- 21 Aralık 2014
- 9.062
- 27.919
- 798
- Konu Sahibi patateskabugu
-
Çoktan geldi, saatlerdir ayrı odalarda takılıyoruz, ne yanıma geldi ne bir şey. Bir ara içerden söylendi yine ama duymadım, tıkadım kulaklarımı..Bence şöyle sigara çay kahve keyfi yapmaya dışarı çıkmıştır eşi. Akşama döner. Şu sigarayı bırakırken yoksunluk hissi çok zor ya. Ve herkes farklı yaşıyor. Ben bıraktığımda ağlama krizlerim vardı. Patlayacak bomba gibi geziyordum. Konu Sahibi bunu da düşün. Siz belki bu süreci daha kolay atlattınız. Eşiniz çok daha zor.
böyle bi boşanma isteğini de yeni duydum,Merhaba arkadaşlar, eşimle 2.5 senedir tanışıyoruz ve 1.5 senedir de evliyiz. Aramızda çok büyük problemler de yok, ama eşim bazı konularda çok fevri davranır, sadece bana değil etrafındaki herkese, anne babası da dahil. Dün akşam film izlerken bir şeyler atıştırıyorduk ve bana "hayvan gibi yeme biraz da bana kalsın" dedi. Ben de buna tepki verdim haliyle, rahatsız olduğumu söyledim. Şaka yapıyordum dedi o yüzden pek uzatmadım. Bu sabah kahvaltıda da (ben uyurken kahvaltı hazırlamış) yine bir şeyler yerken hepsini yeme biraz da bana kalsın dedi ve ben bu sefer gerçekten çok kırıldım. Tabağı önüne iterek hevesim kaçtı al sen ye dedim. Ondan sonra olan oldu. Tabağı bana doğru fırlattı bir sürü küfürler etti sonra da evden çıkıp gitti. Kısa bir süre sonra geldi eve, konuşacağız dedi. Artık yürütemediğini, benim davranışlarıma katlanamadığını orta yolu bulup bitirmemiz gerektiğini söyledi. Ben de benim davranışlarımda bir şey olmadığını, kendisinin bugün ve dün yaptığı şeylere kimsenin tepkisiz kalmayacağını söyledim. Neyse kısacası bana söylediği şey boşanalım oldu. Ben de yarın mahkemeye gidip dilekçe vermesini söyledim. Ben gerçekten anlayamıyorum ne olduğunu, sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlıyor, gelip beni uyandırıyor, sonra da bu olanları anlayamıyorum gerçekten. Boşanmak istiyor muyum istemiyor muyum emin değilim, siz olsanız ne yapardınız? Lütfen yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?