüyor mesela..
kavga ettik anneme gittim o da annesine gitmiş.. çocuk gibi kaçıp gidiyorsunuz.. orası sizin eviniz neden kavga edince evinizi terk ediyorsunuz..
Yok işte evde duramam yarın giderim işeYahu alt tarafi koca
Nedir ki
Annen baban degil
Kimse senden daha degerli zaten degil
Al raporunu birkac gun dinlen kafani topla sonra konusursunjz
Hiç zamnetmyorum öyle olsa arar dönelim eve derdiNefes al sakınles oyle kolay degıl bsanmalar umarım bu sızın ıcın bır mılat olur herkes etegındekı tası dkmus anlasılan karsılıklı rahatlamıssınızdır temız bı sayfa acılır yenıden baslanır belkı bu ser gıbı grunen bı hayrdır bu restı cekmen ıyı olmus karsı taraf artık kendını srgular sensız kalma korkusu sarar belkı
Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallahdün gece nolduysa oldu
Kuzeninin eşi bayramda gezi ayarlamış, bende gitmek istemediğimi söyledim çünkü gitmek istediğim başka biyer vardı o da gidicez dedi herkes tamam derse ordan kavga çıktı geçmiş konularda ortaya döküldü..
Bugün işe gidemedim ağlamaktan gözlerim balon gibi şişti çünkü, annemlerdeyim oda annesine gitmiş..
Aradı bi süre ayrı kalalım dedi ayrı kalmayalım ayrılalım dedim nasıl döyledim bunu bilmiyorım yine tartştk kapattık zaten gece çok şiddetli tartışmıştık.
Bu hafta sonu bi yere gidecektik güya herşey hazırdı gidip başbaşa kalcaktık sorunlarımızı kınuşcaktık iyi gelcekti..çok heveslenmiştim çok
Şimdi Çok CANıM YANIYOR
Nolur kimse canımı daha çok acıtıcak bişey demesin herkesin başına gelenilir bu nefes alamıyorum duramıyorum çok canım acıyo
siz de aramayın . o da kafasını toplasınHiç zamnetmyorum öyle olsa arar dönelim eve derdi
Gidip napicaksinn? Onun yuzunu gorunce uzulmezsen git tabii de ben senin yerinde olsam birkac gun ya annemle ya bir arkadasimla tatile giderim. Simdi sen yarin gideceksin ise cunku adam orada hic birsey olmamis gibi duruyor olagan hayatina devam ediyor olacak. Erkekler oyledir, biz perisanken onlar normal devam ederler. Onu gorunce kizmayacaksan oturup aglamaya baslamayacaksan git tabii iseYok işte evde duramam yarın giderim işe
Hiç zamnetmyorum öyle olsa arar dönelim eve derdi
Karşılaşmayız ayrı binalardayı ama bişey yapıcak halim yok kolumu kaldıramıyorumGidip napicaksinn? Onun yuzunu gorunce uzulmezsen git tabii de ben senin yerinde olsam birkac gun ya annemle ya bir arkadasimla tatile giderim. Simdi sen yarin gideceksin ise cunku adam orada hic birsey olmamis gibi duruyor olagan hayatina devam ediyor olacak. Erkekler oyledir, biz perisanken onlar normal devam ederler. Onu gorunce kizmayacaksan oturup aglamaya baslamayacaksan git tabii ise
O sinirlenmce benim sinir olduğum konularda bana inat konuşuyo bende tutamıyorum kendimi öyle olunca, öfke kontrolü yok
dedim iptal etmeyelim diye bu moralle mi gidicez dedicanım allah aşkına çok sudan bi sebep değil mi bu? yapmayın etmeyin ama ya. ara bence haftasonu planını iptal etmeyelim konuşalım de böyle bi sebepten yuva mu yıkılır nolur yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?