Bana hala sırf yuvam kurtulsun diye aılesınddn ozur dılemem için blörf yapıyor kendınce .Abella o bosanmayacak senden
Sen kararlisin
Keşke bi çözüm yolu bulabilseydi o kocan
Size sahip çıkmayı basarabilseydi
Çok sevdiği annesiyle mutlu olsun şimdi
Zaten hiç sesımı çıkarmamustımAblasinin ve yegeninin yaptığı terbiyesizliği gormek yerine sana suç buluyor, ustune tokat olayi yasaniyor, battikca batıyor yani, bi de kalkip ustune o mu "bosanmak istiyorum" diyor?
Merak ediyorum, 7 senedir algısı hep boyle miydi? Yani kim hatali kim hakli, ayirt edebilen biri mi? Blöf yaptigi da cok belli ayrica, bosan veya bosanma diyemem, bence bosanma son secenek olmali, elden gelen yapilmali, ortada bi de bebek var, duzelme ihtimali kalmadiysa dusunulmeli bosanma seçeneği.. Cok iyi dusun, ilerisini nasil gördüğünü tart, biraz umut varsa bekle.. Bu süreçte de kesinlikle sessizde kal, esin panikleyecektir, zaten simdi de paniklemistir bence, bosanmak istiyorum dediginde sen yalvarmayinca..
Yok sanmıyorum ,kensısı uvey anneyle buyuyen bırı az cok bılıyor annesuzlıgın ne oldugunu .Yolun açık olsun, maddi olarak güvence istemeye çalış olur mu? Zaten sanırım o da bebeğinizle seni mağdur etmez. Ailesinin dolduruşuna gelip bebeği almaya çalışmazsa tabii...
Daha bebegin cok kucuk degilmi senin ne bosanmasi !sartlarinda cok uygun degildi onceki konunu hatirliyorum birbirinizden uzak durun onada soyle ikide bir msj atmasin sende atma isterse gelsin bebegi gorsun gitsin yatisin biraz boyle bir brinizi sinir ederek bosanmayacaginiz varsada bosanmaya gider konu insan ofkeliyken gozu birsey gormezBana hala sırf yuvam kurtulsun diye aılesınddn ozur dılemem için blörf yapıyor kendınce .
Ben ondan bosanarak ona en güzelı sakayı yapıcam ömrü hayatı unutamayacak
Biraz sessizde ve beklemede kal bakalim, telaslanip peşine dusecektir zaten ama muhim olan senin ne istedigin.. Kendini ve beklentilerini sorgula bu arada da.. Oluru var diyorsan devam et ama esine de saglam bi ders ver, kavgayla bagiris cigirisla degil tabiki, kendine yakisir bi sekilde.. Seni iyice anladigina emin ol..Zaten hiç sesımı çıkarmamustım
O aradı o konusmak vs ıstedı
Mesaj atıypr sık sık
Cocugu soruyor aradada benı yokluyor
Boyşe bırı degıldı kımsenın sgzına bakmazdı
Genel sorunlarımız onun hayatıma cok mudahale etmesı , tıtızlıgı ve dısarda kı dısıplını evde surdurmesıydı
Baska bır sorun yoktu
Fakat bunlar bıle bnı cok yıprattı
Ama bu sonolaylar daha farklı yıprattı
Ya en son konuştuğumuzda bir süre kalacağım demiştin bence de boşanmak istemiyor eşin ama sen şu an daha kararlısın, bu yüzden derim ki boşanacaksan kendini maddi olarak güvence altına almaya çalış ki muhtaç olma başkalarına.Yok sanmıyorum ,kensısı uvey anneyle buyuyen bırı az cok bılıyor annesuzlıgın ne oldugunu .
Bosacagınıda sanmıyorum , blorf yapıyor
Sorun cıkaracak ıllakı
Aynen, benim eşiminde hiç katlanılmayacak huyları vardı bir gün büyük bi tartışmadan sonra dayanamadım ailemin yanına gittim iki hafta kaldım iki hafta boyunca taciz etti gel eşyalarını al gel dilekçe hazırladım imzala, ailemle beraber geldik bıraktıgı dilekçeyi imzaladık bütün eşyalarımı topladık gittik, daha biz eşyayı arabadan indirmeden aramya başladı yalvardı günlerce kapımızdan ayrılmadı kıyamadım döndüm ve gerçekten çok doğru bir karar vermişim adama çok büyük ders oldu şu an çok mutluyum hiç pişman değilim geldiğime, sende iyi düşün canım arkadaşın dediği gibi kaybetme korkusuyla düzelebilirdeSizin evliliginiz dışında genel bir yorgunlugunuz var bu olay son nokta olmuş gibi şimdi size ben olsam diye cümleler kurmuycam herkes yaşadığını kendi bilir ve herkesin her olaya sabri farklıdır ama umarım herşey gonlunuzce olur çok gencsiniz ve çokda guzelsiniz ama yaşınızin verdiği bir gozukaralik var inşallah düşündüğünüz gibi olur herşey ayrica dik durmak sağlam kararlar vermek için boşanmak şart değildir kafanizda gururlu olucam dik durucam ve bunun için bosanmaliyim diye bir algı olusturmayin siz yasiniza göre olgun bir bayana benziyorsunuz umarım evliliginiz devam eder ve bu olay esinizin siz'in kararlariniza daha saygılı olmasıyla sonuclanir burda buna ornek çok güzel kadınlarımız var
Onu da dycek emin ol iyi bi süründür sen bu adamıEşime aşığım bunu ört pas ve ya göz ardı edemem . Nitekim oda beni seviyor , bunu da biliyorum. 8. Yılımıza girdik evet çok sorunlarımız oldu ama araya öyle üçüncü şahısları hiç dahil etmedik .
Kendisi benim dahil etmem doğrultusunda daha ilk baştan " ayrılırım " diye uyardı .
Bunun doğrultusunda bende hiç kimseye uymadan 8 yıl onunla yürüdüm .
Çocuk yaşta evlendik , buraya kadar hiç pişman değilim .
Yine düşündüğümde benim için o zaman en iyisi buymuş , asla keşke onunla evlenmeseydım demedım , çünkü hala aşığım .
Ama his burkulması adı altında bir şey yaşıyorum şuan .
Ne evliliğimizde , ne doğumumda ne hamileliğimde fayda görmediğim üstüne itilip kakıkdığım insanlar için öncelik olarak bana vurması ve beni bırakıp gitmesi benim kadınlık gururumu ayaklar altına serdi .
Oturdum konuştum .
Bizim hayatımızda bizi bir kere olsun desteklememiş insanlar için bana vurduğuna deydi mi dedim ?
İnatsın dedi bana .
Bana bu inadı da aşılayan sen değilmiydin ?
Benim ailemden fayda gelmedıgını ve gelmeyecegını sureklı vurgulayıp hayatta dik bir kadın ol kımseye eğilme diyen bu adam.
Ne yani , bu sadece benım aıleöe ve cevreye ördüğüm bir duvar mıydı ?
Yine söyluyorum
Benı delırten bazı huyları dısında mukemmel bır eş , şu günlere kadar .
İçim bambaşka , mantığım bambaşka .
Hayır , gel de " hata ettim fevri davrandım senı sevıyorum de " ama yok .
Hala elini öpmedin bilmem ne bilmem ne .
Merhaba gorumcenizin oglu yuzunden tartistiginiz konuda yaxmak istemistim ama yuzlerce yorum aradindan benimkini giremeyecdginizi fusunul yazmadimMeraba hanımlar .
Konularımı bilen biliyor eşimle olan sorunlarımı ve en son evden kafamı dinlicem düşüncesiyle gittiğini . Haftası doldu neredeyse zaten . Bugün yüzyüze konuşabildik . Bir iki gündür beni bir kaç sefer aradı kızgın ve kırgın olduğum için açmadım çünkü kötü şeyler söyleyebilirdim ve çocuğumuza rağmen hiç yüz yüze gelmezdik o zaman .
Ben ayrılmak istiyorum dedi .
Bende nasıl istiyorsan öyle olsun dedim sadece . Ne eveledim ne geveledim lafı .
Hala bana birşey söylemeyecek misin diye mesaj atıyor .
Bende sen söylenecek son sözü söyledin bendd onayladım artık söylecek söz falan yok , yolun açık olsun dedim .
Yani ben kafamda düşünürken hala o zaten kararını vermiş .
Biz kızımla ona bit aile olamamışız onu anladım bu süreçte bu sözlerden sonra.
Beni de deniyor onunda farkındayım , ama bunun denemesi şakası olmaz .
Bilmiyorum artık ondan bir beklentım yok acıkcası.
Canım acıyor ama aglayamıyorum.
Su bı ıkı hafta o kadar cok gözyaşı döküp içime attım ki bir damla yaş düşmüyor onun için gözümden .
Çocuk ve ben biraz kendimize gelene kadar burada oturacagımı soyledım .
İyi düşündün mü diyor hala .
Bana ve kızına cok duskun bırıydı.
Oyle capkınlık ve kotu alıskanlıkları olan bırıde degıl.
Ama öyle ki kalkıp cocugunun nefesını kontrol eden adam gunlerdır onu gormeye bıle gelmedı merak edıp
Cok sevdıgı aılesıyle mutluluklar dıleyıp cıkartıyorum hayatımdan kendısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?