bosanıyoruz. .

ikiyolvaronumde

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
71
22
37
1.5 yıllık evli memur bir bayanim.. 28 yaşındayım. .
su an o kadar kötüyüm ki..
Eşimle tamamen aşk evliligi yaptım, ailem karşı idi nisanimi filan yaptılar ama sonra istemediler esimi.. Ben resti çekip gizlice eşimle evlendim...
sonra ailemle aram düzeldi .. ama hep eşimin beni kandirdigini , ailemin haberi olmadığını bildiğini ve bu sebeple bana ailene haber ver öyle evlenelim demesi gerektiğini filan dusunduler.. benimse gözlerim kapalı idi çok çok çok asiktim.. hala da öyleyim Maalesef. . Eşim bana karşı çok sevecendir sınırlı olmadığı sürece çok çok iyidir. . Asla ailesine ezdirmez kimseye laf soyletmez.. Aslında mutlu bir evliliğim vardı ama..
Asıl konuya geleyim biz evlenirken bi köşe takımı almıştık . Ve ayrılıyor sürekli parçaları bozuldu.. annemde ayrıldığı için laf etmişti niye sormadan aldın filan kötü bu diye.. Neyse. . 2 gün sonra annem bizim memur olarak çalıştığımız ile gelecek.. yine ondan laf duymak istemiyorum annem bi hatam oldu mu saatlerce konuşur. Hala ilkokul 3 te çekmece ye kalem açtığımı konuşuyor. .. bende eşime 3 aydır yalvariyorum bi adam bulup bunu yaptirmasi için.. eşim sorumsuz bir adamdir
sadece onun için önemli olan şeylerin peşine düşer mesela sporunu asla aksatmaz ama ben bir iş söylesem umrunda olmaz
defalarca söylemem gerekir hep bi bahanesi vardır ya uykusu vardır ya o gün yorgunum der. en sonunda ben işyerinden izin alıp o işi yapmak zorunda kalırım. .
Bu döşeme işi için de 3 aydır dilimde tüy bitti yapmıyor yapmıyor oyaliyor.. Neyse dün gitmişti bi adam bulmuştu. Adamida bugün akşam 7 De almaya gidecekti .. Beraber gittik adam dükkanı kapatıp gitmiş esimi beklememis.. tabi umarsiz eşim baktı dükkana geldi arabaya bindi adamın numarasini dahi önceden almamış yandaki berber den aldı numarayı sadece bi kere aradı amaaan açmıyor işte dedi kapattı. . 2. Kere aramaya dahi yeltenmedi
Adam sözünün eri değilmiş dedi.. bende dayanamadim artık " sen de sözünün eri değilsin " dedim
.konuşmaları aynen yazıyorum :
O-ne diyorsun sen dengesiz dengesiz konuşma ne demek sözünün eri değilsin (burada bagiriyor)
Ben- bağırma . Her köşeye sıkıştığında bağırıp hakaret ediyorsun . Ayıp ya.
o- sende gerizekalı laflar konuşma
Ben-bıktım artık senin bu huyundan sorumsuzlugundan
o- defol git o zaman . ( bağırmaya devam ediyor )
ben- her seferinde Sinirden söyledim diyorsun kocaman adamsın 33 yaşında çocuk gibi Sinirden öyleydi deyip duruyorsun
bu lafını da adamsan yeme o zaman defolup giderim. .
o- seni birakacagim zamanı biliyorum ben merak etme ananin kizisin sen
ben- ailemin adını ağzına alma .
Ne zaman birakacaksin kredi borçları bitince mu
O- biliyorum ben hayvan
ben - madem en ufak bi kavgada defol git lafını duyuyorum ben bunu hak etmedim madem adamsın erkek sin bu saatten sonra bu laflari ettiğin kadinla evli kalmazsın ....... Yarın adliye ye gidip dilekçe vereceğim
o - ver . Nr allah in belası imisim ben..
evden çıktı gitti
boşanma dilekçesi örneği istiyorum varmı elinde olan
Siz olsaydınız .....
Son durum Sabah KI GELISMELER :

Annemle bir ilgisi yok bunun bende rahatsizdim o takımdan
Sorun annem değil ki benim eşim sorumsuz
sorun bu
sadece işine gelen şeylerle ilgileniyor
ben hem iş hem ev kırk parça ya bölünüyorum
. Neyse gece hiç yanıma gelmedi
sabah karşılaştık evde
kalk gidelim dilekçe yi verelim dedim
sen git ver benim başımın etini yeme başımı agrıtma dedi
ver de beni de kendinden kurtar dedi
bende bugün veriyorum o halde bilgin olsun dedim..
kusura bakmayin ama en ufak tartışmada en ufak kavgada sürekli bana defol git hayvan seni bosayacagm geber
ben bu laflari artık kaldirmaiyorum
en ufak bi şeyde sürekli defol git diyor
is yerinde ne moralim ne enerjim kaldı hergün agliyorum
hergün
ne olacaksa olsun
ya bitsin
yada böyle devam etmesin

Son düzenleme:
Bundan boşanılmaz.
Birbirinize hitaplarınızı düzeltin. Geri zekalı hayvan falan çok kötü.
herseyi kenara bıraktım ama bana seni birakacagim zamanı biliyorum ben doyor
ben bu korkuyla nasıl yaşarım
güvenim sarsıldı.....
hep ilk hakareti o ediyor
hep ilk o bagiriyor
kocaman öğretmen kadinim
çocuk gibi azarlanmaktan bıktım artik

herseyi kenara bıraktım ama bana seni birakacagim zamanı biliyorum ben doyor
ben bu korkuyla nasıl yaşarım
güvenim sarsıldı.....
hep ilk hakareti o ediyor
hep ilk o bagiriyor
kocaman öğretmen kadinim
çocuk gibi azarlanmaktan bıktım artik

Sen sözünün eri misin çok mu masum bir söz peki?
İlk taşı siz atmışsınız. Bütün kavgalarınız böyle oluyorsa işiniz çok zor.

o an hayal kirikligina ugrasmis hissettim..
her zamanki gibi yine onemsemedi..
obemsemis olsaydi uzerine dusmus olsa idi coktan hallolurdu o is..
neredeyse bütün kavgalar böyle
sizce boşanılmaz mi yani
bu halde ....

Bence oturup ciddi bir şekilde ilişkinizi değerlendirin yeni dokunuşlar ile gayette mutlu bir şekilde devam edebilir. Buna benzer şeyler her evde yaşanıyor eşler arasında kardeşler arasında aileler arasında vs.. Tabiki siz şu an öfkeli olduğunuz için olaya bakış açınız daha farklıdır. Sakinleşin. Ne demişler
"Mutluyken söz kızgınken karar vermeyin."
Siniriniz geçtikten sonra demicekmisiniz pire için yorgan yaktım diye.

Bnce masum bi soz . Bakis acisina gore göreceli bi soz de .

Canm bnce bu konudan ayrılınmaz ama dikkatimi ceken adamin ben bosancam zamani bilirim demesi . Size bagli bulunan bi durum var ortada . Ve o durum kalktimi ortadan bu adam seni bosar .

o an hayal kirikligina ugrasmis hissettim..
her zamanki gibi yine onemsemedi..
obemsemis olsaydi uzerine dusmus olsa idi coktan hallolurdu o is..
neredeyse bütün kavgalar böyle
sizce boşanılmaz mi yani
bu halde ....

Koltuğun arızası eşiniz için o kadar önemli değilmiş demekki. İşin ilginci sizin için de önemli değil anneniz laf etmesin diye eşinize yaptıralım diye söylemişsiniz.
Aranızdaki saygı bittiyse tabi çok zor devam eder. Ama ben boşanacak kadar sorun göremiyorum açıkçası. Bu arada kredi bitince mi beni bırakacaksın lafını da siz söylemişsiniz. Adamın bam teline basan taraf olarak sizi gördüm sanki. Şimdi kızgınsınız. Sakinleşince eşinizle konuşun onun biraz daha isteklerinize önem vermesini beklediğinizi söyleyin. Ama dilinizde tüy bitene kadar söylemeyin onun adı dırdır oluyor. Eşiniz de biraz kibar konuşsun. Ses yükseltmeye gerek yok. Biriniz bağırırken biriniz sussun. Yaş olarak belki benden büyüksünüzdür benden akıl alacak değilsiniz ama ben kendi evliliğimi böyle idare ediyorum. Gönlünüzü alır umarım siz de uzatmazsınız...

Bence oturup ciddi bir şekilde ilişkinizi değerlendirin yeni dokunuşlar ile gayette mutlu bir şekilde devam edebilir. Buna benzer şeyler her evde yaşanıyor eşler arasında kardeşler arasında aileler arasında vs.. Tabiki siz şu an öfkeli olduğunuz için olaya bakış açınız daha farklıdır. Sakinleşin. Ne demişler
"Mutluyken söz kızgınken karar vermeyin."
Siniriniz geçtikten sonra demicekmisiniz pire için yorgan yaktım diye.
defalarca konuştuk tamam hiç gelisme yok demiyorum ama her seferinde hakaret ve sorumsuz bıktım artik zaten çalışan bir bayanim hem ise yetişmeye çalışıyorum hemde onun sirtina almadığı yükleri alıyorum çok zorlaniyorum
Eve geldi şimdi yatak odasına gidip yattı bende salonda yim..

Bnce masum bi soz . Bakis acisina gore göreceli bi soz de .

Canm bnce bu konudan ayrılınmaz ama dikkatimi ceken adamin ben bosancam zamani bilirim demesi . Size bagli bulunan bi durum var ortada . Ve o durum kalktimi ortadan bu adam seni bosar .
Aynen bende bunu yakaladım
Güvenim sarsıldı
bende cevap olarak o zamanı bekleyecek değilim yarın gidip dilekçe yi veririm dedim
git ver dedi..

yahu neden hemen boşanma lafını ağzınıza alıyorsunuz? ee kavga eden her cıft ayrılırsa..Bosanma lafını bir daha ağzına alma bence adam da güven sarsıntısı olur senden soğur..Gidin kavga edin konuşmayın küs kalın ama cok cok cok önemli bir sebep olmadığı sürece boşanma lafını ağzınıza almayın sonra cok pısman olursun benden soylemesi

1.5 yıllık evli memur bir bayanim.. 28 yaşındayım. .
su an o kadar kötüyüm ki..
Eşimle tamamen aşk evliligi yaptım, ailem karşı idi nisanimi filan yaptılar ama sonra istemediler esimi.. Ben resti çekip gizlice eşimle evlendim...
sonra ailemle aram düzeldi .. ama hep eşimin beni kandirdigini , ailemin haberi olmadığını bildiğini ve bu sebeple bana ailene haber ver öyle evlenelim demesi gerektiğini filan dusunduler.. benimse gözlerim kapalı idi çok çok çok asiktim.. hala da öyleyim Maalesef. . Eşim bana karşı çok sevecendir sınırlı olmadığı sürece çok çok iyidir. . Asla ailesine ezdirmez kimseye laf soyletmez.. Aslında mutlu bir evliliğim vardı ama..
Asıl konuya geleyim biz evlenirken bi köşe takımı almıştık . Ve ayrılıyor sürekli parçaları bozuldu.. annemde ayrıldığı için laf etmişti niye sormadan aldın filan kötü bu diye.. Neyse. . 2 gün sonra annem bizim memur olarak çalıştığımız ile gelecek.. yine ondan laf duymak istemiyorum annem bi hatam oldu mu saatlerce konuşur. Hala ilkokul 3 te çekmece ye kalem açtığımı konuşuyor. .. bende eşime 3 aydır yalvariyorum bi adam bulup bunu yaptirmasi için.. eşim sorumsuz bir adamdir
sadece onun için önemli olan şeylerin peşine düşer mesela sporunu asla aksatmaz ama ben bir iş söylesem umrunda olmaz
defalarca söylemem gerekir hep bi bahanesi vardır ya uykusu vardır ya o gün yorgunum der. en sonunda ben işyerinden izin alıp o işi yapmak zorunda kalırım. .
Bu döşeme işi için de 3 aydır dilimde tüy bitti yapmıyor yapmıyor oyaliyor.. Neyse dün gitmişti bi adam bulmuştu. Adamida bugün akşam 7 De almaya gidecekti .. Beraber gittik adam dükkanı kapatıp gitmiş esimi beklememis.. tabi umarsiz eşim baktı dükkana geldi arabaya bindi adamın numarasini dahi önceden almamış yandaki berber den aldı numarayı sadece bi kere aradı amaaan açmıyor işte dedi kapattı. . 2. Kere aramaya dahi yeltenmedi
Adam sözünün eri değilmiş dedi.. bende dayanamadim artık " sen de sözünün eri değilsin " dedim
.konuşmaları aynen yazıyorum :
O-ne diyorsun sen dengesiz dengesiz konuşma ne demek sözünün eri değilsin (burada bagiriyor)
Ben- bağırma . Her köşeye sıkıştığında bağırıp hakaret ediyorsun . Ayıp ya.
o- sende gerizekalı laflar konuşma
Ben-bıktım artık senin bu huyundan sorumsuzlugundan
o- defol git o zaman . ( bağırmaya devam ediyor )
ben- her seferinde Sinirden söyledim diyorsun kocaman adamsın 33 yaşında çocuk gibi Sinirden öyleydi deyip duruyorsun
bu lafını da adamsan yeme o zaman defolup giderim. .
o- seni birakacagim zamanı biliyorum ben merak etme ananin kizisin sen
ben- ailemin adını ağzına alma .
Ne zaman birakacaksin kredi borçları bitince mu
O- biliyorum ben hayvan
ben - madem en ufak bi kavgada defol git lafını duyuyorum ben bunu hak etmedim madem adamsın erkek sin bu saatten sonra bu laflari ettiğin kadinla evli kalmazsın ....... Yarın adliye ye gidip dilekçe vereceğim
o - ver . Nr allah in belası imisim ben..
evden çıktı gitti
boşanma dilekçesi örneği istiyorum varmı elinde olan
Siz olsaydınız .....

bir kavga ile mi boşanmya karar verdiniz???

ayrıca hala seviyrom da diyorsun ki bence eşin de seni seviyor yani.

1. bu evliliğe devam etmek için eşinin ev işelerinde sıfır sorumluluk istediğini kabulnemez misin? yani tabii ki zorudur, bunu kabullenmek. zorrunda da değilsin ama evliliğini devam ettirmek istiyorsan adamı seviyorsaan yani bunu böyle kabulenebilmelisin.

2. birbirinize özellikle eşin çok çirkin şeyler konuşmuşsunuz Allah aşkına evlilikleri ayakta tutan ne ki: hiç hiçbirşey. Bir de böyle kötü konuşursanız zaten yıklıp gidiyor.

3. umarım ki ikinizde düzeltecek sorumlulukaları kabullenmiş olarak barışırsınız.

Koltuğun arızası eşiniz için o kadar önemli değilmiş demekki. İşin ilginci sizin için de önemli değil anneniz laf etmesin diye eşinize yaptıralım diye söylemişsiniz.
Aranızdaki saygı bittiyse tabi çok zor devam eder. Ama ben boşanacak kadar sorun göremiyorum açıkçası. Bu arada kredi bitince mi beni bırakacaksın lafını da siz söylemişsiniz. Adamın bam teline basan taraf olarak sizi gördüm sanki. Şimdi kızgınsınız. Sakinleşince eşinizle konuşun onun biraz daha isteklerinize önem vermesini beklediğinizi söyleyin. Ama dilinizde tüy bitene kadar söylemeyin onun adı dırdır oluyor. Eşiniz de biraz kibar konuşsun. Ses yükseltmeye gerek yok. Biriniz bağırırken biriniz sussun. Yaş olarak belki benden büyüksünüzdür benden akıl alacak değilsiniz ama ben kendi evliliğimi böyle idare ediyorum. Gönlünüzü alır umarım siz de uzatmazsınız...
Salonda yim ben beyefendi yatak odası na geçti yattı uyudu..
konuşmayı düşünmüyorum çok kırıldım
neyi kasdetti ne demek ben boşanacağım zamanı bilirim.
ona gerçekten boşanmayi gerekirse yapabileceğim i göstermek zorundayım
yoksa asla gerçek niyetini anlayamayacagim

yahu neden hemen boşanma lafını ağzınıza alıyorsunuz? ee kavga eden her cıft ayrılırsa..Bosanma lafını bir daha ağzına alma bence adam da güven sarsıntısı olur senden soğur..Gidin kavga edin konuşmayın küs kalın ama cok cok cok önemli bir sebep olmadığı sürece boşanma lafını ağzınıza almayın sonra cok pısman olursun benden soylemesi
Ama ben almiyorum ki canim
adamın ego su oyle bir tavan ki
adama senin şu huyundan bıktım diyorum aldığım cevap defol git o zaman oluyor
ne diyeyim ben buna

bir kavga ile mi boşanmya karar verdiniz???

ayrıca hala seviyrom da diyorsun ki bence eşin de seni seviyor yani.

1. bu evliliğe devam etmek için eşinin ev işelerinde sıfır sorumluluk istediğini kabulnemez misin? yani tabii ki zorudur, bunu kabullenmek. zorrunda da değilsin ama evliliğini devam ettirmek istiyorsan adamı seviyorsaan yani bunu böyle kabulenebilmelisin.

2. birbirinize özellikle eşin çok çirkin şeyler konuşmuşsunuz Allah aşkına evlilikleri ayakta tutan ne ki: hiç hiçbirşey. Bir de böyle kötü konuşursanız zaten yıklıp gidiyor.

3. umarım ki ikinizde düzeltecek sorumlulukaları kabullenmiş olarak barışırsınız.
Eşimin beni sevdiğini nereden düşündünüz bilemiyorum ama bana seni birakacagim zamanı biliyorum ben diyen adam beni nasıl seviyor olabilir ki sonucta dimi.

1. Kabullenebilirim ki kabullendim de. Benim iş yükü m 10 sa onun 2 veya 3 tür inan
Zoruma giden şey şu zaten az bi iş veriyorum ona hiç değilse onu bari yapsın ben kendimi adam yerine konmamis hissetmeyeyeim
2. Evet bende çok rahatsızim bu konudan
Defalarca konuştum eskiden her kavgada küfür ederdi son 1 yıldır küfür tamamen bitti şimdi gerizekalı dengesiz laflarına kaldık . Ne derece ironi değil mi.
3
3. bilmiyorum belkide gerçekten yaptığı şeyin sonucunu görmesi gerekiyor
bide annemi sevmiyor. Onu istememisti annem ve ilk ayimizda cok siddetli kavga ettigimizde ben kizimin arkasindayim senden ayrilmak isterde demisti . 2 sene oldu hala her kavgada ananin kizisin sen deyip Duruyor kendimi aşk ı memnu Bihter gbi hissediyorum

X