- 27 Kasım 2014
- 35
- 9
- 98
- 35
- Konu Sahibi patateskabugu
-
Bilmiyorum gerçekten ben de hiçbir şey anlamadım. Sigarayı bıraktık bu ara ikimizde, sürekli her şeyi ona bağlıyor. İnanın her şeye alttan alıyorum, sesimi çıkarmıyorum sinirlenmesin yeter ki şu illetten kurtulsun diye ama ben de insanım. Ben de bıraktım sigarayı ve şu an bu yaptıklarını sigaraya bağlaması şımarıklık gibi geliyor. Anlam veremiyorum gerçekten.Dengesiz midir nedir allah allah
Bi sorunu mu var acaba
Bunalımda falan mı ki..
Dava açsa bile sebebi yok yani boşanmayı gerektirecek çok acayip gerçekten
Herkes gibi bizim de kavgalarımız oluyor ama boşanacak kadar bir sorunumuz yok, yani benim anladığım...Böyle bir sebepten bosanilir mi ya? Daha önceden kavga ediyor muydunuz?
Katlanamadığı davranışları benim onun saçma hatta hakarete varan şakalarına alınıyor olmam. Çok yemek yiyen de bir insan değilim yukarıda Allah var inanın, günden güne zayıfladığımı söyleyip duruyor. Kendince şaka yapıyor işte. 27 yaşında eşim. Ben de 25 yaşındayım.Dilekce falan verecegini sanmam...sacmalik otesi, sebep bile yok ortada. Katlanmadigi davranisiniz neymis yani? Cok yemek mi?
Kac yasinda esiniz?
Ben de bunu anlayamıyorum işte, sabah kalkıp kahvaltılar hazırlıyor, daha sonra bu olanlar.. Çocuğumuz yokısrar etme boşanmayalım diye ağzından boşanma lafı çıktığına göre seni artık sevmiyor ... yarın öbür gün aldatırda seni . iyice konuş ve ayrıl bu arada çcuğun varmı
otur iyice knuşş. dediğim gibi ısrar etme. ciddiyse ayrıl. ve barışsanız bile uzun bi süre daha çocuk yapmayı düşünme canımBen de bunu anlayamıyorum işte, sabah kalkıp kahvaltılar hazırlıyor, daha sonra bu olanlar.. Çocuğumuz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?