AminUmarım herşey gönlünce olur.. Hissizleşip artık gözünden yaş bile gelememesi ne demek iyi bilirim.. Yolun kaderin hep açık, uğurlu olsun..
Bncede öyle ama artık benı ılgılendırmıyor onun çocukluklarıBlof yapiyor...
Bilmiyorum o kadar yıprandım kı şu son zamanlarda ne onun cocukluklarını ne de dusuncelerınj cekecek ruh halınde degılımNe desem bilemedim dediğiniz gibi deniyor sizi ve muhtemelen de çok büyük pişman olacak. Eve gelmeme sebebi sizden çekindiği ve olaylar taze olduğu için yoksa kızını merak etmediğini düşünmüyorum. Ya bilemedim ama İNSALLAH düzelir ayrılmaması gereken sadece kafa dinlemeye ihtiyacı olan bi cift olarak geldiniz gozume. Ayrıca yazdığınız durumunuz da çok hoş.
Hatalı olan ve konuyu 3 . şahıslar ıcın uzatıp kafamı dınlıcem gıbı bahanelerle gıden kendısıydı.Sorunlarınızı bilmiyorum ama çözülemeyecek konular değilse şayet, karşılıklı inat ne kazandıracak? Ortada kalan bir çocuk ve onun geleceği için çaba göstermek gerek. Eşin sana bırakmış seni yokluyor gibi.
İlgisi alakası yetmiyorAilesine düşkün kocayı boşayabilen güçlü, cesur kadın.
Çoğu kadın bu kararı veremiyor, sizin kadar cesur ve güçlü olamıyor. Mutsuz bir evliliği olup da yalnızlıktan korkan tüm kadınlara örnek olması dileğiyle, umarım ikinci baharınızda bol mutlu olur, hala ne istediğini bilemeyen ama bu çirkin konunun lafını edebilecek kadar ileri gidebilen bu çirkin hödükten kurtulursunuz.
Canım öyle istiyor çünkü .Merak ettim konu açınca neden foto koyuyorsunuz ve daha sonra kaldırıyorsunuz ??
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Hmm peki iyi forumlar.Canım öyle istiyor çünkü .
Ben blöf yaptıgını hala ne dusunuyorsun gıbı mesajlar atmasından anladım zatenAbella kocan senden boşanmayacak. Bak gör.
Abella sen güçlü bir kadınsın. Eninde sonunda senin istediğin olacak. Emin ol.Ben blöf yaptıgını hala ne dusunuyorsun gıbı mesajlar atmasından anladım zaten
Ama ben kararlıyım , cocuk oyuncagı yaptı
Sakız gıbı uzattıda uzattı
Onu gectım sutum kesıldı nerdeyse bunjn salaklıkları yuzune
Gercekten o kadar hisdiz hissediyorum ki .Abella sen güçlü bir kadınsın. Eninde sonunda senin istediğin olacak. Emin ol.
Vallahi helal olsun diyorum.Gercekten o kadar hisdiz hissediyorum ki .
Yalan yok
En son konumda yaşananlara üzülmüştüm .
Ne kadar kırılsamda içim evlılıgımj bıtırmek ıstemıyordu.
Ama sımfo hıcbırsey hıssetmıyorum
Nasıl ıstıyorsa oyle yapsın
Dustu gozumden
Sımdı olmasa bıle yıllar sonra yıne yasayacagım bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?