Boşanıyoruz?!

Eşim de ben de iş güç sahibi insanlarız. O elektronik ben bilgisayar mühendisiyim ve yüksek lisansa başladım. Haftaiçi akşamları derslere gidiyorum. Eve gelmem saat 11'i buluyor. Yüksek lisans yapmayı bekarken de istediğimi biliyordu ve ben de gecikmeli olarak bu sene başladım. Defalarca sordum, sorun olacaksa ya da istemiyorsan söyle diye. Hayır yapacaksın ben sana engel olmam dedi, okulumun parasının elinden geldiğince bir kısmını vereceğini söyledi hatta. Kayıt yaptırmadan önce tekrar tekrar sordum, yok cevap aynı. "Benim için sorun yok." Acaba sorun bu mu diyorum şimdi aklıma gelen şey bu.

Esinizin sizi sevdigini gercekten dusunuyormusunuz..hani ne bileyim,daha cok kendi zorunuz isteginizle mi evlendiniz.bir garip geldi acikcasi,sirf bogaz konusunu bu kadar dert yapmasi..yediginiz ictiginiz bile gözune batar hale geldiyse gercekten durum vahim demektir,ve seviyorum desede sevgisini sorgulamak gerekir.
Bosanalim demek o kadar kolay olmamali.hakim soracak derdiniz ney,bana yemek birakmiyor hakimim diye mi sikayet edecek..baska derdi vardir muhakkak sizinle ilgili,bunuda bahane etmis.

Bence biraz da olsa gozu ac olan o, ama ortada bosanmaya goturecek bir durum yok... Muhtemelen bos bir tehdit sadece, yeni evlilikte sozumu dinletecegim kaygisi.

2 tabak hazirlayin siz de, ortadan yemeyin. Bende patates kizaratmami, biskuvili pastami paylasmam asla

bende eşime bekarken dedimki ben açıktan okucam.. bi yandanda çalışıcam bu senin için sorun olurmu olursa söyle ona göre biliyim dedim . o da yok sorun olmaz tabikide dedi. evlendikten sonra çalışmayacaksın,, açıktanda okumana izin vermiyorum dedi .. bir sürü kavga ettik sonuç olarak bi eşimin dediği oldu bi benim .. çalışmıyorum ama açıktan okuyorum ... bu sorunlar insanı gerçekten hayattan soğutuyo şu erkekleri anlamıyorum

Bu sabah olanlara kadar gerçekten sevdiğine emindim diyebilirim ama haklısınız bu olanlardan sonra sorgulamam gerek bence de

Benim okumama kendisinden çok ailesi sevindi, 4 tane ablası var, hiçbirisi okumamış, babası izin vermemiş. Benim yüksek lisansa başladığımı duyunca babası gönderdi okul parasını. Şimdi düşününce gerçekten çok mantıklı geliyor bunları hazmedemediğini düşünüyorum. Kendi istese babası göndermezdi ama beni seviyorlar, Allah için ben de onları severim hiçbir zararlarını görmedim, bana okul parasını göndermesinden rahatsız olmuştur eminim. Artık bunları düşündürüyor bana.

Bir yıl içinde tanışıp, sözlenmiş, nişanlanmış ve evlenmişsiniz. Adamın fevriliği buradan belliymiş yahu.
O kadar hızlı evlendikten sonra "aradığını bulamama" klişesini yaşamış olabilir. Bunu aileler ve sizin hatrınıza bastırıyor olsa da, ufak tefek olaylarda patlak veriyor olabilir.
Olabilir de olabilir yani.

Boşanma yoluna gitmek için bahane yaratmış gibi geldi.arkadasların dediği gibi evlilik danışmanına gitmeden boşanma kararı almayın

Normaldede fevridir demissiniz sorun fevri ve kaba davranislari..

Bence beni sevmiyormu diye dusunecek bir durum yok. Sevmeyen adam kalkip sofra hazirlamaz

Ayni fevrilikle bosanalim demis daha cok blof yapmis. Bence kendi haline birakin hic ustelemeyin. Sular durulunca adam akillli konusun. Ben diliyle rahatsizliklarinizi anlatin.

Yazik ya iki yetiskin okumus etmis insanlar boyle seylerle bosanilirsa vay halimize

Sigara icsin kendine gelir bence sigara icmemek.bende.de böyle etkilere neden oluyor... Maalesef hos.değil ama altında baska seyler aramayin bence...

Sigara icsin kendine gelir bence sigara icmemek.bende.de böyle etkilere neden oluyor... Maalesef hos.değil ama altında baska seyler aramayin bence...
Sigara içsin ben de söylüyorum, ama her yaptığı saygısızlığı da sigaraya bağlaması canımı sıkıyor. Ben de bıraktım sigarayı ve 2 ay oluyor. Onun hissettiklerinin aynısını ben de hissettim, hala da hissediyorum ama kalkıp boşanalım demiyorum. Bunlar bana çok anlamsız geliyor

Allah Allah, gerçekten de anlattıklarınıza göre çok dengesiz biri eşiniz.Ayrıca çok da kaba.Sırf boşanmak için bu iki olay yeterli mi bence değil ama eşinizin kafasında boşanmak çoktandır var mı işte onu anlamak lazım esasında.

Eğer vazgecirirseniz kaybedersiniz. Dilekçe falan vereceğini düşünmüyorum amaci sizi üzmek ve yalvartmak bence..

Sakince devam edin hicbir şey olmamis gibi davranin... Once gozlemleyin ne yapacagni

Boşanmayı uzun zamandır düşünüyor olsa bana sabah kahvaltı hazırlayan kendisiydi.. Ne bileyim anlayamıyorum işte olanları. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Konuşmayı geçtim suratını bile görmek istemiyorum

Eğer vazgecirirseniz kaybedersiniz. Dilekçe falan vereceğini düşünmüyorum amaci sizi üzmek ve yalvartmak bence..

Sakince devam edin hicbir şey olmamis gibi davranin... Once gozlemleyin ne yapacagni
Ben de dilekçe vereceğini düşünmüyorum ama gerçekten çok kırgınım. Ne yapacağım nasıl davranacağım bilmiyorum

Sigara icmemek bendede asiri sinir yapiyor eşime biraz cadalozlanmıştim durduk yere bence icsin herkes rahat etsin oncedende boyle sacmaliklar yoksa tabi

Bi davranislari sigarayi biraktigindan beriyse, sigarasizlik
Ona iyi gekmiyordur. O yüzden böyledir.
Yok öncedende böyleydi dersen, ozaman sana karsi bir
Sevgisi yok bence. Cünkü sevgi yoksa, karsindakinin en
Ufak hareketi batar, rahatsiz eder..

konunuzda yazdıklarınızın hiçbirisi kesinlikle boşanılacak problemler değil.... eşiniz gerçekten boşanmak istiyorsa bunun altında farklı nedenler yatıyordur diye düşünüyorum... ve yaptıkları sadece bahane aramak... sizinle alakalıda önemli birşeyler bulamadığı için... böyle ufak şeyleri bahane ederek ayrılmak istiyor olabilir.... eğer eşiniz ciddiyse boşanmakta... kesinlikle bunları boşanma sebebi olarak saymıyorum... altında başka şeyler olduğunu düşünüyorum.... ama bu saatten sonra beni ilgilendirmiyorsun... seni Allah'a havale ediyorum dersiniz.... Allah yardımcınız olsun... umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer...

Başka ne sorun olabilir ki ben de düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. Ailelerimiz arasında hiçbir problem yok, maddi sorunlarımız yok çok şükür. Bilemiyorum başka ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…