Boşanıyoruz

nihancinaroglu

Anne ve biyoloji öğretmeni.
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
108
126
18
37
Eşim bugün bana boşanma davasını Pazartesi açacağını ve bu olayı ayrıntılı konuşmamız gerektiğini söyledi. Hastaneden taburcu olunca da avukatlarla ayrıntılı konuşup en geç haftaya Cuma gününe kadar davayı açacağını söyledi.
Kendimi yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Daha bu gece doğum yaptım ve sanki hadi doğsun da davayı açalım düşüncesindeymiş gibi hemen bana bunu demesi... Şüphelenmeme rağmen hiç araştırmamıştım onu kötü hatırlamamak için ama artık beni aldattığını düşünüyorum...
Ama asıl beni üzen şey beni bu kadar severken boşanmak istemesi. Şaşırtıyor beni ve şaşırtmaya da devam edecek.

Daha doğum yapalı 24saat oldu ve siz kocanızın sizi boşamasını dert edip konumu açtınız.bebeğiniz ilgi istemiyor mu.işiniz gücünüz yokmu acaba.canı cehenneme der geçerim ben olsam....

Eşinden boşanma durumunda olması yeterince büyük bi dert degil mi sizce...dert olması icin ölüm falan mı olması gerekir...yani sonucta bebegi babasız büyütme durumu var bayanın...yorumunuza anlam veremedim...

Son düzenleme:
İlk konunuzu okudum, 1-2 yıldır boşanma emareleri gösteren, yatakları ayırmalara kadar giden bir evlilik içine, ilişkiyi kurtarır ümidiyle mi çocuk getirmeye karar verdiniz? Moralinizi bozmak istemem şu durumda, zaten hayatınız değişeceği kadar değişmiş birkaç gün içinde, yıpratıcı süreçler içindesiniz ama neden? Neden çocuk? Öngöremedim demeyin, görmüşsünüz.

Seviyorsa neden boşanmak istesin ki hemde yeni bir birey katılmış araniza herşey çok daha güzel olacakken insan karısı doğumdan çıkınca boşanma düşünür mu en azından sana saygı gösterip kendini toplamani bekleyip bu konuşmayı yapmaliymis su an sen lohusalik psikolojisiyle savasacakken bununla mi ugrastiriyor seni

Daha doğum yapalı 24saat oldu ve siz kocanızın sizi boşamasını dert edip konumu açtınız.bebeğiniz ilgi istemiyor mu.işiniz gücünüz yokmu acaba.canı cehenneme der geçerim ben olsam....
Bebek ilgi istiyor diye,her şeyi görmezden mi gelsin?
Konu sahibinin şu anda,ruh hali ne durum da acaba,

Kadın bile kadını anlamıyorsa,erkeklere çok da laf etmemek lazım..

Merak etmeyin ben bebeğime gayet iyi bakıyorum ancak burada söz konusu olan biten bir evlilik ve sizin dediğiniz gibi canın cehenneme dostum olayı olmuyor ha siz bir çocuğa rağmen bunu diyebiliyorsanız gamsızlığınızı tebrik ediyorum, saygılar.

Bence kendinizi üzmek yerine geleceğe dair planlar yapın eminim daha mutlu olacak siniz. Bebeginiz için de üzülmeyin babasız büyümesi evde sorunlu büyümesinden daha iyi

İlk konunuzu okudum, 1-2 yıldır boşanma emareleri gösteren, yatakları ayırmalara kadar giden bir evlilik içine, ilişkiyi kurtarır ümidiyle mi çocuk getirmeye karar verdiniz? Moralinizi bozmak istemem şu durumda, zaten hayatınız değişeceği kadar değişmiş birkaç gün içinde, yıpratıcı süreçler içindesiniz ama neden? Neden çocuk? Öngöremedim demeyin, görmüşsünüz.
Hamile kalma olayı olaylar henüz çok büyümemişken oldu yani evet aramızda bir çatırdama vardı ancak hamile kaldıktan sonra her ne kadar fazla kavga etmesek de aramız daha da açıldı. Yani en son istediğim şey o durumda bir çocuk doğurmaktı.

Başınıza gelse aynı bu rahatlığı gösterir miydiniz bilemiyorum.Yani çoğu üyenin yapamayacağı şeyleri diğer üyelere söylemesi garip bence.

Eşim bugün bana boşanma davasını Pazartesi açacağını ve bu olayı ayrıntılı konuşmamız gerektiğini söyledi. Hastaneden taburcu olunca da avukatlarla ayrıntılı konuşup en geç haftaya Cuma gününe kadar davayı açacağını söyledi.
Kendimi yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Daha bu gece doğum yaptım ve sanki hadi doğsun da davayı açalım düşüncesindeymiş gibi hemen bana bunu demesi... Şüphelenmeme rağmen hiç araştırmamıştım onu kötü hatırlamamak için ama artık beni aldattığını düşünüyorum...
Ama asıl beni üzen şey beni bu kadar severken boşanmak istemesi. Şaşırtıyor beni ve şaşırtmaya da devam edecek.
bosama

Aramızda geçimsizlik var ve bu bizi çok yıpratıyor ancak ben eşimi hala sevdiğimi düşünüyorum..

Cnm siz seviyorsunuzdur ama önemli olan onun da sizi sevmesi...Belli ki duygular karşılıklı degil...ileride boşanacagınıza simdi boşanmanız daha makbul..gençsiniz...sevgisizlikten ve şiddetli geçimsizlikten daha da yıpranıcaktınız diger türlü...zor olacak ama biraz akışına bırakmayı deneyin...cünkü bazen biz kendimizi ne kadar yıpratırsak durumlar bi o kadar kötülesir...

Back
X