Bosaniyoruz ve benim kafamda bir sürü soru..

Minnoskizz

Güzel bir üye :)
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
709
1.155
313
Merhaba hepinize, hic istemezdim ama malesef boşanma noktasında geldik halbuki en başta ona söylemiştim kendimi anlatmıştım bir yola girdik her ne olursa olsun bir ömür beraber olalım birlikte asamayacagimiz hicbisey olmasın ona çok güvendim, ama malesef güvenimi öyle sarsti ki ve beni yariyolda kendisi bıraktı, çok üzüldüm hala da üzgünüm ama kendi ayaklarım üstünde durabilirim çalışıyorum zaten..simdi size bi kaç şey sorcam
*Bir çocukla boşanmış bir kadın olmak çok mu zor
*evlilik çok güzel bişey bitsin istemezdim ama malesef bu noktaya geldik bundan sonra önceliğim evladım. ama bir gün guvenecegim seveceğim biri olur mu varmıdır boşanmış ve çocuğu olupta evlenen mutlu olan...(dediğim gibi önceliğim değil evet ama şimdi olmasa da ileride isterim gibi geliyor
Lütfen yargılamadan cevap verin olur mu daha bosanmamis neler düşünüyor demeyin belki hassasım henüz, yani sacmaliyor olabilirim :KK43:

Son düzenleme:
Merhaba hepinize, hic istemezdim ama malesef boşanma noktasında geldik halbuki en başta ona söylemiştim kendimi anlatmıştım bir yola girdik her ne olursa olsun bir ömür beraber olalım birlikte asamayacagimiz hicbisey olmasın ona çok güvendim, ama malesef güvenimi öyle sarsti ki ve beni yariyolda kendisi bıraktı, çok üzüldüm hala da üzgünüm ama kendi ayaklarım üstünde durabilirim çalışıyorum zaten..simdi size bi kaç şey sorcam
1. Bir çocukla boşanmış bir kadın olmak çok mu zor
2.evlilik çok güzel bişey bitsin istemezdim ama malesef bu noktaya geldik bundan sonra önceliğim evladım. ama bir gün guvenecegim seveceğim biri olur mu varmıdır boşanmış ve çocuğu olupta evlenen mutlu olan...(dediğim gibi önceliğim değil evet ama şimdi olmasa da ileride isterim gibi geliyor
Lütfen yargılamadan cevap verin olur mu daha bosanmamis neler düşünüyor demeyin belki hassasım henüz, yani sacmaliyor olabilirim :KK43:
Konunuzun sonunda içimden geçeni yazmışsınız, "daha boşanmadan neler düşünüyor demeyin" dediğiniz için yorumdan vazgeçiyorum.

Yok neden olmasın ki .

Olabilir tabi.

Ama olmayabilir de.

Burdan kimse kesin olur ya da olmaz diyemez.

Nasiptir.

Bakarsın bekardır güzeldir. Eğitimlidir. Hanimefendidir. Ama evlenememistir.

Kriterler aşağıya indikçe, olasılıklar yükselir. Durum bu.

Siz de önce bi boşanın da. Sonrasını sonra düşünürsünüz. Acele ederseniz herkesi olasılık olarak görürsünüz. Haliyle kriterler de aşağıya düser. Bunu unutmayin.

Yok neden olmasın ki .

Olabilir tabi.

Ama olmayabilir de.

Nasiptir.

Siz de önce bi boşanın da. Sonrasını sonra düşünürsünüz. Acele ederseniz herkesi olasılık olarak görürsünüz. Haliyle kriterler de aşağıya düser. Bunu unutmayin.
Doğru...çok karmaşık duygular içindeyim...kimse boşanmak için evlenmez hiç düşünmezdim böyle olacagini, evlilik guzel başlamıştı güzeldi de ama malesef bu noktaya gelindi...
Yok neden olmasın ki .

Olabilir tabi.

Ama olmayabilir de.

Nasiptir.

Doğru...çok karmaşık duygular içindeyim...kimse boşanmak için evlenmez hiç düşünmezdim böyle olacagini, evlilik guzel başlamıştı güzeldi de ama malesef bu noktaya gelindi...

Zor derse biri vazgeçecek misiniz?
Hayir sadece boşandıktan sonra da mutluluğu yakalayanlar oldu mu merak ettim özellikle çocuklu kadinlar...şuan önceliğim zaten değil belki tekrar hiç evlnemicem ama sadece güzel şeyler duymak istiyorum belki...ne bileyim... :(

1) Boşanmak her şekilde süreçte ve sonrasında bir takım zorluklar yaşatır.
2) Neden olmasın. Ama o da zor.
Düzgün insan çok az.
Denk gelecek de zedelenen güveninizi kazanacak da bu süre içinde sabırla bekleyecek de..
Allah'ın şanslı kulu olmak lazım.

Kaygılarınız normal.
Herkes şu dünyada mutlu olmak ister.

Yine de şuan yeterince karmaşa vardır hayatınızda düşüncelerinizi sadelestirmeye çalışın. Mutlu evliliginizi bırakmıyorsunuz degil mi doğru olana odaklanin.
Mutluluklar dilerim.

Hayir sadece boşandıktan sonra da mutluluğu yakalayanlar oldu mu merak ettim özellikle çocuklu kadinlar...şuan önceliğim zaten değil belki tekrar hiç evlnemicem ama sadece güzel şeyler duymak istiyorum belki...ne bileyim... :KK43:
Var mutlu olan insanlar. Umarım burada da yazan çıkar. Yolunuz açık olsun. 🍀

1) Boşanmak her şekilde süreçte ve sonrasında bir takım zorluklar yaşatır.
2) Neden olmasın. Ama o da zor.
Düzgün insan çok az.
Denk gelecek de zedelenen güveninizi kazanacak da bu süre içinde sabırla bekleyecek de..
Allah'ın şanslı kulu olmak lazım.

Kaygılarınız normal.
Herkes şu dünyada mutlu olmak ister.

Yine de şuan yeterince karmaşa vardır hayatınızda düşüncelerinizi sadelestirmeye çalışın. Mutlu evliliginizi bırakmıyorsunuz degil mi doğru olana odaklanin.
Mutluluklar dilerim.
Çok teşekkür ederim güzel mesajınız için çok haklısınız..🙏

Hayir sadece boşandıktan sonra da mutluluğu yakalayanlar oldu mu merak ettim özellikle çocuklu kadinlar...şuan önceliğim zaten değil belki tekrar hiç evlnemicem ama sadece güzel şeyler duymak istiyorum belki...ne bileyim... :KK43:
mutluluk illaki evliliktemi oluyor. Tek basinada olursun cocugunla da olursun. Sen hele bi bosan. Sonrasi nasip.

Nasıl bu noktaya gelindi belli ki siz hala seviyor ve boşanmak istemiyorsunuz
Ben çok seviyordum hala da sevmiyorum demeyeyim ama güven duygum aşırı zedelendi bi kaç kere eşikten donduk ama o küçük biseyde boşanmak kelimesini ağzına sıkça alır oldu ve en basit şeyde bile ufacık incir çekirdeğini doldurmayan şeylerde bu kadar rahat bosanacam edecem diyen bir kişiyle herşeyde sorun bulan bir kişiyle ömür geçmeyecek öyle görünüyor zaten kendi

istiyor ben de artık bişey demiyorum ve karar verdik zaten

Bir çocukla boşanmış bir kadın olmak çok mu zor
Bu sorunun cevabı herkes için aynı olmaz yaşadığınız şehir vs hersey bunu etkileyebilir. Ayrıca ben yargılanacak birsey göremedim ilerde neden biri olmasın ki belki daha iyi bir evliliğiniz olur? Ama dikkatli olmakta fayda var 2. Hata olmaması için

mutluluk illaki evliliktemi oluyor. Tek basinada olursun cocugunla da olursun. Sen hele bi bosan. Sonrasi nasip.
Evet elbette...belki hiç evlenmem zaten çocuğum tüm zamanımı dolduruyor çok mutluyum onla...merak ettim sadece boşanmış cocuklu bir kadın da bir gün gerçekten guzel bir yuva kurar mi örnekleri varmı gzuel şeyler duymak istedim belki bilmiyorum ...biraz sacma öldü daha boşanmadan bunları sormak ama

Bu sorunun cevabı herkes için aynı olmaz yaşadığınız şehir vs hersey bunu etkileyebilir. Ayrıca ben yargılanacak birsey göremedim ilerde neden biri olmasın ki belki daha iyi bir evliliğiniz olur? Ama dikkatli olmakta fayda var 2. Hata olmaması için
Teşekkür ederim...daha boşanmadan tekrar evlilik düşüncesi biraz yargilanabilir diye söyledim...ama sadece bosanmis ve çocuğu olan ve sonrasında mutluluğu bulmuş kadın hikayeleri duymak istedim belki de...

Ben çok seviyordum hala da sevmiyorum demeyeyim ama güven duygum aşırı zedelendi bi kaç kere eşikten donduk ama o küçük biseyde boşanmak kelimesini ağzına sıkça alır oldu ve en basit şeyde bile ufacık incir çekirdeğini doldurmayan şeylerde bu kadar rahat bosanacam edecem diyen bir kişiyle herşeyde sorun bulan bir kişiyle ömür geçmeyecek öyle görünüyor zaten kendi

istiyor ben de artık bişey demiyorum ve karar verdik zaten
Hayırlısı olsun inşallah daha mutlu bı hayatiniz olur çocuğunuzla beraber

Herkesin farklıdır düşünceleri. Mesela ben boşanmış bir kadınım. Çoğuğum yoktu. 2. kez evlendim. Mutluyum. Çocuğum olsa nasıl davranırım bilemiyorum tabi ama genel yapıma bakılırsa ben kendimi çocuğuma adardım. Onun eğitimi, mutluluğu için harcadım geri kalan ömrümü sanırım. Tabi dediğim gibi olmadığı için düşünüyor olabilirim böyle. Belki bende sizin gibi yalnız yaşlanmaktan korkardım.

Bu hayat sizin kimseye göre yaşamayın. Gönlünüze göre yaşayın. Boşanmak artık eskisi gibi tabu değil. Kimse kimsenin kahrını çekmiyor. Çekmesinde zaten. Hayat kısa...

Tabii ki düşüneceksiniz, mutlu olmayı isteyeceksiniz.
Zaten bunlar olmadığı için boşanıyorsunuz ya, bunu istemek kadar olağan ne var?
Çocuk bu olayın hiçbir evresinde olmamalı, siz anne olduğunuz kadar bir kadın ve güzel duygular isteyen insansınız.
Boşanan kişi anne değil, sevgisiz eş.

İlk zamanlar boşanma hüznünü yaşayın diyenlerdenim, içinize atıp üzerini örttükçe sonraki yıllar ya bedenen ya ruhen derin yaralar oluşuyor.
Yaşayın acınızı, dibe vurun ve sonra her şeyi geçmişte bırakıp mutluluğa kolları açın:)

Umarım yeni hayatınızda her şey gönlünüzce olur, ne diliyorsanız kavuşursunuz.

Back
X