Boşanıyoruz

Severken boşanmak istemesine anlam veremiyorum derken¿sevse niye sizi

kaybetmek istesin...gamsızın tekiymis ne yaşadınz bilmiyorm ama dogum

yapar yapmaz bunu size yapan bi adam daha neler yapmştir ve

yapacaktir....şuanda logusasiniz venpskolojik olarak bu olaylarinda

dahilinde zor durumdasiniz..mdilerin an az hasarla atlatırsınız bu durumu..

Karışık... Sanırım ne hissettiğimi ben bile bilmiyorum. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
İmkânınız varsa hemen bir avukata gidin yoksada baro dan isteyebilirsiniz. Avukata danışmadan hiç bir şey yapmayın. O şam babası da bir şey derse de, şuan senden önce ilgilenmek zorunda olduğum bir bebeğim var ister sıranı bekle istersen de git ver dilekçeni de, başkada birşey deme umrunda değilmiş gibi davran. Tazminat vs ne hakkın varsa da al lütfen çünkü şuan sana yaşattığı ciddi bir trawma ha birde uzman desteği almayı ihmal etme

ya kadın doğum yapmış.
yeni anne olmuş.
boşanıcam diyor adam.!
o adamı değil boşamak akıl hastanesine yatırmak lazım.
kadın üzüntüden sütü kesilse çocuğunu emziremese?
kendi sıkıntısını çocuğuna yansıtsa?
ya lohusa hem de.
valla tam cidden dayaklık.!!!

bu konu da gelişme var mı? ne pis eşler var ya kadın 9 ay karnında taşımış hastaneden eve gelemeden dava açıcanı beyan ediyor... kansız pislik.

Bebek ilgi istiyor diye,her şeyi görmezden mi gelsin?
Konu sahibinin şu anda,ruh hali ne durum da acaba,

Kadın bile kadını anlamıyorsa,erkeklere çok da laf etmemek lazım..

Al bnden de o kadar hangi akla hizmet böyle bir yorum yaptı anlam veremiyorum. Gerilim iyicene..Ayy yine heyheylerim geldi ama banlanmak da istemiyorum. .O kadar kıl oldum yaniii.

Ayrintilari yazmamis ama belki bebek dogduktan sonra bosanma karari almis olabilirler.
Adam da vakit kaybetmeden dogum yapar yapmaz davayi acmayi dusunmus.
Daha yeni karisi dogum yapmis baba olmus bebegi dunya ya gelmis hicmi vicdan merhamet olmaz.

Son durum ne acaba bende çok merak ettim. Allah böyle adamların soyunu kuruttun diyorum başkada birşey diyemiyorum :KK62:

Back
X