• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz.

melekanesii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
284
112
53
30
Merhaba arkadaşlar.
Daha önce derdimi paylaşmıştım.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-yapacagim-inanin-bilmiyorum.1075417/

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/arkadasina-para-gondermis.1080087/

Dün konuştuk ve ayrılma kararı aldık. Yine suçlamalarına devam etti konuşmamız süresince. Bir süre sonra cevap verecek halim kalmadı. O kadar yoruldum. Daha anlayamadım mı bilmiyorum ama kendimi iyi hissediyorum. Hiç birşey almadan sabah arabamla işe geldim. Eve gitmek istemiyorum. Ailemin yanına gideceğim ve anlatacağım. O kadar çok yoruldum bunaldım. Ağustosta 1 yıl olacak. O zaman boşanabilirim diye biliyorum. Bundan sonraki süreçte ne yapmalıyım?

Bence doğru karar vermişsiniz.. aldatmaya meyilli zaten adam.. nasıl kabullendi ayrılığı? Bu tipler kolay kolay rahatını bozmaz

1 gün evli kalınsa bile anlaşmalı olarak bosanabiliniyor . 1 yıl bekleme şartı yok . O bekleme şartı kadınlar için boşandıktan sonra başlıyor , o da olası bir hamilelik olur , babalık olayları için .
Hakkımızda hayırlısı , dik durun . Dünyada tek boşanan kadın siz değilsiniz , mutsuz bir evlilikten çok daha iyi bir seçenek ayrılmış bir kadın olmak .

Kabullendi tamam dedi. Sonra gitti yatak odasına açtı oyun oynadı sonra maç izledi. Hiç birşey olmamış gibi

Siz çok daha iyilerine layıksınız inanın. Günümüzde hiç bir kadın hem çalışıp hem ev işlerini üstlenip hem de kocasına böylesine iyi davranmaz alttan almaz. Kıymetinizi bilecekti.

1 gün evli kalınsa bile anlaşmalı olarak bosanabiliniyor . 1 yıl bekleme şartı yok . O bekleme şartı kadınlar için boşandıktan sonra başlıyor , o da olası bir hamilelik olur , babalık olayları için .
Hakkımızda hayırlısı , dik durun . Dünyada tek boşanan kadın siz değilsiniz , mutsuz bir evlilikten çok daha iyi bir seçenek ayrılmış bir kadın olmak .

Teşekkür ederim

Siz çok daha iyilerine layıksınız inanın. Günümüzde hiç bir kadın hem çalışıp hem ev işlerini üstlenip hem de kocasına böylesine iyi davranmaz alttan almaz. Kıymetinizi bilecekti.

Teşekkkür ederim. Allah biliyor elimden geleni yaptığıma inanıyorum.

Geçip hiçbir sey olmamış gibi davranması sizin blöf yaptığınızı basit bir trip attığınızı düşünmesinden kaynaklı. Önce sizi suçlamaya başlar. Geri salya sümük yalvarır vs. Döngü hep böyle oluyor. Kararı siz vereceksiniz tabi. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Tam ayrılma nedeniniz ne peki? İlgisizliği mi? Aldatma ihtimali mi? Habersiz iş çevirmesi mi? Buna bi cevap bulabiliyor musunuz

Hepsi aslında herşey birikti bende. Ve dün bütün bunları söylerken hala kendini haklı görme üste çıkma çabası bütün herşeyi bitirdi.

Geçip hiçbir sey olmamış gibi davranması sizin blöf yaptığınızı basit bir trip attığınızı düşünmesinden kaynaklı. Önce sizi suçlamaya başlar. Geri salya sümük yalvarır vs. Döngü hep böyle oluyor. Kararı siz vereceksiniz tabi. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Evden çıkarken ev anahtarını ve alyansı bıraktım. Artık ne olursa olsun razıyım. Hayırlısı olsun

Boşanın elbette. adam çoktan haketmiş.
ama ben sizin yerinizde olsaydım tüm eşyalarımı alırdım.
anahtarı da ondan sonra bırakırdım.
alyansı bırakmazdım. satar parasını da çatır çatır yerdim.
ben yemiyim sen ye. oldu canım.

evliliği için senin için kılını kıpırdatmayan bir adama kurulu düzen
bırakıp evden çıkmakta neyin nesi.

bende boşanmış bir kadınım.
tek bir zerremi bırakmam o evde.
benim eşyalarımla benim olanlarla neden devam etsin.
biraz aklınız varsa gidin neyiniz var neyiniz yok her bir şeyi alın. eşyalardan tutun, şahsi vs.. ne varsa bırakmam.
zaten onları hakediyor olsaydı evinin karısının kıymetini bilirdi.

ben sizin gibi eli boş, herşeyi arkada bırakarak çekip giden
kadınlara çok kızıyorum.
hee şunu düşünebilirsiniz. evliliğe dair hiçbir eşya vs.. istemiyorum
hatırlatır falan....

eşyaya anlam yüklemeyin. eşya eşyadır. maksat pahası ederi değil. maksat senin olanı hakettiğini
ciğeri beş para etmezlere meze olarak sunman.
inşallah ne demek istediğimi anlamışsındır.

boşanacak olmaktan sakın korkma ve üzülme.
inan çok daha mutlu günlerin var önünde.

Evlenmeden önceki tanışma süreci uzunda olsa evliliğin ilk yılları sancılı olabiliyor herşey oturana dek .Öfkeyle hareket ediyorsunuz gibi hissediyorum .Birşeyleri dağıtmak,yıkmak kolay .Ne yazıkki emeksiz olmuyor.Okadar emek vermiş,bir yuva kurmuşsunuz daha yılını doldurmamış bu yuva .Biraz burnu sürtülsün,kaybetme korkusunu yaşasın.
Belki değişir birşeyler bu korkuyla aklı başına gelir ,silkelenir.Nacizane tavsiyem sakin sakin düşünün

Boşanın elbette. adam çoktan haketmiş.
ama ben sizin yerinizde olsaydım tüm eşyalarımı alırdım.
anahtarı da ondan sonra bırakırdım.
alyansı bırakmazdım. satar parasını da çatır çatır yerdim.
ben yemiyim sen ye. oldu canım.

evliliği için senin için kılını kıpırdatmayan bir adama kurulu düzen
bırakıp evden çıkmakta neyin nesi.

bende boşanmış bir kadınım.
tek bir zerremi bırakmam o evde.
benim eşyalarımla benim olanlarla neden devam etsin.
biraz aklınız varsa gidin neyiniz var neyiniz yok her bir şeyi alın. eşyalardan tutun, şahsi vs.. ne varsa bırakmam.
zaten onları hakediyor olsaydı evinin karısının kıymetini bilirdi.

ben sizin gibi eli boş, herşeyi arkada bırakarak çekip giden
kadınlara çok kızıyorum.
hee şunu düşünebilirsiniz. evliliğe dair hiçbir eşya vs.. istemiyorum
hatırlatır falan....

eşyaya anlam yüklemeyin. eşya eşyadır. maksat pahası ederi değil. maksat senin olanı hakettiğini
ciğeri beş para etmezlere meze olarak sunman.
inşallah ne demek istediğimi anlamışsındır.

boşanacak olmaktan sakın korkma ve üzülme.
inan çok daha mutlu günlerin var önünde.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için o kadar hissettim ki. Tabiki evdeki eşyalarımı alacağım ama satacağım. Zaten ailemle yaşayacağım için gerek yok. Parasını aileme vereceğim onlar aldı sonuçta.

Evlenmeden önceki tanışma süreci uzunda olsa evliliğin ilk yılları sancılı olabiliyor herşey oturana dek .Öfkeyle hareket ediyorsunuz gibi hissediyorum .Birşeyleri dağıtmak,yıkmak kolay .Ne yazıkki emeksiz olmuyor.Okadar emek vermiş,bir yuva kurmuşsunuz daha yılını doldurmamış bu yuva .Biraz burnu sürtülsün,kaybetme korkusunu yaşasın.
Belki değişir birşeyler bu korkuyla aklı başına gelir ,silkelenir.Nacizane tavsiyem sakin sakin düşünün

İnanın çok çabaladım çok emek verdim. Ama olmuyor. Daha önce evden ayrıldım. Özür diledi. Herşey güzel olacak diye söz verdi. Ama artık yeter. Hep inandım ona. Hayırlısı böyle belkide

Back
X