• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz

Aykizi0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2018
30
7
1
35
Evet 5 senelik evliligim bir cirpida bitiyor neden niye ben niye boyle oldu dusuncelerim bir saniye bos durmuyor aci cekiyorum yuregimi tasla eziyorlar sanki ve esim hic bir zaman evliligimiz icin hic caba gosterip bir adim atmadi para onu cok değiştirdi sonradan görme oldu adam ve ben kahroluyorum davalari actik bir cocugum var cok kucuk daha 3.5 yasinda babasina duskun bu kadar uzulurken nasil gececek bu aci

Ne hayallerle evlenmistim oysaki hep omur boyu sursun istedim simdi hayata tekrardan sifirdan baslamak nefes alamiyorum artik gozumde yas kalmadi ellerden ne eksigim vardi diyorum esim niye adam gibi olmadi niye niye niye cok karisigim öfkem kinim sevgim nefretim uzuntum herseyim birbirine girmis vaziyette sanki butun sehir ustume geliyor gittigim yerlerde bile oturamiyorum hep yalniz kalmak istiyorum

Allah kolaylık versin .Esin istiyor mu boşanmak? Para değiştirdi de peki ne yaptı değişirken? Anlaşmalı mi çekişmeli mi? Aldatma şiddet var mı?

Oo dosya baya kabarık gerçekten o yanlız yaşamayı hak etmiş çoktan. Yani eften püften sorun değil bunlar,hepsi başlı başına büyük bir sorun maalesef için rahat olsun çünkü elinden gelen bişey yok o yüzden önüne bak senin de imtihanın buymuş demekte fayda var
Rabbim sana ve yavruna hayırlı kapılar açsın

Bende aynı durumdayım boşanıyorm 2 yasnda evladm var ama üzülme kaybeden sen olmıycaksın illaki evladını özliycek ve o pavyon ortamlarından sıkıkıp aile ortamlarını özliycek canını sıkma o kaybetti pavyondakilere seni tercih ediyosa bu onun kayıbı

Ve davamiz o kadar cekismeliki anlatamam birbirimize girmis durumdayiz herkes etegindeki taslari dokuyor

Allah kimseyi seytana uydurmasin gul gibi yuvalar yikiliyor nasil uzuluyorum anlatamam. emin ol eger icinde vicdanin zerresi kaldiysa pisman olacaktir ama is isten gecmeden bu erkeklerin akillari baslarina gelmiyor ne yazik ki. Cocugunuzla yeni hayatinizda insallah daha mutlu olursunuz bu zor gunleri onun sevgisiyle daha kolay atlatin insallah

Ins daha cabum gececek vicdanin zerresi yok o kadar cirkinlestiki ortak tapu olan ve hala cocukla yasadigim evin gitmis elektrik suyunj dogalgazini kapattiracak kadar cirkin bir adam

Back
X