Boşanıyoruz...Hersey bitti.

Şimdi aynı evde mi alıyorsunuz?Aslında en doğrusunu sen biliyosun ve en doğru karari sen vericeksin.ama bana biseyler bitmemis gibi geliyo sende de ondada.kavga anında söylenmiş sözler ve kv.nin tavrı yüzünden hersey cikmaza girmisti.ama simdi esinde hatasini anlamış durumda.bejce bundan sonra ailesine karşı tutumu ailesininde sana karşı tutumu daha farklı olucak.yaptigi jest gerçekten çok güzel ama önemli olan hatasini anlamasi ve seni kaybetmek istememesi.kv nde agzinin payini aldı bu durumdan.intihar ederim dedigine göre artık o da senin eşinin gozundeki degerini anlamis oldu.artik 1-0ondesin.bu durumu avantaja çevir canım. Barismak istiyosan baris ki ben barismandan yanayim.hersey daha güzel olucak bundan sonra diye düşünüyorum. Ya her kafadan bi ses cikiyo herkes kendi tecrubelerinden yolaa cikarak bişeyler soyluyo ama diyorum ya doğru karaei sen vericeksin.benim esimde zor bi insandir bir karar alinicagi zaman once soze sen bilirsin ama benim fikrim bu derim.ve onun dediği degil benim dediğim olur genelde.her erkegin bi damarı var ona gore tavir almak gerekiyo.ama evlilik kolay değil yani herkesin kendine göre sorunları ve cikmazlari oluyo

Hayır canım dün geldi ama kapıyı acmadım.Anahtarı kapının üstünden aldım,yattım.
Sabah gelip iş kıyafetlerini almış.Yatagın basınada kocaman gül buketini koymuş.Senin cevabın benim için ya son ya baslangıc benim herseyim yazmış....
Ne aradım....Ne cevap verdim.
Canım arkadasım bilemiyorum şu anda ne olcak bu evliligin sonu...
Kocamı seviyorum ama inanamıyorum artık.
Kv hic bugune kadar benden böyle cevaplar almadı.Terslemedim hiçbir zaman.Son konuşmalarımızda bunların hepsini yaptım.
Eşime gelince kavga anında söz konusu ailesi ise aslan gibi kükrüyor.Kavga anında hersey söylenmemeli.
Şu an cocugum yok,oldugu zaman kendi ailesi mi?Anne baba ablasının oldugu ailesi mi?
Benim arkamda ve önce kendi ailesine sahip cıkması gerekiyor.
Ben her ayrıntıyı düşünüyorum.Eşimi cok cok iyi tanıyorum,seviyorumda.Bazı seyler hoşuma gitmiyor.Vicdanla nereye kadar???Ben ne olcam?Ev alcaz para biriktircez dedik kv,konuştu konuştu konuştu hersey yine gitti.
Adam olcak kızın dedigi gibi ev alsak borcumuz yarılanırdı.
Biliyorsun ne kadar iş aradım calışmalıyım eşimle daha rahat olmak için dedim size....Onlara gitcekse niye calışayım ki?????Kendi ayaklarımın üstünde durmak tabi istiyorum ama onlara calışcaksam ne gerek var.

Allah yardımcın olsun.Cok cok cok zor bir durum.Yasamayan,cekmeyen bilmez.Anlaması zor....
Canım 34.sayfadan oku canım...Son durum belirsizlik....
Benim bu anlattıklarım hep kv yada aile ile ilgili durumlarda hep ortaya cıkıyor.
Eşim ailesine yalakalık yapmamı istemedi hiç.Çünkü bunu yapmam mümkün degil.Kimi insan cım cım diye konuşur.Ben annecim bile diyememm....

cnm aslına bakarsan sizde ışık var... konuşmayı dene son bi kez derim..yani benim eşim böyle durumlarda asla cicek alayım bilmem ne yapayım durumlarına sokmuyor kendini..aksine küser haksızken bile trip.yeni atlattım.bu da bişey.olmazsa birlikte bi danısmana falan gidin olmazsa.daha yumusak bi ortamda birbirinize acılırsınız..hayırlısıysa düzelsin dua etcem senin için..

Hayır canım dün geldi ama kapıyı acmadım.Anahtarı kapının üstünden aldım,yattım.
Sabah gelip iş kıyafetlerini almış.Yatagın basınada kocaman gül buketini koymuş.Senin cevabın benim için ya son ya baslangıc benim herseyim yazmış....
Kv hic bugune kadar benden böyle cevaplar almadı.Terslemedim hiçbir zaman.Son konuşmalarımızda bunların hepsini yaptım.
Eşime gelince kavga anında söz konusu ailesi ise aslan gibi kükrüyor.Kavga anında hersey söylenmemeli.
Şu an cocugum yok,oldugu zaman kendi ailesi mi?Anne baba ablasının oldugu ailesi mi?
Ben her ayrıntıyı düşünüyorum.Eşimi cok cok iyi tanıyorum,seviyorumda.Bazı seyler hoşuma gitmiyor.Vicdanla nereye kadar???Ben ne olcam?Ev alcaz para biriktircez dedik kv,konuştu konuştu konuştu hersey yine gitti.
Biliyorsun ne kadar iş aradım calışmalıyım eşimle daha rahat olmak için dedim size....Onlara gitcekse niye calışayım ki?????Kendi ayaklarımın üstünde durmak tabi istiyorum ama onlara calışcaksam ne gerek var.

bu adam seni seviyor yaa ..ne güzel şeyler yapıyor..

Evet ben sana hak veriyorum canım bunlari oturup konusmaniz lazım havada kaliyo sizin mevzular.sana sus karisma diyo.susunca eger seni ve ailenizi savunacaksa zaten susarain.siz bi ailesiniz artık ailesinin yolu ayrı sizin yolunuz ayrı. Bunlari bilmesi ona göre hareket etmesi lazım. Bunları kinusun bence eşin tam kivama gelmiş durumda ne desen tamam dicek gibi.soylicegin şey ben susarim karismam ama sende bizi evliligimizi düşünüp ona göre bizi savunacaksin harcamalarimizi ona göre yapicaz diceksin.hemen bi kredi cekin bence bi borca girin aiz kendinize bi ev alin.harcamaya parasi olmayinca ailesinede veremicek.hayat kolay değil. Bak benimde bi oğlum var geleceğini düşünüp hep onun için yatırım yapıyoruz kendimiz için değil eşininde bu bilincte olmasi lazim.esin su an tabiri caizse at gözlüğü takmis durumdaydi ama artik bu olaylardan sonra gözlüğü aralanmaya gerçekleri gormeye başladı kv tutumunu anladı. Se nin onun için ne kadar değerli olduğunu farketti.hani bi seyi hep gözünün önünde olunca avcunun içinde olunca kiymetini bilmezsinde avucunun içinden gidince de dovunursun ya esinde simdi o aşamada az daha dovsun dizlerini kiymetini bilsin. Yav verdigi ciceklerin parasiyla bi ev alinirdi:34:

cnm aslına bakarsan sizde ışık var... konuşmayı dene son bi kez derim..yani benim eşim böyle durumlarda asla cicek alayım bilmem ne yapayım durumlarına sokmuyor kendini..aksine küser haksızken bile trip.yeni atlattım.bu da bişey.olmazsa birlikte bi danısmana falan gidin olmazsa.daha yumusak bi ortamda birbirinize acılırsınız..hayırlısıysa düzelsin dua etcem senin için..

Bende dünden beri aynı sekilde dua ediyorum.Hayırlısıysa olsun diye....
Duaların için allah razı olsun canım.
Evlilik terapistini daha önce söyledim,biz sorunumuzu kendimiz cözemiyoruz terapist mi çözcek?
Onun işi bu,egitimleri bu yönde.O kadar kişi fayda görmüş ki hala ayakta bir branş dedim.O kadar para verip konuşcam birde.....dedi
MÜMKÜN DEGİL,GİTMEZ.
Benim eşimde senin eşin gibi aslında.Haksızda olsa küser.Ben gidip konuşur,konuşmaya zorlardım.1 ay konuşmasam konuşmaz.
Bu sefer hiç tepki vermedim.Bende sevdigi,önem verdigi şeylerin tam tersini yaptım.Sacımı degiştirdim,ona mesaj atıp bitti dilekçeyi verdim dedim.
Ciddi oldugumu anladı...Blöfte yapmadım,hala aynı düşüncedeyim.Pazartesiye kadar ispat etsin bana....Gercekten bişeyler degişti mi göstersin.
Eger sadece beni kandırmak için yapıyorsa cumartesi gibi vazgecip söylenmeye baslıcaktır bana karsı.Ama gercekten pişmansa ve evliligini beni anladıysa devam edip beni geri döndürmek için ispat edecektir bazı şeyleri.

benimki de gitmiyor danısmana..iki seans gittik sadece sonra gitmedik..aslına bakarsan su sekilde faydası olur;daha rahat anlatabilirsin derdini...ne bileyim aklıma o geldi..ama zorlada götürülmüyorlar.Allah sabır versin.anlamıyorum ben bu erkekleri ya evlisin barklısın evim dicen yerde onlar herseyin önüne geçiyo..bende sırf bu kavgalardan tartışmalardan sürekli bosanma lafı gecmeye başladığından cocuk yapmaya cesaret edemedim..korktum hep daha kötü olur cocugun da günahına girmeyim dedim.bende boşanmanın kıyısından yeni döndüm aslında döndükmü bilmiyorum..daha iki önce tekrar başladı ben diyorum ki annenlere tek gitmem birlikte gidelim gelelim onlar gelsin hayır efendim ben tekte gitcekmişim.onlarla vakittde gecircekmişim..diretiyo.illa diyo başka sey demiyo.ki kayınvalidemle yaklaşık bi yıl önce kavga ettim dayanamadım cünkü.bana sürekli eski sevgililerini anlatırdı zaten en son bilmemkimi almadığım için oğluma cok pişmanım diyince bende olay koptu.panik atak oldum kalbime ağrılar giriyo.uyku uyuyamıyorum..ki bu kişiyi benim evime bile getirdi.hatta gectiğimiz bayram cat kapı geldi benim hazırladığım sofraya oturdu.(uzaktan akrabalık var) offf amma yazdım ya çok zor bazen düşünüyorum 1 dakika durmamam gerek diyorum ama..kusura bakma valla bende actım ağzımı :(( inşallah sizin iyi olur.

Kızlar eşime,evliligimize,kendime ve sevgime bir sans daha vercem.Ama pazartesiye kadar eşime yüz vermicem,konuşmucam kararımın bosanma yönünde oldugunu düşünerek üzülmeye ve ailesini takmamaya,terslemeye devam etsin.
Sevgili kv sabah aksam arıyor.Ne olur kızım biz ettik sen etme,sen bugune kadar bize tek kelime etmedin.Oglumu cok sevdin,fedakarlık gösterdin diyorrrr.Ahhh ahhh bu günleride gördüm yaa....Baska bişey istemem.
Affetcem eşimi ama sürünsün daha.Aksam 8 gibi çiçekci kocaman cicek getirdi.Geri gönderdim....Sürekli mesaj atıyor.:kkk:

Kızlar eşime,evliligimize,kendime ve sevgime bir sans daha vercem.Ama pazartesiye kadar eşime yüz vermicem,konuşmucam kararımın bosanma yönünde oldugunu düşünerek üzülmeye ve ailesini takmamaya,terslemeye devam etsin.
Sevgili kv sabah aksam arıyor.Ne olur kızım biz ettik sen etme,sen bugune kadar bize tek kelime etmedin.Oglumu cok sevdin,fedakarlık gösterdin diyorrrr.Ahhh ahhh bu günleride gördüm yaa....Baska bişey istemem.
Affetcem eşimi ama sürünsün daha.Aksam 8 gibi çiçekci kocaman cicek getirdi.Geri gönderdim....Sürekli mesaj atıyor.:kkk:

çok iyi ama yaaa :) derslerini almışlardır inşallah gerçekten de rahat huzur verirler artık ama eşinin son yaptıkları yüzümü güldürdü hep böyle olsun aman ..

çok iyi ama yaaa :) derslerini almışlardır inşallah gerçekten de rahat huzur verirler artık ama eşinin son yaptıkları yüzümü güldürdü hep böyle olsun aman ..

Evet şu an cok cok mutluyum.Ben neler cektim su evin içinde onların yüzünden cok agladım.Tek saygısızlık yapmadım,tek laf etmedim tepeme cıktılar.Biz ne bankayız,nede dagıtacak kadar cok paramız yok,timsah gözyaşlarıyla ogluna hep istedigini yapıyor.Bana baska konuşuyor ogluna baska.....Biz yarınımızı,nasip olurda allah verirse cocugumuzu düşünmek zorundayız....

canım çok sevindim.. sevgi var herşeyden öncee..

aynen devam et..:46:

Canım umarım hakkında hayırlısı olur. Gene de şu babanın verdiği borç mevzusunun bir daha sonsuza dek açılmaması için garanti al. Ve ağzından sözün bir kere çıkması konusunda da. Yapmayacağım dediği bir şeyi yapacağıma ancak ikinizin kararı ile döndürebileceğini anlasın. Normalde ev fiyatlarında bir kriz bekleniyor dedikleri için ev alımını bir sürü arkadaşım erteliyor ama siz olmadı bir ev borcuna da girin.
Bir de seni susturamayacağını bilsin. Ben sana dırdır etmem ama ortada bir haksızlık varsa da susman de. Umarım anlamıştır.

Evet şu an cok cok mutluyum.Ben neler cektim su evin içinde onların yüzünden cok agladım.Tek saygısızlık yapmadım,tek laf etmedim tepeme cıktılar.Biz ne bankayız,nede dagıtacak kadar cok paramız yok,timsah gözyaşlarıyla ogluna hep istedigini yapıyor.Bana baska konuşuyor ogluna baska.....Biz yarınımızı,nasip olurda allah verirse cocugumuzu düşünmek zorundayız....

canım hakkında hayırlısı olsun.yalnız lütfen çalış ve babanın borcunu kendin öde.kimseninin ağzına laf verme:34:

Canım umarım hakkında hayırlısı olur. Gene de şu babanın verdiği borç mevzusunun bir daha sonsuza dek açılmaması için garanti al. Ve ağzından sözün bir kere çıkması konusunda da. Yapmayacağım dediği bir şeyi yapacağıma ancak ikinizin kararı ile döndürebileceğini anlasın. Normalde ev fiyatlarında bir kriz bekleniyor dedikleri için ev alımını bir sürü arkadaşım erteliyor ama siz olmadı bir ev borcuna da girin.
Bir de seni susturamayacağını bilsin. Ben sana dırdır etmem ama ortada bir haksızlık varsa da susman de. Umarım anlamıştır.

eşim birşeyleri iyice görsün,sürekli mesaj atıyor.Yarın konuşcam enine boyuna herseyi...En ufak karsı cıkısında,sözünde onun hayatımda olmayaşını bilmelii...
Ev alamayız canım benimde işe girmem lazım.Babamın borcu bitmedende bana kredi verilmiyor.Kenarda parada hiç yok....HEPSİ GİTTİ.

canım hakkında hayırlısı olsun.yalnız lütfen çalış ve babanın borcunu kendin öde.kimseninin ağzına laf verme:34:

Amin canım.Evet benim kesinlikle calışmam gerekli.İşten ayrılma nedenim saglıktı...Tekrar öyle bir iş bakıyorum.Son görüştügüm yerden cevap bekliyorum.İnşallah olur allahım....

Hakkinda hayirlisi olsun insallah sorunlariniz asilacak seyler mutlu mesut olmanizi dilerim

eşim birşeyleri iyice görsün,sürekli mesaj atıyor.Yarın konuşcam enine boyuna herseyi...En ufak karsı cıkısında,sözünde onun hayatımda olmayaşını bilmelii...
Ev alamayız canım benimde işe girmem lazım.Babamın borcu bitmedende bana kredi verilmiyor.Kenarda parada hiç yok....HEPSİ GİTTİ.

güzellim hakkında hayırlı olan olsun canım evet eşinin jestleri çok güzel ve seni sevdiğinin belirtisi ama zaten sen sevgi açısından mağdur değildin ki bence eşinle konuş sana "sus" emirvakilerini artık yapmasın canım eskiye sünger çekin krediyi kapatacağının garantisini al kinci değil mesafeli davran ve sürekli olumlu düşün canım Allah gönlüne göre versin

güzellim hakkında hayırlı olan olsun canım evet eşinin jestleri çok güzel ve seni sevdiğinin belirtisi ama zaten sen sevgi açısından mağdur değildin ki bence eşinle konuş sana "sus" emirvakilerini artık yapmasın canım eskiye sünger çekin krediyi kapatacağının garantisini al kinci değil mesafeli davran ve sürekli olumlu düşün canım Allah gönlüne göre versin

Sagol canım...Cok tesekkür ederim.
Bugun cok cok cok mutluyum.Sevgili kv dün akşam gelip 1 saat agladı,yalvardı karsımda...
Cok mutlu oldum ama bir yandanda anneyi öyle görmek icimi acıttı.Kendini düşürdügü hale acıdım.Kv cok konuşmasının altından yine 2.cadı cıktı.X versin,x yapsın,x yapar deyip doldurmuşş....
"senin için degil,kendim oglun ve evliligimizde ki emeklerim için ogluna sans vercem"dedim.Bugun eşim eve gelcek.Enine boyuna herseyi konuşcam.Artık burda eşimle bosanıyoruz diye konu acmamak istiyorum.Herseyi anladıklarını düşünüyorum,umarım yanılmam.

Arkadaşım inşallah mutlu olursunuz her şey düzelir. ama bu lafları söyleyen bir erkeğin değişeceğine ben ihtimal vermiyorum. Onlar biz gibi değiller biz inanmadığımız birçok şeyi söyleyebiliyoruz sinirle ama onlar öle değil .

Back
X