Boşanma anı icin yardim

Vefali kedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
93
64
3
46
Kizlar bosanma anı nasil oluyor.Benimkinin agzi cok guzel laf yapiyor. Dıştan bakinca adam gorunen tiplerden. Yalanida cok guzel soyler. Ben hakime dugun gununden beri bunlar boyle boyle yapti desem hakim beni sustururmu. Konusma cok konusuyosun dermi. Filmlerdeki gibi sertlermi. Ben hakimle nasil diyolog kuracagim haklarimi isteyebilmek icin. Ben haklarimi alamadan hadi dava bitti, yaz kizima yaz dermi?

Avukat yok mu?
Avukat yoksa zaten anlasmali bosanma olmuyor mu?

Avukatın varsa savunmayı yazılı sunar zaten ama yine de hakim sana da sorar, en azından bana sormuştu...

Bu arada adamın ağzının laf yapması falan gözünü korkutmasın, hakimler kaçın kurası yemiyorlar hiç öyle şeyleri, insan sarrafı gibiler.

Savunmanı kendin yapacaksan iyi hazırlan, hak kaybı olmaması için avukat şart

Canım üzerine kayıtlı ev araba ve maaşın yok ise adli yardımdan faydalanabilirsin. Yani başvuru yapıyorsun ve devlet sana ücretsiz avukat atıyor. Boşanma davalarında bir avukat yardımından faydalanman hak kaybını en aza indirmeni sağlar. Deliller, süreler önemli çünkü. Yazılı yargılama esastır ve mesela tanık bildirme süresini kaçırdın mı artık tanık dinletemezsin. Dilekçe yazarken de zorlanabilirsin. Dediğim gibi ücretsiz avukat talebinde bulun. Çok faydasını görürsün. Üzerine kayıtlı herhangi bir taşınmaz yada araç var mı? Ve çalışıyor musun ?

Avukatim yok. Sen ac davayi ben gelirim demistim. Bebegim var adliye adliye gezemem hem param yok demistim.
Çalışıyor musunuz paranız var mı? Ücretsiz avukat talep etseniz? Böyle çok cesurca olmuş, hem eşimin ağzı laf yapar diyorsunuz hem de sen dava aç ben gelirim... sıkıntı yaşamayasınız sonra? Problem neydi peki?

Ben memurum. Evlendigimizden beri bu adama ben bakiyorum. Faturalar neyse nette oduyorum ama alis veris yap,eve taşi,yika dogra pisir. Hafta sonu temizlik. Birde eve girmistim. Bekarligimdan kalma 50 bin tl.yi pesin digerini kredi cektim ben oduyorum. Maddiyat aramiyorum dedim ama karsimdaki bi insan olaydi keske. Esseeek gibi kullandi beni. 1 yasinda bebegim var. Ucretsiz izinde babamlarda kaldim 1 yil. Adam bir bez parasi cikarip vermiyor. Cook pislikleride var burda yazmakda istemiyorum. Ben bu adama biraz tavir yapayim dedim. Belki akli basina gelir diye. Adam meger dunden hazirmis. S..ktir git dedi. Ee daha ne durayim. Ona bakan ben, cocuga bakan ben. Kendimi unuttum yillarca. Simdi baba evinde ucretsiz izindeyim. Herseyi bu zamana kadar ben yapinca davayi sen ac dedim. Bari ilk ve son kez o ise yarasin gibisinden.

Ben memurum. Evlendigimizden beri bu adama ben bakiyorum. Faturalar neyse nette oduyorum ama alis veris yap,eve taşi,yika dogra pisir. Hafta sonu temizlik. Birde eve girmistim. Bekarligimdan kalma 50 bin tl.yi pesin digerini kredi cektim ben oduyorum. Maddiyat aramiyorum dedim ama karsimdaki bi insan olaydi keske. Esseeek gibi kullandi beni. 1 yasinda bebegim var. Ucretsiz izinde babamlarda kaldim 1 yil. Adam bir bez parasi cikarip vermiyor. Cook pislikleride var burda yazmakda istemiyorum. Ben bu adama biraz tavir yapayim dedim. Belki akli basina gelir diye. Adam meger dunden hazirmis. S..ktir git dedi. Ee daha ne durayim. Ona bakan ben, cocuga bakan ben. Kendimi unuttum yillarca. Simdi baba evinde ucretsiz izindeyim. Herseyi bu zamana kadar ben yapinca davayi sen ac dedim. Bari ilk ve son kez o ise yarasin gibisinden.
Canım mutlaka bir avukat tut diyorum başka da birşey demiyorum.

Ben şeyi merak ediyorum. Hakim uzun uzun bizi dinliyormu. Yoksa kisadan kesip gecistiriyormu, dert yanmamiza musade etmiyormu.

Ben şeyi merak ediyorum. Hakim uzun uzun bizi dinliyormu. Yoksa kisadan kesip gecistiriyormu, dert yanmamiza musade etmiyormu.
Dert yanma olayını arabesk şekilde değil de gayet net ve dolandırmadan yapar derdini anlatırsan dinliyor, biraz dolandırınca kestirip atıyor

Valla canım benim avukatım var duruşmaya gittim.benimkini aynı seninki gibi yalancı ve agzı iyi laf yapar.zaten derdi mahkemeye düşersek ben seni yenerim herkes bana inanır diye.neyse dava günü hakim bunu gözünden tanıdı sürekli azarladı konuşma fırsatı bile vermedi.anlıycagın hakimler biz degil bu tip adamlara kansın.içini ferah tut

Benimki guzeeel bir takimini giyer, trasini olur. Konusursa dersin bu adam dogru sen yanlissin. Sapik, tembel, nankor, dolandirici, icinde zerre evlat sevgisi yok. Yilanla yasamisim. O gun aglamadan, net bir durus ve azda olsa dert yanmak istiyorum.

Aynı takımı benimkide giymiş traşını olmuştu ama hakim yemedi bu ayakları kız aynı benimkini anlatmışsın kardeş mi yoksa bunlar

Hukuk mahkemesinde son celseye kadar hep yazılı savunmalar alınır.Yani sen duruşmada dertlerini anlatmak istediğinde hakim seni detaylı dinlemez.Dosyaya sunulan dilekçeleri de öncesinde incelemiştir zaten.Dilekçeler ve deliller doğrultusunda kanaatini oluşturmuştur.Sadece son söz sorar ve bağlar sonra.

Hakim uzun uzun konismuyor. Benim davam da anlaşmalı hiç birsey talep etmeden boşandım hakim bana altınlarını istiyo musun,nafaka istiyomusun,eşyalarınıda mı istemiyorsun diye sormuştu bende istemiyorum demiştim onlar senin hakkın demisti. Hey gidi günler hey kıymetini bilemedim o davanın ne güzel gündü be

Eee ben adama git ver dilekceyi ben gelir bosanirim dedim. Bu uyanikda acar davayi. Haber gelir şu tarih şu saat diye. Ben ne zaman yazili birseyler verecegim. Hakime mektup yazip elinemi verecegim. Kiz valla bilmedigimden soruyorum. Sinirlerimde bozuk sacmaliyom sanmayin.

Back
X