Boşanıyoruz?!

Sevgililik döneminizde hiç fotoğraf çektirmediniz mi?
Elbette çektirdim fakat eşim zaten bunları bilerek benimle evlendi. Tanıştığımızda birlikte olduğumu biliyordu o kişiyle. Fotoğraflarımın da bir kısmını görmüş olabilir. Ki kaldıramıyorsa o zaman da kaldıramayıp evlenmeseymiş benimle, haksız mıyım? Ayrıca fotoğraf falan olduğunu sanmıyorum, bu blöften ibaret bana kalırsa.

cok tuhaf. inan saskinlikla izledim.
maddi sikinti yoksa
cinsel sikinti yoksa
aldatma aldatilma yoksa
siddet yoksa
siddetli gecimsizlik yoksa
sevgi arzu istek yoksa

ozaman bosanilir. siz maddi sikinti yok diyorsunuz, aldatma yok diyorsunuz, siddet yok diyorsunuz, siddetli gecimsizlik yok diyorsunuz, kavhvaltimi hazirlayan adam nasil sevmez diyorsunuz..
peki aldatiyor olabilirmi? gonlunu birine kaptirdi bu kavgada sizden ayrilmak icin bahanesimi acaba?

cok tuhaf. inan saskinlikla izledim.
maddi sikinti yoksa
cinsel sikinti yoksa
aldatma aldatilma yoksa
siddet yoksa
siddetli gecimsizlik yoksa
sevgi arzu istek yoksa

ozaman bosanilir. siz maddi sikinti yok diyorsunuz, aldatma yok diyorsunuz, siddet yok diyorsunuz, siddetli gecimsizlik yok diyorsunuz, kavhvaltimi hazirlayan adam nasil sevmez diyorsunuz..
peki aldatiyor olabilirmi? gonlunu birine kaptirdi bu kavgada sizden ayrilmak icin bahanesimi acaba?
Yakın çevrem eşimin çok ciddi boyutta bir psikolojik rahatsızlığı olabileceğini düşünüyor. Bana da mantıklı gelen bu

tamamda adamla her gun yataga yatan her gun kalkan sensin. bunu yakin cevren degil, senin bilmen hissetmen farketmen gerekmezmi?

kadinlar bazen gorup gormezden gelirmis bazi seyleri. burada paylasmasanda olur, yada yakin cevrenle konusmasanda olur, ama kendi kendine ciddi bir muhasebe yapman gerekiyor sanirim.

Elbette çektirdim fakat eşim zaten bunları bilerek benimle evlendi. Tanıştığımızda birlikte olduğumu biliyordu o kişiyle. Fotoğraflarımın da bir kısmını görmüş olabilir. Ki kaldıramıyorsa o zaman da kaldıramayıp evlenmeseymiş benimle, haksız mıyım? Ayrıca fotoğraf falan olduğunu sanmıyorum, bu blöften ibaret bana kalırsa.
Ben size haksızsınız demiyorum asla,eşinizin söylediklerini ancak bu şekilde yorumlayabiliyorum.
Bu adam şuan sizi seviyor ama aynı zamanda nefret ediyor gibi davranıyor,birileri eski sevgilinizle alakalı doldurdu veya resim falan yolladı ki ,bununlada başedemiyor diye düşündüm.
Başka br açıklama gelmiyor aklıma.

tamamda adamla her gun yataga yatan her gun kalkan sensin. bunu yakin cevren degil, senin bilmen hissetmen farketmen gerekmezmi?

kadinlar bazen gorup gormezden gelirmis bazi seyleri. burada paylasmasanda olur, yada yakin cevrenle konusmasanda olur, ama kendi kendine ciddi bir muhasebe yapman gerekiyor sanirim.
İnanın günlerdir düşünüyorum, neyi farklı yapabilirdim diye. ne şimdiye kadar yalan söyledim, ne ihmal ettim ne kötü bir söz söyledim ona. o da bir sabah kahvaltı hazırlayıp akşamına boşanmak istedi. Bu bir anlık öfke olamaz, hala benimle konuşmuyor ve çok kararlı.

Eğer başka biri varsa Allahından bulsun ikiside.. yuva yıkanın yuvası olmaz:KK62:

İnanın günlerdir düşünüyorum, neyi farklı yapabilirdim diye. ne şimdiye kadar yalan söyledim, ne ihmal ettim ne kötü bir söz söyledim ona. o da bir sabah kahvaltı hazırlayıp akşamına boşanmak istedi. Bu bir anlık öfke olamaz, hala benimle konuşmuyor ve çok kararlı.

boyle sudan sebeblerle bosanilmaz. belki enerjinizi su anda farkli harcamalisiniz, 'neden bunu yapti' diye kendinizi deli edeceginize ne istediginize karar verip ona gore davranmanizdir. spekule yapmakla oluyor. bosanmak icin sebebiniz yok, bosanmak istemiyorsaniz su anda onu geri dondurmek icin ne yapmam lazim diye bir strateji uygulamalisiniz.
yine olay donup dolasip kacip kovalanmaya gelir bence. biraz geri cekin kendinizi, ama once son bir mesaj atin. dik kafalik yapmayin. ne istediginizi acik acik soyleyin, dramatikte olmayin. 'Ben seninle mutluyum, senin mutsuz oldugunuda hic hissetmedim. Bosanmak icin benim bir sebebim yok. Bence sen biraz dusun, zaman tani kendine, birseyleri idrak et, sonra konusalim. Bir anlik ofkeyle karar verebilecek luksumuz yok.' gibi birsey de. ve bekle. o ardindan onbintane mesaj yazip onun senden bosanmak icin yuz tane sebebi oldugunu yazsa dahi, susun. sizin bu mesajinizi defalarca okuyacak. defalarca tekrarlayip bakacak. Sonunda belki yarin, belki bir hafta yumusayacak. O zamanki stratejiniz cokcok onemli. Boyle bir seyi tekrar yaparsa asla, konu ne olursa olsun, kabul etmeyeceginizi acik acik soyleyin. Tekrarlanmayacak bir hata cunku bu. Biraz zorlayin, biraz surundurun, hatta dusunmek icin bir gece zaman isteyin, sonraki gun adami biraz surundurttukten sonrada evinize donun.

canı istiyorsa hiç durma bence hayatı sana zindan eder demekki sudan sebepten bile dağıttıklarını toplayamayıp boşancam diyorsa. tamam öyle olsun de.daha çaba harcamadan kolaya kaçıyorsa bu onun sorunu böyle bir insana layık değilsin.daha iyisini de bulabilirsin.aşkınızda geçmiş belki eskiden görmüyordun bu hallerini ama artık sana batar olmuş

Back
X