Boşanıyoruz. Ne yapmam gerekiyor?

Görürsün senden boşanınca da hemen bir başkasıyla evlenecek. Karaktersiz. Anlaşmalıysa kolay olur ama maddi bir kaybınızın olmamasına dikkat edin. Yapacak birşey yok neler geçmiyor ki bu da geçecek. En azından çocuğun yok ve sadece 1 yılına olan olmus. Zamanla o 1 yılı bile unutacaksın. Seni sileni sen de sileceksin.
Zaten bende uzun zaman bekar duracağını sanmıyorum. Evlensin ve Rabbim aynı onun gibi birini versin. Avukatıma da söyleyeceğim hakkım neyse istiyorum diye. Hep iyi niyetli oldum şimdi ise asla acımayacağım.

Herkese boşanın diyorum. Sizin bitmemiş. Ortada sadece ilgisiz bir odun var. Boşanmayı aceleye getirme ama boşanmak istemediğini bilmesin. Kaybetme korkusunu yaşarsa anlar değerinizi. İnşallah barışırsınız.
Evliliğimizi kendisini bu hale getirdi. Şimdiye kadar çoktan kıymetimi bilmesi gerekiyordu. Gözümden düştü.

bence acele etme o bekar hayatı yaşıyorsa sende yaşa çık gez bak ne güzel kayınpederin arkandaymış çogu insan aile yüzünden boşanıyor ben senin yerinde olsam gezer tozarım görsün bekar hayatı nasıl oluyormuş acele etme derim eşinede ben kafamı dinlemeye tatile gidiyorum de güzelce çık evinden gerisini o düşünsün bırak davayıda o açsın madem istiyor sen niye sürünceksin adliye köşelerinde

Öyle yapacağım. Hafta sonu kardeşimle arkadaşlarımla geçireceğim. Canım be istiyorsa yapacağım. Bu saatten sonra asla muhattabım değil kendisi. Tatilden geleyim bitireceğim bu işi. Umarım avukatım aradığında canı çok yansın istiyorum

Kızlar geziyorum sürekli. Ve sosyal medyalarda paylaşım yapmıyorum. Tatilden dönünce ama bomba geleceğim. Davayı da açacağım. Arkamdan baksın

Kızlar sabah arkadaşım söyledi. Cuma günü evimizde film izlerken paylaşmış. Huzur yazmış bi de. Gülüyorum ya

Konularınıza denk geldim, çok üzüldüm
Ama inanın inşallah boşanmazlar diyorum, evet hatalardan ders almak durup düşünmek gerekiyor. Ama bir an iki tarafta öfke kızgınlık ve hırs ile hareket ederseniz pişman olursunuz, bir tarafın sonuna kadar dayanması karşısındakine kırılsa da önce sakince hareket etmesi, ayrılsa bile sakince kendinden eminken ayrılması gerekiyor. Ben ikinizde de öfke görüyorum, en azından siz işini iyi yapan bir uzmandan psikolojik destek alın, yaşadıklarınız kolay değil ummadığınız bir anda patlaması olmasın, kafanızda herşey net olsun daha sakin olun hala satır aralarında eşinize karşı duygularınız var gibi

Konularınıza denk geldim, çok üzüldüm
Ama inanın inşallah boşanmazlar diyorum, evet hatalardan ders almak durup düşünmek gerekiyor. Ama bir an iki tarafta öfke kızgınlık ve hırs ile hareket ederseniz pişman olursunuz, bir tarafın sonuna kadar dayanması karşısındakine kırılsa da önce sakince hareket etmesi, ayrılsa bile sakince kendinden eminken ayrılması gerekiyor. Ben ikinizde de öfke görüyorum, en azından siz işini iyi yapan bir uzmandan psikolojik destek alın, yaşadıklarınız kolay değil ummadığınız bir anda patlaması olmasın, kafanızda herşey net olsun daha sakin olun hala satır aralarında eşinize karşı duygularınız var gibi

Ben çok sabrettim. Sustum çabaladım. Ben onun durumunda olunca beyfendi çekip gitmeyi seçti.

Kızlar dün annesi annemi aramış. Benim kararım ne diye sormuş. Annem en son konuştuğumuz gibi o günden sonra birşey konuşmak istemedi demiş. Annem bence senden bekliyor dedi. Benim mutfağa biraktigim nottan sonra sosyal medyalarda resimlerimizi kaldırmış. Annesi inatlaşıyorlar demiş. Annemde son kez başbaşa konuşun dedi. Bende anneme benim güvenim yok. Fırsat bekler gibi döndü gitti. Evet doğru ben hep gittim düzeltmeye çalıştım hep yine ben yaparsam olur düzelir dedim. Annemde annesini ara söyle bunları dedi.

Arkadaşlar merhaba. Dün annesini aradım. Düşüncemi söylemek için. Ben oğlunuza güvenmiyorum. Bizim geleceğimiz yok. Onun hayalindeki evlilik bekar yaşayayım. Bizim beklentilerimiz farklı dedim.
Birazcik oğlunu koruduğunu hissettim. İkimizinde inatçı olduğunu, evliliğin sabır gerektirdiğini söyledi. Bir tarafın bazen alttan alması gerektiğini söyledi. Bende çok alttan aldım. Ama karşı taraf arkasını döndü gitti. Dünden razıymış dedim. Ben oğlumla da konuştum. Ona da aynılarını söyledim. Anne isteyen oydu. Niye buralara getirdi demiş. Bende evden sosyal medyadan resimleri kaldırmış dedim. Annesi evdeki resimleri senin bırakıp gitmene kızmış kırılmış o yüzden kaldırmış. Kırabilirdi de dedi. Sosyal medyalardan inat olsun diye dedi. Ben iyi niyet göremiyorum. Üzulmüyorda dedim. İnsan noluyor der dedim. Annesi üzülüyor. Erkekler bizim gibi değil, zamanla değişir. Annene sor dedi.
1,5 saat konuştuk. En sonunda annesi oğlumun haberi yok görüşün dedi. Ben defalarca yok dedi. Mahkemede mi karşılaşacaksınız dedi. Evet dedim. Annesi büyük birşey yok aşılmayacak şeylerde yok görüşün dedi. Ben aramam sormam dedim. Görüşürsek eğer barışmaya gelmem. Nasıl yapacağımızı konuşmaya gelirim dedim. Annesi tamam dedi.

Arkadaşlar merhaba. Dün annesini aradım. Düşüncemi söylemek için. Ben oğlunuza güvenmiyorum. Bizim geleceğimiz yok. Onun hayalindeki evlilik bekar yaşayayım. Bizim beklentilerimiz farklı dedim.
Birazcik oğlunu koruduğunu hissettim. İkimizinde inatçı olduğunu, evliliğin sabır gerektirdiğini söyledi. Bir tarafın bazen alttan alması gerektiğini söyledi. Bende çok alttan aldım. Ama karşı taraf arkasını döndü gitti. Dünden razıymış dedim. Ben oğlumla da konuştum. Ona da aynılarını söyledim. Anne isteyen oydu. Niye buralara getirdi demiş. Bende evden sosyal medyadan resimleri kaldırmış dedim. Annesi evdeki resimleri senin bırakıp gitmene kızmış kırılmış o yüzden kaldırmış. Kırabilirdi de dedi. Sosyal medyalardan inat olsun diye dedi. Ben iyi niyet göremiyorum. Üzulmüyorda dedim. İnsan noluyor der dedim. Annesi üzülüyor. Erkekler bizim gibi değil, zamanla değişir. Annene sor dedi.
1,5 saat konuştuk. En sonunda annesi oğlumun haberi yok görüşün dedi. Ben defalarca yok dedi. Mahkemede mi karşılaşacaksınız dedi. Evet dedim. Annesi büyük birşey yok aşılmayacak şeylerde yok görüşün dedi. Ben aramam sormam dedim. Görüşürsek eğer barışmaya gelmem. Nasıl yapacağımızı konuşmaya gelirim dedim. Annesi tamam dedi. Yani beyfendi gurur yapıyormuş.

Back
X