Boşanıyoruz

o evde daha fazla durmayın.. bence çocuğunuza iyi bir baba olabilecek yapıda bir adam değil, yani size kocalık yapamıyor ki daha.. yarın öbürgün belki eve hiç gelmeyecek belki başka biri var. terkedin onu ve ailenize de anlatın, size sahip çıksınlar. bol bol dua edin zor bir süreç ama atlatacaksınız. onunla aynı ortamda daha çok üzüleceksiniz. bir an önce uzaklaşmanız en iyisi..

Oncelikle artik neden demiceksin ona arayip sormicaksin peki diceksin ve umursamiyor gibi yapcaksin ve de yoklugunu yavas yavaş hissedecek kendinde ins rabbim yardimcin olur severek mi evlendiniz

Mahkeme de nafakani al m cebinde bulduğun geciktirici den ve normalde birlikte olmadığinizdan bununla ilgili nasıl dalga geçerek cevap verdiginden bahset m evi terketriginden bahset. Nafakani tazminatını gözünün yaşına bakmadan iste.

Boşan bacım bu adamdan sana hayır gelmez.o jeli senin için almadığı belli.26 haftalık hamile bi bayan ilişkiye girebilir ama bu geciktiricili bi ilişki olmaz.ve zaten eve gelmeyen bi adam senle beraber de olmaz..hayatında biri var.bosan ailenin yanına git. İllaki kabul edecekler seni ailen bilmiyorsa gercekleri anlat.bilmedikleri içinde tabi hiç kimse kızının karnında cocukla geri gelmesini istemez.iş bul çalış cocugunu büyüt.belki ilerde hayırlı bi eş çıkar karsına.hayatın degisir allahım hayırlısını versin hakkında

• Beğen
Reactions: mw-
uzuldum ama bize soylemesi kolay bosver desen bosverilmez ama belli bu adamdan sana hayir gelmez herseyin bi yplu bulunur kopek gibi bakack bebegine de sanada bebegini dusun canm kafani tppla hayirlisini iste hep

Evet bayanlar yolun sonuna geldim.
Bitti boşaniyoruz eve döndü geldi aracı getirmiş bide eve bende asla seninle bi araya gelmem imkansız dedim ve bitirdim

babana da çok ayıp dönüp gelecek diye korkuyormuş böyle babamı olur ya ,insanın başına herşey gelir çocuğu doğurduktan sonra evlenene kadar bakıp evlendikten sonra iyi günde baba kötü günde kış kış olacaksa yapmayın efendi.çocuk ömrünüzün sonuna kadar siz hayatta kaldığınız sürece evldınız ve sahip çıkmak zorundasınız,çok sinirlendim ya 7 aylık hamile kız nereye gidecek en azından doğuma kadar idare etseler sonrasında bebeğine annen bakar sende çalışırsın nafakanıda alırsın

Başkası olmasa böyle yüzsüz yüzsüz davranamaz zaten.
Geçmiş olsun.
Yeni hayatınızda hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X