Sagol canım.Sanada allah evladınla mutluluk versin.Olmuyorsa sevgide bittiyse uzatmanın anlamıda yok.
ah canım o evlat baba derken gözleri dolup gözlerine baktığı zaman öyle düşünemiyor insan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canım.Sanada allah evladınla mutluluk versin.Olmuyorsa sevgide bittiyse uzatmanın anlamıda yok.
ah canım o evlat baba derken gözleri dolup gözlerine baktığı zaman öyle düşünemiyor insan![]()
ah canım o evlat baba derken gözleri dolup gözlerine baktığı zaman öyle düşünemiyor insan![]()
eşinle barışmana sevindim canım
bitsin deyince bitmiyor işte
herkes sorun yaşıyor evliliğinde önemli olan sorunları çözebilmek
bende boşanmanın eşiğinden dönmüş biri olarak yaşadıklarını anlayabiliyorum
hakkında hayırlısı olsun
yinede büyük konuşmamak lazımCok tesekkür ederim.
Karsılıklı sevgi olursa toparlanmak için umut oluyor.Kavgalar hep aile içindi.Cok cok sükür artık olmasın...
Bosanmadan dönülmeyecek konular aldatma,dayak,...baska birsey olsa o zaman hersey bitiyor.
yinede büyük konuşmamak lazım
dayak yiyip boşanmayan aldatılıp boşanmayan o kadar çok kadın var ki.
ancak tüm çareler tükenirse o evlilik biter yoksa herşeyin bir çözümü vardır.
Allah kimseyi böyle şeylerle sınamasın canımBenim arkama bile bakmadan gidecegim tek sey dayak ve aldatmadır...
Çünkü bu ikisini kabul ettiginiz anda herseyi kabul etmeye mahkumsunuzdur.Bitecek...Düzelicek...Bir daha yapmıyacak gibi söylemler kadının kendini avutmasından baska birsey degil.
Yakın cevremde arkadaslarım,akrabalarım var 20 yıldır degişmeyen erkekler var.Bunu kabul eden kadınlarda böyle yasamaya alışmış yada gidecek yerleri yok,sahip cıkacak aileleri yada maddi olarak caresiz kadınlar.
Büyük konuşmamak gerekli tabi ama benim midem geniş degil...Bende bulamadıgı bir baskasında buldugu sey olursa.Buldugu seyle bırakır ceker giderim 1000 tane cocugumda olsa....
Benim arkama bile bakmadan gidecegim tek sey dayak ve aldatmadır...
Çünkü bu ikisini kabul ettiginiz anda herseyi kabul etmeye mahkumsunuzdur.Bitecek...Düzelicek...Bir daha yapmıyacak gibi söylemler kadının kendini avutmasından baska birsey degil.
Yakın cevremde arkadaslarım,akrabalarım var 20 yıldır degişmeyen erkekler var.Bunu kabul eden kadınlarda böyle yasamaya alışmış yada gidecek yerleri yok,sahip cıkacak aileleri yada maddi olarak caresiz kadınlar.
Büyük konuşmamak gerekli tabi ama benim midem geniş degil...Bende bulamadıgı bir baskasında buldugu sey olursa.Buldugu seyle bırakır ceker giderim 1000 tane cocugumda olsa....
Niye buyuk konusuyorsunuz ki? Siz esi tarafindan s... cekilip evden kovulan bir kadin olarak esinizle devam ediyorsunuz. Bu da cogu kadinin gururuna yediremeyecegi sey ama sindirdiniz. Basiniza gelmeden buyuk konusmayin. Sonra bedel odersiniz. Mutluluklar
Offfffffff kızlar o kadar kötüyüm size anlatamam.Ruh halim o kadar farklı aglamak istiyorum gözümden yas akmıyor.
10 yıllık askım,....evliligim bitti.Pazartesi-salı karşılıklı bosanma davası için başvuruyoruz...Tek basıma oturuyorum,düşünmekten kafayı yiyecegim.
KIZLAR EŞİMLE BARIŞTIK.30 SAYFALARDAN İTİBAREN OKUYABİLİRSİNİZ.
YORUM YAPAN VE OKUYAN HERKESE COK TESEKKÜR EDERİM.
TESEKKÜRLERRRR.
okurken çok uzulmustum ama sonuna doğru giderken iyi habere çok sevindim Allah aynı seyleri tekrar yasatmasın insallah. Bütün güzellikler sizinle olsun. bende bu aralar ilk sıkıntılarımı yasıyorum bende çok mutsuzum ama nolcak böyle bilmiyorum içim çok doldu insallah bizimkide bi an once duzelir![]()
Daha cok cok yeni evlisiniz.Sorununuz neyse inşallah düzelir,düzelmesini istiyorsanız.Kalp sıkıntısı,daralma hissi stresle birleşince kat kat hissediliyor...
Umarm hersey gönlündeki gibi olur.Stresin biter.Kalp sıkıntında olmaz.