- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
Şimdi aynı evde mi alıyorsunuz?Aslında en doğrusunu sen biliyosun ve en doğru karari sen vericeksin.ama bana biseyler bitmemis gibi geliyo sende de ondada.kavga anında söylenmiş sözler ve kv.nin tavrı yüzünden hersey cikmaza girmisti.ama simdi esinde hatasini anlamış durumda.bejce bundan sonra ailesine karşı tutumu ailesininde sana karşı tutumu daha farklı olucak.yaptigi jest gerçekten çok güzel ama önemli olan hatasini anlamasi ve seni kaybetmek istememesi.kv nde agzinin payini aldı bu durumdan.intihar ederim dedigine göre artık o da senin eşinin gozundeki degerini anlamis oldu.artik 1-0ondesin.bu durumu avantaja çevir canım. Barismak istiyosan baris ki ben barismandan yanayim.hersey daha güzel olucak bundan sonra diye düşünüyorum. Ya her kafadan bi ses cikiyo herkes kendi tecrubelerinden yolaa cikarak bişeyler soyluyo ama diyorum ya doğru karaei sen vericeksin.benim esimde zor bi insandir bir karar alinicagi zaman once soze sen bilirsin ama benim fikrim bu derim.ve onun dediği degil benim dediğim olur genelde.her erkegin bi damarı var ona gore tavir almak gerekiyo.ama evlilik kolay değil yani herkesin kendine göre sorunları ve cikmazlari oluyo
Hayır canım dün geldi ama kapıyı acmadım.Anahtarı kapının üstünden aldım,yattım.
Sabah gelip iş kıyafetlerini almış.Yatagın basınada kocaman gül buketini koymuş.Senin cevabın benim için ya son ya baslangıc benim herseyim yazmış....
Ne aradım....Ne cevap verdim.
Canım arkadasım bilemiyorum şu anda ne olcak bu evliligin sonu...
Kocamı seviyorum ama inanamıyorum artık.
Kv hic bugune kadar benden böyle cevaplar almadı.Terslemedim hiçbir zaman.Son konuşmalarımızda bunların hepsini yaptım.
Eşime gelince kavga anında söz konusu ailesi ise aslan gibi kükrüyor.Kavga anında hersey söylenmemeli.
Şu an cocugum yok,oldugu zaman kendi ailesi mi?Anne baba ablasının oldugu ailesi mi?
Benim arkamda ve önce kendi ailesine sahip cıkması gerekiyor.
Ben her ayrıntıyı düşünüyorum.Eşimi cok cok iyi tanıyorum,seviyorumda.Bazı seyler hoşuma gitmiyor.Vicdanla nereye kadar???Ben ne olcam?Ev alcaz para biriktircez dedik kv,konuştu konuştu konuştu hersey yine gitti.
Adam olcak kızın dedigi gibi ev alsak borcumuz yarılanırdı.
Biliyorsun ne kadar iş aradım calışmalıyım eşimle daha rahat olmak için dedim size....Onlara gitcekse niye calışayım ki?????Kendi ayaklarımın üstünde durmak tabi istiyorum ama onlara calışcaksam ne gerek var.