• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz

Ah canım ah....yeni doğum yapmışsın algılama zayıf normal.ben sana gamsız ol demiyorum, konu açmak ve sinir harbi yaşamayı erteleyebilirsin diyorum.şuan sinirden sütün gitse nolcak.bebeğin gerginliğinden etkilense nolcak.belkide bir ay sora herşey düzelcek ne biliosun, hemen doğumun ertesi günü konu açmak nedir ya.
Kadının sütünü düşündüğün için mi daha çok moralini bozacak yorum yapıyorsun. Ben bile bu kadar sinir ki onun yerinde olsam süt mut kalmazdı kesin

Kadının sütünü düşündüğün için mi daha çok moralini bozacak yorum yapıyorsun. Ben bile bu kadar sinir ki onun yerinde olsam süt mut kalmazdı kesin
Haha bana patladı kadının sütü.bana neden sinirlensin de sütü kesilsin.ben kimimki onun için.sıradan yorum yazan bir insanım.şahsen burda kimsenin bana ters gelen bişey yazması beni zerre kadar etkilemez.herkesin doğrusu kendine.herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil.ben kötü bişey demedim ama insanların içi kötü olduğu için ,algılamalar farklı.halbuki en gerçekçi şeyi söyledim.olması gerekeni.loğusa bir kadın ruhsal anlamda en zayıf dönemdedir.algılama zayıf çnkü sadece bebeğine odaklanır.loğusa sendromu denen şeyde budur.herşeye ağlar herşey batar gözüne.yani doğum yapınca benimde algım zayıf olacak.ortada konu sahibine hakaret yok.millet bu lafıda anlayamadı mesela.boşanma konusunu eşiyle konuşup , en hassas döneminde insanlık adına biraz erteleyip daha sakin be makul zamanda konuşmak istediğini bildirse daha mantıklı olurdu.nyse bence yorum kaldıramıcak olan konu açmamalı.bende konu açtım bende ters cevaplar aldım , kimseye hoytt noluyo demedim çnkü herkes aynı düşünmek zorunda değil.nyse saygılar...

Konunun başından beridir yer yer okuyorum. Yorumlarınız karşısında yazmayayım dedim ama dayanamadım; bakın herkes sizin gibi hissetmek zorunda değil, hissedemez de zaten. Siz, hayatınızın merkezine bebeğinizi koyarsınız, bir başkası eşini koyar, bir başkası işini vs... İnsanlar çeşit çeşit, duygular, bunların yoğunlukları ve hissedilme zamanları çeşit çeşit.

Siz ikidir, yorumlarınızda konu sahibine hakaret ediyorsunuz, " Yeni doğum yapmışsın, algılaman zayıf" diyorsunuz, ne alaka? Destek olmak yerine niçin köstek oluyorsunuz? Eşim deyip birlikte çocuk yaptığı adam ile zor bir sürecin içine girmesi ne acı, sevdiği adamı karşısında görmek ne acı bu kadın için ve gelmiş "Bebeğini düşün! Gerisi yalan!" diyorsunuz, acılar bu kadar taze iken... Her şey bu kadar taze iken siz bu kadına "Acını yaşama, çocuğuna odaklan! Annesin sen!" diyorsunuz. Kadın, her şeyden önce kadın ve kadın her şeyden önce bir insan; annelik ise bu sıfatlar arasındaki bir görev de daha bugün doğum yapmış, kendini yalnız hissetmiş belki, gelmiş burada paylaşmış. "Git bebeğine bak!" minvalinde şeyler söylüyorsunuz. Nefes almasın mı bu kadın? Acılarını akıtamasın mı buralarda, paylaşmasın mı? Taş gibi dursun ve emzirsin mi sadece?

Herkes siz değil, herkes sizinle aynı güçte kuvvette de değil... En azından her şey bu kadar taze iken, yeni doğum yapmış lohusa bir kadını "Çocuğuna bak!" diye paylamak da haddiniz değil.
Aynen

Ah canım ah....yeni doğum yapmışsın algılama zayıf normal.ben sana gamsız ol demiyorum, konu açmak ve sinir harbi yaşamayı erteleyebilirsin diyorum.şuan sinirden sütün gitse nolcak.bebeğin gerginliğinden etkilense nolcak.belkide bir ay sora herşey düzelcek ne biliosun, hemen doğumun ertesi günü konu açmak nedir ya.
:işsiz::işsiz::işsiz:kib

Haha bana patladı kadının sütü.bana neden sinirlensin de sütü kesilsin.ben kimimki onun için.sıradan yorum yazan bir insanım.şahsen burda kimsenin bana ters gelen bişey yazması beni zerre kadar etkilemez.herkesin doğrusu kendine.herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil.ben kötü bişey demedim ama insanların içi kötü olduğu için ,algılamalar farklı.halbuki en gerçekçi şeyi söyledim.olması gerekeni.loğusa bir kadın ruhsal anlamda en zayıf dönemdedir.algılama zayıf çnkü sadece bebeğine odaklanır.loğusa sendromu denen şeyde budur.herşeye ağlar herşey batar gözüne.yani doğum yapınca benimde algım zayıf olacak.ortada konu sahibine hakaret yok.millet bu lafıda anlayamadı mesela.boşanma konusunu eşiyle konuşup , en hassas döneminde insanlık adına biraz erteleyip daha sakin be makul zamanda konuşmak istediğini bildirse daha mantıklı olurdu.nyse bence yorum kaldıramıcak olan konu açmamalı.bende konu açtım bende ters cevaplar aldım , kimseye hoytt noluyo demedim çnkü herkes aynı düşünmek zorunda değil.nyse saygılar...
Fikrini söylemende sıkıntı yok, sıkıntı üslubun da. Ayrıca buraya konu açmakla iyi yapmış yoksa daha çok içine atacaktı

İsterseniz dünyanın en mantıklı yorumunu yapın, üslubunuz çok itici.
Empati sıfır.
Dümdük bi yorum.

Çok zor bir süreç, Allah yardımcınız olsun...
Şu an boşanmayi kabul etmeyin bence de, ısrar ederse de bir süre çekişmeli olarak devam edin ki , her ikiniz de düşünmek için süre kazanın derim. Çünkü genellikle bir "acaba" evresi oluyor iki taraf için de...
Mümkün olduğu kadar sakin davranın ve tartışmaya girmeyin... Allah yardımcınız olsun ...

Eşim bugün bana boşanma davasını Pazartesi açacağını ve bu olayı ayrıntılı konuşmamız gerektiğini söyledi. Hastaneden taburcu olunca da avukatlarla ayrıntılı konuşup en geç haftaya Cuma gününe kadar davayı açacağını söyledi.
Kendimi yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Daha bu gece doğum yaptım ve sanki hadi doğsun da davayı açalım düşüncesindeymiş gibi hemen bana bunu demesi... Şüphelenmeme rağmen hiç araştırmamıştım onu kötü hatırlamamak için ama artık beni aldattığını düşünüyorum...
Ama asıl beni üzen şey beni bu kadar severken boşanmak istemesi. Şaşırtıyor beni ve şaşırtmaya da devam edecek.
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm, erkek milleti geneli bencil. Zor ama bebeğine odaklanmaya çalış onun kokusu iyi gelecektir sana. Üzülme koca değilmi hepsi aynı sadece isimleri farklı

Eşim bugün bana boşanma davasını Pazartesi açacağını ve bu olayı ayrıntılı konuşmamız gerektiğini söyledi. Hastaneden taburcu olunca da avukatlarla ayrıntılı konuşup en geç haftaya Cuma gününe kadar davayı açacağını söyledi.
Kendimi yarı yolda bırakılmış hissediyorum. Daha bu gece doğum yaptım ve sanki hadi doğsun da davayı açalım düşüncesindeymiş gibi hemen bana bunu demesi... Şüphelenmeme rağmen hiç araştırmamıştım onu kötü hatırlamamak için ama artık beni aldattığını düşünüyorum...
Ama asıl beni üzen şey beni bu kadar severken boşanmak istemesi. Şaşırtıyor beni ve şaşırtmaya da devam edecek.
İyi bir insan olsaydı bebek biraz büyüsün de öyle ayrılalım derdi, başka birinin olma ihtimali yüksek, ondan acele ediyor olabilir, ne kadar vicdansızmış
Zor ama sizin elinize bakan ufacık bir bebek var, Allah yardımcınız olsun, inşallah en kolay şekilde atlatırsınız bu dönemi

Rabbim yardım etsin.
Bu nasıl bir adammış.
Bana olmuş gibi ürperdim.

Konu Sahibi senin için çok üzüldüm. Boşanma stresi çok çok zor bide senin durumundayken daha da zordur. Lütfen kendini yıpratma lütfen. Önce bebeğini düşün. :(

Back
X