İşte aynen ya aynen bunu diyorum, ne güzel bir örneksin
Benim de KV ile aram iyidir, neler yaptı bizim için Allah razı olsun. Ama bunda benim yapıcı olmamın payı da var, ben onu yok saysam, büyük diyip saygı duymasam, bazı şeylerini görmezden gelmesem başka olurdu eminim. Ya düğündne önce gönlü olsun diye onun beğendiği yatak örtüsü ve perdeyi aldım, ille de kendimin ki diye diretmedim. O şatafat seviyor bense aşırı sadelik, ama ilk evlendiğimizde şatafatlı olsun dedi, kadın biraz yeni gelin evine önem veriyordu. Ben de tamam senin dediğin olsun dedim, aldı, serdim sonra kaldırdım. Zaten ben böyle şeylere önem veren biri değilim, o veriyor madem gönlü olsun. Ne yani zıtlaşçak mevzu bile değil bana göre, ağzımın tadını bozmaya değmez bi bez parçası için.
Her kadının içinde bir şeytan ve bir melek var, sen şeytanı çıkarıyorsan bunda senin de payın var. Eğer ben şeytanı çıkarıyorsam, bunda karşı tarafın da payı var, bu kadar net bu. Herşey karşılıklı, tek taraf suçlu diye birşey yok yani.
Burada çoğu KV konusunda gelinler yapıcı olmak yerine daha çok inatlaştığı için kısır döngüye giriyorlar. Aksine alttan almaya başlasalar, o büyük, eşimin annesi deseler bir süre sonra o kadınlar sana daha çok adım atmaya başlıyor. İlişkiler de dediğim dedimcilik yemiyor, tatlı dil yılan olayı bu sanırım.