Boşanıyoruz. Ne yapmam gerekiyor?

melekanesii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
284
112
53
31
Kızlar Merhaba. Daha önce evliliğimiz ilgili sıkıntılarımı paylaşmıştım. Konuşurken hatalarını kabul etmedi. Bekar yaşadı hep ve bitti.
Çok severek güvenerek evledigim kişiyle 1 yıllın sonun bitirdik. Allah biliyor ne kadar çabaladım, yoruldum kırıldım. Ve artık sabrım bitmişti. Çok yorulduğumu, kırıldığımı söylemiştim. Bana sevgin,saygın, güvenin yok. Boşanmak istiyorum. Kendisi kabul etti. Son sözleri "beni rahat bırak o zaman hayatıma bakayım olmuştu."
O an anladım. Doğru karardı. Aileler birleşti konuştuk. Her şeyi anlattım. Beyefendinin son sözü kararına saygı duyuyorum. Babası bile şunu söyledi. Sana bakınca gözlerim doldu. Benim gönlüm senden yana dedi. Ailesini çok seviyordum. Allah razı olsun onlardan. Babası giderken bile acele etmeyin. Tekrar biraraya gelip konuşuruz dedi. Yarın ailesine saygımdan annesini arayıp söyleyeceğim bittiğini. Ümitlenmesinler.
1 hafta oldu evden ayrılalı. Bu sürede hiç birşey yapmadı. Aramadı. Sosyal medyalardan resimlerimizi kaldırmış. Beni engellemiş. Ve bugün tam anlamıyla bitirdim. Kabullendim bittiğini. Şunu anladım. Tek başıma evlenmişim, yürütmeye çalışmışım ve tek başıma bitirdim.
Allah'a duamdır. Hakkımı helal etmiyorum.Yaşattığı ne varsa yaşasın. Ve düşünsün. Kimin ahını aldım diye. Aklına ben geleyim o zaman. Ben bunu duyayım ya da göreyim. İşte o zaman hakkımı helal edeceğim. Biliyorum Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. Şimdi ağustosta tatile çıkıyorum ailemle kuzenlerimle. Döndüğümde mahkemeyi açıp bitireceğim bu işi. Ama nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Avukata gerek var mı? Muhtemelen anlaşmalı boşanma olacak. Ne yapmam gerekiyor.

sen bu kafadaysan ümit vermek asla istemem ama barıstırsınız gibi cünkü karsısınd ane olursa olsun cabalayan bi es var senden bahsediyorum bence esin biraz zaman gecsin aklını toplasın gelir

bide benden cvp veriiyim bence bosanmayı düsünüyorum ama sartlarının düzelmesi lazım ise girmem lazım ama mesela o kaadar kavgalar hakaretten sonra insan belli yıllardan sonra hissislesiyo bu ettigin hakaret degil aslında üzüntünün isyanı cümlesinin 1 ini bile etmem aman oda mutlu olsun kafasındayım o kadar sogudum yani düsün kıskanma falan hakgetire

yani senin acından insallah iyi olur hersey

sen bu kafadaysan ümit vermek asla istemem ama barıstırsınız gibi cünkü karsısınd ane olursa olsun cabalayan bi es var senden bahsediyorum bence esin biraz zaman gecsin aklını toplasın gelir

bide benden cvp veriiyim bence bosanmayı düsünüyorum ama sartlarının düzelmesi lazım ise girmem lazım ama mesela o kaadar kavgalar hakaretten sonra insan belli yıllardan sonra hissislesiyo bu ettigin hakaret degil aslında üzüntünün isyanı cümlesinin 1 ini bile etmem aman oda mutlu olsun kafasındayım o kadar sogudum yani düsün kıskanma falan hakgetire

Teşekkür ederim inşallah

Sizi tanimiyorum konularınızı bilmiyorum fakat benimde içimden barışacaksınız diye geçiyor..

Yinede hakkinizda hayırlısı olsunn..

Sizi kararlı ve gerçekten kaybettiğini anladığı an kapınızda bitecek.

Şu an sanıyor ki bi mesajla dönersiniz.. onun rahatlığı var onda.

Tatilde bol bol kafanı dağıt.. onun göreceği yerlere sakın paylaşım yapma. Seni merak etsin! Senden haber alabileceği herkesi engelle. Haber kaynaklarını yok et..
Bak nasıl dönecek..!
Dönmesede defolsun gitsin. Daha fazla zamanını almasın.

Öncelikle siz elinizden geleni yaptiniz.Bana da esiniz hala olayi idrak edemedi gibi geliyor.Siz hala seviyorsunuz bence.İns o da seviyordur sizi.Şu an muhtemelen kafa dinleme olarak bakiyor olaya.Kafasi rahat takiliyor.Ama biraz zaman gecsin hele o bos evde nasil hissedecek?Yukaridaki yoruma aynen katiliyorum.Sizden hicbir sekilde haber alamasin.Siz de bekar gibi gezin tozun eğlenin.Ortak tanidiginiz arkadaslariniz vs. hiçbiriyle iletisime gecmeyin.Ailesine net kararim bosanmak diyin basin gidin tatilinize.
Gelmezse kapiniza zaten dünden raziymis bosanmaya deyin gecin.Kafa rahatliginiz size kalsin.Siz elinizden geleni yaptiniz ve vicdaniniz rahat.Bu da size yeter

Siz hala seviyodunuz ayrilmak istemiyo gibisiniz. Ama esiniz coktan vazgecmis bence. O özur dilese kabul edersiniz ama dilemez gibi geldi bana. Belki ailesi etkileyebilir. Ama sevgisiz degersiz yasanmiyo boyle bi hayati kabullenme. Insallah hayirliisi olur mutlu olursun

Görürsün senden boşanınca da hemen bir başkasıyla evlenecek. Karaktersiz. Anlaşmalıysa kolay olur ama maddi bir kaybınızın olmamasına dikkat edin. Yapacak birşey yok neler geçmiyor ki bu da geçecek. En azından çocuğun yok ve sadece 1 yılına olan olmus. Zamanla o 1 yılı bile unutacaksın. Seni sileni sen de sileceksin.

Herkese boşanın diyorum. Sizin bitmemiş. Ortada sadece ilgisiz bir odun var. Boşanmayı aceleye getirme ama boşanmak istemediğini bilmesin. Kaybetme korkusunu yaşarsa anlar değerinizi. İnşallah barışırsınız.

bence acele etme o bekar hayatı yaşıyorsa sende yaşa çık gez bak ne güzel kayınpederin arkandaymış çogu insan aile yüzünden boşanıyor ben senin yerinde olsam gezer tozarım görsün bekar hayatı nasıl oluyormuş acele etme derim eşinede ben kafamı dinlemeye tatile gidiyorum de güzelce çık evinden gerisini o düşünsün bırak davayıda o açsın madem istiyor sen niye sürünceksin adliye köşelerinde

Back
X