- 12 Nisan 2015
- 709
- 1.155
- 313
- Konu Sahibi Minnoskizz
Merhaba hepinize, hic istemezdim ama malesef boşanma noktasında geldik halbuki en başta ona söylemiştim kendimi anlatmıştım bir yola girdik her ne olursa olsun bir ömür beraber olalım birlikte asamayacagimiz hicbisey olmasın ona çok güvendim, ama malesef güvenimi öyle sarsti ki ve beni yariyolda kendisi bıraktı, çok üzüldüm hala da üzgünüm ama kendi ayaklarım üstünde durabilirim çalışıyorum zaten..simdi size bi kaç şey sorcam
*Bir çocukla boşanmış bir kadın olmak çok mu zor
*evlilik çok güzel bişey bitsin istemezdim ama malesef bu noktaya geldik bundan sonra önceliğim evladım. ama bir gün guvenecegim seveceğim biri olur mu varmıdır boşanmış ve çocuğu olupta evlenen mutlu olan...(dediğim gibi önceliğim değil evet ama şimdi olmasa da ileride isterim gibi geliyor
Lütfen yargılamadan cevap verin olur mu daha bosanmamis neler düşünüyor demeyin belki hassasım henüz, yani sacmaliyor olabilirim
*Bir çocukla boşanmış bir kadın olmak çok mu zor
*evlilik çok güzel bişey bitsin istemezdim ama malesef bu noktaya geldik bundan sonra önceliğim evladım. ama bir gün guvenecegim seveceğim biri olur mu varmıdır boşanmış ve çocuğu olupta evlenen mutlu olan...(dediğim gibi önceliğim değil evet ama şimdi olmasa da ileride isterim gibi geliyor
Lütfen yargılamadan cevap verin olur mu daha bosanmamis neler düşünüyor demeyin belki hassasım henüz, yani sacmaliyor olabilirim

Son düzenleme: