Boşanıyoruz galiba

yahu siz niye oturup konuşamıyorsunuz
neden ille sonu kavgaya dönüyor?
ilk can alıcı lafı kim söylüyor mesela..

kavga ettik anneme gittim o da annesine gitmiş.. çocuk gibi kaçıp gidiyorsunuz.. orası sizin eviniz neden kavga edince evinizi terk ediyorsunuz..

O sinirlenmce benim sinir olduğum konularda bana inat konuşuyo bende tutamıyorum kendimi öyle olunca, öfke kontrolü yok

Nefes al sakınles oyle kolay degıl bsanmalar umarım bu sızın ıcın bır mılat olur herkes etegındekı tası dkmus anlasılan karsılıklı rahatlamıssınızdır temız bı sayfa acılır yenıden baslanır belkı bu ser gıbı grunen bı hayrdır bu restı cekmen ıyı olmus karsı taraf artık kendını srgular sensız kalma korkusu sarar belkı

Hiç zamnetmyorum öyle olsa arar dönelim eve derdi

Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah

Yok işte evde duramam yarın giderim işe
Gidip napicaksinn? Onun yuzunu gorunce uzulmezsen git tabii de ben senin yerinde olsam birkac gun ya annemle ya bir arkadasimla tatile giderim. Simdi sen yarin gideceksin ise cunku adam orada hic birsey olmamis gibi duruyor olagan hayatina devam ediyor olacak. Erkekler oyledir, biz perisanken onlar normal devam ederler. Onu gorunce kizmayacaksan oturup aglamaya baslamayacaksan git tabii ise

Karşılaşmayız ayrı binalardayı ama bişey yapıcak halim yok kolumu kaldıramıyorum

Çok da kasmamak lazım. Zaten bi yerde kopacagi belliydi biz bile anladık ama sen ısrarla gormemezlikten geldin.

O sinirlenmce benim sinir olduğum konularda bana inat konuşuyo bende tutamıyorum kendimi öyle olunca, öfke kontrolü yok

iyide öfke kontrolü yok diyip işin içinden çıkılmaz ki..
bak sonuç böyle oluyor işte yine sana zarar..

sonuçlarına katlanamayacağın durumların içine kendini sokmayacaksın bundan imtina edeceksin.. ve bunu kendini düşündüğün için yapacaksın..
yoksa hepimiz kavga ediyoruz bende kalkıp binbir yerden vururum karşımdakini peki sonuç ? elime ne geçer ? senin eline ne geçti?

Olmuyor işte
Yürütemıyorsunuz
Boşa acı cekmenin alemi yok
Vucudunuzun bir parcası kangren olmus gbi, siz hala tedavi etmek istiyorsunuz ısrarla
Zaten sorunlarınız var madem uyumlu olsaydınız ,
Baska yere gtmek istiyorum demek yerıne aa tmm cnm ii düşünmüşsün deseydiniz

canım allah aşkına çok sudan bi sebep değil mi bu? yapmayın etmeyin ama ya. ara bence haftasonu planını iptal etmeyelim konuşalım de böyle bi sebepten yuva mu yıkılır nolur yapmayın

Neden her kavgada annelerinizin evlerine taşınıyorsunuz?
İki medeni insan gibi oturup konuşsanıza, geçmiş konular tekrar açıldıysa hiç kapanmamış demektir.
Konuları sorunları çözüme ulaştırmadan devam ettiğiniz için böyle patlama yaşadınız işte.
Olay gezi mezi değil bence, siz anlaşamıyorsunuz net.
Sorunları tatile gitmeyi beklemek yerine evinizde konuşsaydınız ya.
Bu ayrılma lafı yalama oldu bundan sonra toparlar mı bilmiyorum hakkınızda hayırlısı.

En çok canımı yakan şeyde herşey p
canım allah aşkına çok sudan bi sebep değil mi bu? yapmayın etmeyin ama ya. ara bence haftasonu planını iptal etmeyelim konuşalım de böyle bi sebepten yuva mu yıkılır nolur yapmayın
dedim iptal etmeyelim diye bu moralle mi gidicez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…