Hakkını yiyemem .Merhaba gorumcenizin oglu yuzunden tartistiginiz konuda yaxmak istemistim ama yuzlerce yorum aradindan benimkini giremeyecdginizi fusunul yazmadim
O konudan sonraki gelismeleri takip etmedim ama bosanma noktadina geldiginizi gordum o konuyla bagkantisi var mi yok mu bilmuyorum ama
Eski konulardan gordugum kadariyla esinjz gercekten iyi bir es ve sizin icin ailenize ozelliklede annenize cok fazla frdakarlik yapmis
Yanlis anlamayin bu konulari konulari yuzunuze vurmak icin yazmiyorun fakat esinizle bir probleminiz yada sıkintıniz yokken anlik bir ofkeyle kalkip herseyi birbirine karistirmissiniz gibi gelfi
Anladigim kadsriyla esiniz size iyi nirves evlafina iyi bi baba kendi ailesine iyi evlat sizin ailenize iyi nir damat olmaya calisan biri
Konunun ne oldugunu bilmiyorum ama onuda dusunun yorulmus olabilir oda fevri davranip yanlis bir karar vermis olabilir bence birkere oturup adam akilli konusmadan evliliginizi ailenizi harcamayin
Bosanmak icin saglam nir gerekceniz yoksa kocanizin gelecektede size iyi nir es cocugunuza iyi bir baba olacagini dusunuyorsaniz cocugunuzu düşünüp oyle karar verin bence ikinizde yersiz bir gurur icindesiniz
Ha bu arada konuyu tam olarak bilmemekle beraber soyle doyleyeyim eger gorumcenizin iglundan baslayip iletlemisse
O gun hakliydiniz ama kendinizi hakliyken haksiz konuma getirmissiniz o gun evden cocugu cikarttiktan sonra kapiyi kitleyip durumu esinizle guzelce konusabilirdiniz
Esiniz aileniz icin oyle iyi bir damat olmus ki bence sirf onun yaptiklarinin hatrina bu sekilde davranmadan kendi duduncenizi daha sakin bir anda konusabilirdiniz
Esinkzin yerine kendimi koyuyorum sizi mutlu etmek adina aileniz icin o kadar ozcerili davrandiktan sonra kucuk bir mevzudan konuyu buraya kadar getirmeniz cok fazla olmus ben esinizin yerine kendimi koysam bende incinirdim sanirim
Bence esinjzi seviyorsaniz ve guveniyorsaniz yersiz gururunuzu bir kenara koyup bi konusmayi deneyin
Nit:bu arada konunun girumcenin oglu yuzunden buralara gelmesini dusunmemin nedeni o konuda bir kac kez bosanma lafini telafuz etmeniz
Evet elini öpmeyi geçiyorum yüzünü görmeyi istemeyecek kadar nefret ediyorum .Abella kapina kadar gelmiş katın baban elini öpmeyecek kadar nefret mi ediyorsun? Bizim ailede de el öpmek malesef çok önemli opmemekte bi o kadar sorun beni yanlış anlama .. Ama opseydin de madem bu kadar sorun sonra tavrına devam etseydin? Adam zaten Ne OLURSA olsun kapina gelerek bi adim atmış .. Öpuverseydin bu senin guzelligini gösterirdi konu kapanırdı sence de esin haklı değil mi biraz ? İyice bi düşün tokat konusunda coookkkk haksız.. Asla atmamalıydı.keske tokat atmadan seni ikna etseydi yada gönlünü etseydi bu seni daha da sogutmustur ben olsam bende soğurum isinacagim varsada.. Tabi kişi yaşadıklarını daha iyi bilir konunu bastan beri biliyorum bu arafa ..evliliğine Yazık etmelerine izin verme.. Benim babam eli opulmezse bu büyük olaydır seni tanımıyorum demektir ve asla affetmez boyle bir görüş malesef beğensek de beğenmesek de var ..sadece fikir sundum hayat senin umarım mutlu olursun canim
Pisman olmadigina cok sevindim bi omur mutlu olun insallah.Aynen, benim eşiminde hiç katlanılmayacak huyları vardı bir gün büyük bi tartışmadan sonra dayanamadım ailemin yanına gittim iki hafta kaldım iki hafta boyunca taciz etti gel eşyalarını al gel dilekçe hazırladım imzala, ailemle beraber geldik bıraktıgı dilekçeyi imzaladık bütün eşyalarımı topladık gittik, daha biz eşyayı arabadan indirmeden aramya başladı yalvardı günlerce kapımızdan ayrılmadı kıyamadım döndüm ve gerçekten çok doğru bir karar vermişim adama çok büyük ders oldu şu an çok mutluyum hiç pişman değilim geldiğime, sende iyi düşün canım arkadaşın dediği gibi kaybetme korkusuyla düzelebilirde
Çogu arkadas yuvanı yıkma falan dıyor kendılerınve haklı olarak .Gercekden senin gibi genc bi kadinin, bu kadar zorluk cekmis arkasinda bi ailesi bile olmayan bi kadinin bu kadar cesaretli ve gururlu davranmasina hayran kaldim. Imrendim. Senin yaptiklarinin yarisini yapamadim ben....
Hakkinda hayirlisi olsun. Umarim yine hersey bi sekilde tatliya baglanir, kocan yaptigi hatayi anlar ve kendini affettirebilir.
Çogu arkadas yuvanı yıkma falan dıyor kendılerınve haklı olarak .
Çığu benim evliliği basit gördüğümü falan sanıyor .
Ama aslında hayret eden burada benim .
Adam evı terkedıyor , bana hakaret edıyor , vuruyor , blorf yapıyor bosanıcam vs edıcem dıye buna rahmen dusunmesı gereken ben oluyorum.
Ben oldugum olmam gereken yerdeyım
Hıc bır yere kıpırdamadım
Sırf kadınım dıye yuvayı dişi kuş mantığıyla hareket edecek olsam yuvamı yıkan kargalara musafe etmiş olurum .
Ve emın olun gurursuz bır kadına hıc bır erlek saygı duymaz.ayrılık varsa kaderde bu illa ki yıllar sonrada olsa gerçekleşir ama bazılarınjn hafıf gordugu bu tokatı ve davranıslarını unutup esımle hıcbırsey olmamıs ve ozur fıleyıp decam edersem yıllarca bastırdıgım seyler benı bır gun agır depresyona sokar .
Özür dilemesini gectim hatasını anlasa yeterdı
Öyle düşünme lütfen .Aynen dedigin gibi, o depresyona ben girdim. Ilk tokatinda bende senin gibi davransaydim, ilk beni ezdiginde ve ailesine ezdirdiginde su anda su durumda olmazdim. Kendimi insanligimi ruhumu bedenemi kaybetmis bir insan olarak yasiyorum su anda, iyi bi es olmak istemiyorum zaten artik ama ne iyi bi anneyim, ne isimde eskisi gibi iyiyim. BU yasadiklarim sanki kollarimda bacaklarimda onar kiloluk agirlik gibi geliyor bana, bazen kipirdayamiyorum bile. Bazen kendi kendimi keske su gecen araba bana carpsa ölsem de kurtulsam diye düsünüyorum. Bunlarda hep o mutsuz huzursuz evliligin icinde oldugum icin oluyor.
Belki ilk tokatda senin gibi davransaydim, belki ilk ezildigimde hakliyken haksiz gibi gidip kendinden de ailesinden de özür dilememis olsaydim, hatasini anlar ve degisirdi. Degismesede ayrilir yoluma bakardim....
Ben prk yazdıklarına cevap vermıyorumSenin kafan cok karismis cok ofkelisin daha lahusa sikintilarinida tam atlatamamissindir bazilarininki uzun surer ve haklisinda yasadiklarin kolay seyler degil
Acik acik soyle uzak duralim birbirimizden bir
Muddet de illa bosanacam derse ver dilekceni de (vermeyecek)bir yerde gelip karsina oturacak biz ailelerden farkli ki ben karismam senin ailenle iliskine ama beni zorlamayacagin bir evlilik yuruteceksek yurutelim yoksa ayrilalim dediginde aradaki gorusmeme suresiylede bence isin ciddiyetini anlayinca kabul edecektir zamanla sende biraz bebegin buyuyunce sinavlara falan gir olmadi is bul hayatta kendi ayaklarin uzerinde durman gerektiginin sinyali bunlar cok gencsin cok sey basarirsin
Tamam ofke kirginlik ok de suan ne yapabilirsin bebek kucuk is yok gelirin yok arkanda duracak ailen yok Hadi tamam bosanin ne yapacaksin bebegime bakamaz diye dava acsa mahkemeye ne sunacaksin
Zitlasmak yipranma olarak doner sakin sakin kararli dur her yazdigina cvp verme kiskirtmasina izin verme bosanalimmi dedi peki dilekceyi verir beni haberdar edersin yaz ikinci bir cvpmi yazdi cvp verme
Bence erkekler catir catir kavga eden kadinin yapacagindan degilde susan kadinin yapabileceklerinden korkuyorlar
İşte bana bunu demıyor .Bence biraz daha zaman verin kendinize ve eşinize.. şuan ikinizde sağlıklı düşünemezsiniz. Zira öyle de.. Normalde eşinizin çocukla ilgili olması ama bu süreçte aramaması, size msj atıp yoklaması, arada kalması, 3.sahislar vs tüm bunlar sağlıksız bir psikolojide olduğunu gösteriyor. Sizde aynı şekildesiniz. Hiçbir şey hissetmiyorum aglayamiyorum bile demissiniz. Bu hiçbir şey hissetmeme olayı iyi değil, belirsizliğin, depresyonun ve kafa karışıklığınin göstergesi. Burada en önemlisi de eşiniz kötü bir insan değilmiş. Sirf kötü değil diye tabiki de katlanın bu huzursuzluğa diyemem. Bu zaten kendinize yapmış olduğunuz en büyük saygısızlık olur.
Suan ikinizde boşanmayı düşünmek ve misilleme yapmak yerine, kafanızı dinlemeniz rahatlatmaya çalışıp sağlıklı diyaloglar kurmaya calissaniz daha iyi olur . Tabi bunu 3. sahislari dekarte ederek yapin. Ne yaparlarsa yapsınlar; hakaret dahi etseler, 3.sahislarin yaptıklarını dediklerini vs takmayin. Sonuçta bu sizin ve çocuğunuzun geleceği ile ilgili bir karar.
Hatta imkânınız varsa; aile evlilik danışmanına yada çift terapisine gidin. Boşanmak için acele etmeyin bu süreçten sonrada bosanabilirsiniz. Ortada çocuk olmasa; direkt bosanin diyeceğim ama hem ortada bir yavru var hem de iki tarafında kafası ve duyguları karışık. Sağlıklı bir şekilde bu evliliğe bir şans daha vermek, kimsenin gururunu incitmez, mutsuzlugu birkaç kat daha arttirmaz. Olumsuz olursa sadece küçük bir vakit kaybı verir. Umarım herşey iyi olur sizin ve yavrunuz için..
+1000Senin kafan cok karismis cok ofkelisin daha lahusa sikintilarinida tam atlatamamissindir bazilarininki uzun surer ve haklisinda yasadiklarin kolay seyler degil
Acik acik soyle uzak duralim birbirimizden bir
Muddet de illa bosanacam derse ver dilekceni de (vermeyecek)bir yerde gelip karsina oturacak biz ailelerden farkli ki ben karismam senin ailenle iliskine ama beni zorlamayacagin bir evlilik yuruteceksek yurutelim yoksa ayrilalim dediginde aradaki gorusmeme suresiylede bence isin ciddiyetini anlayinca kabul edecektir zamanla sende biraz bebegin buyuyunce sinavlara falan gir olmadi is bul hayatta kendi ayaklarin uzerinde durman gerektiginin sinyali bunlar cok gencsin cok sey basarirsin
Tamam ofke kirginlik ok de suan ne yapabilirsin bebek kucuk is yok gelirin yok arkanda duracak ailen yok Hadi tamam bosanin ne yapacaksin bebegime bakamaz diye dava acsa mahkemeye ne sunacaksin
Zitlasmak yipranma olarak doner sakin sakin kararli dur her yazdigina cvp verme kiskirtmasina izin verme bosanalimmi dedi peki dilekceyi verir beni haberdar edersin yaz ikinci bir cvpmi yazdi cvp verme
Bence erkekler catir catir kavga eden kadinin yapacagindan degilde susan kadinin yapabileceklerinden korkuyorlar
Davranisin yaptirimsal bir belgesi oldugunu sanmiyorum soz vermesi ayri bir konu ki sozunde duracakmi o varBen prk yazdıklarına cevap vermıyorum
Versemde soguk gecıslı cevaplar verıyorum şu şu gibi
Üdtüme düşmeye basladı zaten
İstedıgım birdaga birileri yuzunden boyle cocukluklar yapmaması .
Uzak durduk vs barıstık dıyelım .
Gunj gelecek cocuguma kardes ıstıcem
Sımdı bır cocıkla kalkıp gıdemıyorken ıkı cocukla hıc gıdemem .
Bana bır belge ımzalasın sıddet vs olmayacagına daır ve 3. Sahıslar yuzunden tartsma yadanmayacagının sozunu versın amenna
Cocuk mevzusunu ben bunu yapıcam olarak soylemedım .Davranisin yaptirimsal bir belgesi oldugunu sanmiyorum soz vermesi ayri bir konu ki sozunde duracakmi o var
Bir bebekle birsey yapamaman zaten diyorsun sana kardes mevzusunu sartlarini iylestirmeden dusundurmemeli lise mezunuynussun disardan bitirdim yazmistin Aof girip oku bebekle okula gidemesende acik ogretimde okursun ingilizce kelimeler ezberle nette dersler var en azindan yabanci birini telefonda yonlendirecek kadar ingilizcen olsun ismek gibi yerlerin kirslari var sana biraz yardimci olursa oralarda bilgisayar muhasebe gibi sertifikalar alabilirsin bebeginden vakit buldukca bak yasin basarmaya is bulmaya musait yaslar kendine guvenin gelir oturup kurup sinir olmazsin o arada oda buyumus olur krese verip calisabilirsin olduda duzelmedi ilerisi icin kendine yatirim yap duzelirsede sana saygi azmine saygi duymasini saglar
Onceligin kendi gelecegin olmali ha yok bana soz versin duzelsin ben kardes yapayim buyuteyim bunu tercih edicem dersen saygi duyariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?