Boşanıyoruz?!

Eşinizin davranışlarının altında bir bahane yatıyor. Kapsamlı düşünürsek eğer yöneldiği başka şeyler vardır. Biriyle karşılaşmış olabilir veya flört edebilir. Size bu bahaneyi yaratan birine hayat çok kolaydır bunu anlamak gerek. Siz belli ki anlayışlı birisiniz ve tartışma çıkaran biri olsanız bu bahaneyi size uygulamaz.

''Buna birşeyler yapayım, birazda laf yapıştırayım belki azar veya birşey derse kolay kolay boşanalım demiş olabilirim.''

diye düşünmüş olabilir. Bir başka sebebine bakacak olursak yaşadığı iş yoğunlu olabilir. Bazen erkeklerin bu yoğun zamanlarda bunalım geçirmesine az rastlamadık ve alıngan olabiliyorlar.

Sevgili konu sahibi
Esin bir yandan sevgiyi diger yandan nefreti pes pese yasiyor
Senin okumanla ilgili sorunu yok
Ailesinin sana para gondermesi ile ilgili de bir problemi yok
Sahsi fikrim esin sizofrenik davranislar sergiliyor.
Bosanacagini sanmam
Sadece icinde bulundugu cikmazda sacmaliyor
Bence tez zamanda doktora gitmelisiniz.
Kirgin olman cok dogal.
Not: ortak tabak ortak esya kullanmamaya calis.
Bugun senin yemen gozune batti
Yarin yorgani sen kullaniyorsun ben aciktayim der
Obur gun baskabisey
Sen de sasirir kalirsin.
Davranis bozuklugu oldugunu dusunuyorum. Allah yardimcin olsun
Sevgiler

Bence şöyle sigara çay kahve keyfi yapmaya dışarı çıkmıştır eşi. Akşama döner. Şu sigarayı bırakırken yoksunluk hissi çok zor ya. Ve herkes farklı yaşıyor. Ben bıraktığımda ağlama krizlerim vardı. Patlayacak bomba gibi geziyordum. Konu Sahibi bunu da düşün. Siz belki bu süreci daha kolay atlattınız. Eşiniz çok daha zor.

Ne kadar sacma esinizin yaptigi. Ayrica o cumleyi kime kursa sizin gosterdiginiz tepkiyi gosterir. Alttan almayin.

Çoktan geldi, saatlerdir ayrı odalarda takılıyoruz, ne yanıma geldi ne bir şey. Bir ara içerden söylendi yine ama duymadım, tıkadım kulaklarımı..

son durum nedir? bir gelisme var mi???
eger yok ve hala ayrilmak istiyorsa, valizini yap eline ver!!! madem ayrilmak istiyor, bir an evvel kendine kalacak yer baksin...
aksi taktirde sen çek git... bakalim evde senin yoklugunda ne yapacak!!!
hiç alttan alma, yoksa basina çikar! bu yaptiginin ne kadar yersiz ve nasil bir patavatsizlik oldugunu anlasin!!
affedersin ama salak midir nedir yaaa! seytan diyor al tabaklari kir kafasinda... neyse sen ne seytana uy, ne de benim bu söyledigime.. tepkini koy... geri adim atmasini bekle!

Söylendiğine göre konuşmak istiyor. Size blöf yapmış. Şimdi de erkekliğe bişey sürdürmemek için böyle söylenerek konuşmaya çalışıyor

Herkes bahane demiş ama böyle minik minik davranışlar itici göstermiş sizi hepsi birikincede sonuç bu olmuş

Bir eliyle sevip öbürüyle tokatlıyor adam!
Deli mi ne!

Tepkilerin son derece doğru bence.
Ağzından çıkanı kulağı duysun yahu.

Boşanalım demesi hikaye bence.
Aklınca seni yola getirecek.

ben anlamadım neden boşanıyorsunuz . sanırım yemeğe düşkün biraz kendisi yemek için boşanmayı göze aldığına göre

İnanamıyorum ya bütün gün konuşmadık bırakın özür dilemeyi yüzüme bile bakmadı. Az önce salona gittim kapıda durdum bana baktı ama hiçbir şey demedi. Gerçekten çok çok üzgünüm artık asla bir adım atmam. Bir hiç uğruna evliliğimizi bitirdiğiyle kalır...

böyle bi boşanma isteğini de yeni duydum,
eşinde bence sorun var hemde denge sorunu, sinirle sölemişte olabilir,
eğer boşanmakta ciddi ise maddi olarak şartlar sun , istediğini versin sora yoluna gitsin,
bu kdr basit mi artık...

tabak bardak kırmak öyle nefret ettigim bişeyki aynısı bende var hic bisey yok mesela şakalarıken bisey olur benim esim biraz sapık diyim sofrada sürekli bende elini cek diye bagrırım halıyle oda tabak bardak duvarları silmekten bıktım heleki ayran ve yaglı yemek kalıntısı zor cıkıyo manyak kocayla ugraşmak zor kızlarr

Bu öylesıne sınır anında edılmıs bı laf cok takma bence..Abartılı trıp falan da yapma.O konuyu tekrar acana kadar da acma..

Neler oldu neler.. Evde elektrikler kesildi ben de karanlıktan korkup onun oldugu odaya gittim ve beni odadan kovdu. Bağırıp çağırmaya başladı. Herkese anlattım yarın gidiyorum boşanıyoruz diye. Ben de iyi dedim demez olaydım. Bana saymadığı laf kalmadı,yok beni eski sevgilime gönderecekmiş,o...u mu demedi k...r mı demedi agıza alınmayacak şeyler. Aldattın demeler neler neler. Bende korkup odaya kitledim kendimi bu sefer de beni tehdit edip çıkmazsan kapıyı kırar seni öldürürüm diye tehdit etti. Korkup polis çağırdım eve ve onların eşliğinde çıktım dışarı canımı zor kurtardım. Tüm komşular ayaklandılar bir yandan barıştırmaya çalıştılar ama nafile. Hakaretlerine telefonda ve mesaj atarak devam etti. Hala da ediyor. Keşke polis şikayetçi misin dediğinde evet deseydim. O anda sadece evden kaçıp gitmek istedim,kimseye bir şey demeden kaçtım resmen. Tüm bü olanlara inanamıyorum ya inanamıyorum! Ne oldu birden bire.. Çok kötü durumdayım,bundan sonra boşanma için ne yapmalıyım, herşeyini elinden almak istiyorum, pılını pırtını toplayıp kendi ilçesine dönsün istanbuldan gitsin. Şu an çalıştığı yerde ben de eskiden çalışıyordum,şeytan diyor ara patronunu anlat bu yaptıklarını ama çok mu fevri olur,hemen intikam almak yerine önce sakinleşsem mi bilemiyorum çok kararsız mutsuz ve de kızgınım!

neler olmus neler??? intikam falan? sen saka yapiyorsun heralde??? intikamlik ne vardi olayda.?? biz adama tepkini koy basina çikarma dedik burda.. sen adami çileden çikaracaksin...
aslinda esine zerre acimiyorum ama ortada bir ceviz kabugunu da doldurmayacak cinsten bir nedenlede bosanma olmaz...
hele ki sen su durumda nasil bosanmayi ilk seçenek olarak düsünebiliyorsun? adamla arana mesafe koymak varken, onun yaptiklarinin dogru olmadiginin farkina varmasini beklemek varken... adama bunlari yaparak, üzerine kiskirtacaksin..
hem su an senin panik halinde olman lazim degil miydi?? ya bundan sonra nasil olacak diye kafayi yemen gerekmez miydi?? intikam almalar falanda neyin nesi?? film mi çekiyorsunuz burda? bir de soruyorsun sakinlessem mi bilemiyorum diye! su an nasil bir ruh haline sahip oldugunu gerçekten merak ediyorum!
bak yanlis anlama, bu adamin sana en basindan beri söyledigi salakça seyleri savunmuyorum! ama cidden bu duruma gelecek kadarda büyütülecek bi durum yoktu anlattiklarinda!!!
o yüzden hikayen gittikçe inandiriciligini kaybediyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…