- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.096
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canım...Cok tesekkür ederim.
Bugun cok cok cok mutluyum.Sevgili kv dün akşam gelip 1 saat agladı,yalvardı karsımda...
Cok mutlu oldum ama bir yandanda anneyi öyle görmek icimi acıttı.Kendini düşürdügü hale acıdım.Kv cok konuşmasının altından yine 2.cadı cıktı.X versin,x yapsın,x yapar deyip doldurmuşş....
"senin için degil,kendim oglun ve evliligimizde ki emeklerim için ogluna sans vercem"dedim.Bugun eşim eve gelcek.Enine boyuna herseyi konuşcam.Artık burda eşimle bosanıyoruz diye konu acmamak istiyorum.Herseyi anladıklarını düşünüyorum,umarım yanılmam.
guzelim girmişsin ama yazmamışsın
ne oldu görüştünüz mü eşinle
dün hep başka konulara yazmışsın da merak ettim
Barışanızı biliyordum sevindim mutlu olmanı dilerim herkes az çok belki değişik ama bu yollardan geçiyor gayet normal evliliğin tuzu ,biberi tartışmalar ayar öyle belirleniyor doğru yoldasın bence yazabilirsinde arzularını eşinde söz versin ve kağıdı imzalasın ,erkekler unutkan ancak bu şekilde hatırlar ,mululuklar canım
Kızlar günaydın dün sizlere soru sormuştum.
Dün babamla gittim konuştum,aksam eşim işten geldiginde onlada konuştum.
Babamı eşimi bir araya getirip konuşturdum.Ortalıgı karıstıran 3 kişiler oldugunu ortaya cıkardım.Cok sukur onların arasıda düzeldi.
Tek üzüldügüm şey eşimin kendi ailesi için söyledigi cümle....!!!
Bende para varsa onlar benim ailem para yoksa ailem olduklarını bilmiyorlar.Kredi cektirmeden annem,ablam 1 ay hergün aradı.Kredi cektim.1 haftadır kimse aramadı.....
Herseyi gördü ama böyle.acı bir sekilde farkına varması iyi olmadı.
evet acı kötü bir şekilde öğrenmiş
ama öğrenmiş sonuçta canım
inşallah aklı başına gelmiştir
herşeyin hayırlısı olsun guzelim...
iyi ve güzel gelişmelere çok sevindim cnm
inş.bundan sonra eşinle sorun yaşamazsınız
Cok cok acı ögrendi.Dün babam ona sarıldıgında hem eşim hem ben cok kötü oldum.Üzüldüm eşim adına.Anne ya anne!! KOSKOCA KADIN nasıl olurda kızının lafıyla hareket eder anlamıyorum....Eşim sen hep haklıydın ama ben ailem dedim.Ailemi hep biliyordum ama degiştiklerini sanmıştım ama YANILMIŞIM dedi.Alcaklarını aldılar beni yine aramıyorlar....SENİN BANA BUGUNE KADAR ANlattıgın ama göremedigim buydu dedi.....
Kv gitmek onu görmek,muhattap olmak hiç istemiyorum artık.Bosanın ne olcak diyen bir anne zihniyetine sahip biriyle muhattap olmak istemiyorum.
İyi dileklerin için cok tesekkür ederim.
eşimin bişeyleri görmesi için ben de mi dava açsamgözünüz aydın Rabbim insanların yuvanızı bozmasına izin vermesin ,eşinize de gözlerini daha çok açmasını sağlayacak olaylar yaşatsın inş..acı macı öğrensin ailesini...
Arada sevgi varsa ve bütün sorunlarınız aileden kaynaklıysa eşine sen bişeyleri gösterebilirsin....
Evliligini kurtarmaya calışan herkese allah yardım etsin....Bitmiş bir evliligi devam ettirmek kolay degil.Hersey bitmemişse devam ettirilir.....
Bizim adımıza cok cok güzel olaylar oldu cok sukur.Ben 1-2 aydır esimle kendi aileme gitmiyordum.....Hersey yola girdi............Esimi dava acmam ve sacımı tamamen degiştirmem herseyi gösterdi.
evlendik evleneli yaptığımız 10 kavgadan 9 u anası babası ile ilgili oldu ....onlara iyi evlat olduğunu , evlendikten sonra onları bırakmadığını ıspatlama çabasıyla başladı ailesinin yaptığı terbiyesizliğin sonucu beni savunmaması ile devam ediyor tartışmalarımız ve ben o kadar kaybettim ki sevgimden eşim gözünü açsa da evliliğimizi sürdürüp sürdüremeyeceğimden emin değilim...
Kızgınlıgın sevgini mi bitirdi?Yoksa sevgin mi bitti?Bu arada cok ucurum var....Allah gönlündekini versin.
Arada sevgi varsa ve bütün sorunlarınız aileden kaynaklıysa eşine sen bişeyleri gösterebilirsin....
Evliligini kurtarmaya calışan herkese allah yardım etsin....Bitmiş bir evliligi devam ettirmek kolay degil.Hersey bitmemişse devam ettirilir.....
Bizim adımıza cok cok güzel olaylar oldu cok sukur.Ben 1-2 aydır esimle kendi aileme gitmiyordum.....Hersey yola girdi............Esimi dava acmam ve sacımı tamamen degiştirmem herseyi gösterdi.
sevindim güzelim .. çünkü sevgi varsa kurtarılabilir..
benim o da bittiği için toparlayamıyorum işte![]()