Boşanma anı icin yardim

Hukuk sistemimiz yazili oldugundan hakim verdiginiz dilekceyi dikkate alir. Yani hakime beyan etmeyi dusundugunuz iddialari simdiye kadar dilekcenizde delillerinizle birlikte mahkemeye sunmus olmaniz gerekirdi.

Sozlu olarakta iddialariniz dinlenir ancak uzun bir muddet vermez hic bir hakim. Velev ki uzun uzun dinleyen bir hakime denk geldiniz, anlatacaklarinizi yazili olarak sunmamissaniz yine havada kalir ve dikkate alinmaz...

Hak kaybi yasamamak adina bir avukat tutun.

Bak canım her şeyi ikiniz anlaşmış olsanızda ağzı laf yapan erkekler çok fena davranabiliyor. Kesinlikle bir avukat tut...
Yoksa evinde hak iddaa edip seni çok zor duruma düşürür, kanıtlayamazsın. Avukat şart...

Boş konuşmadıktan sonra neden dinĺemesin. Sizi dinlemesi için devlet maas ödüyor ona.

Ben memurum. Evlendigimizden beri bu adama ben bakiyorum. Faturalar neyse nette oduyorum ama alis veris yap,eve taşi,yika dogra pisir. Hafta sonu temizlik. Birde eve girmistim. Bekarligimdan kalma 50 bin tl.yi pesin digerini kredi cektim ben oduyorum. Maddiyat aramiyorum dedim ama karsimdaki bi insan olaydi keske. Esseeek gibi kullandi beni. 1 yasinda bebegim var. Ucretsiz izinde babamlarda kaldim 1 yil. Adam bir bez parasi cikarip vermiyor. Cook pislikleride var burda yazmakda istemiyorum. Ben bu adama biraz tavir yapayim dedim. Belki akli basina gelir diye. Adam meger dunden hazirmis. S..ktir git dedi. Ee daha ne durayim. Ona bakan ben, cocuga bakan ben. Kendimi unuttum yillarca. Simdi baba evinde ucretsiz izindeyim. Herseyi bu zamana kadar ben yapinca davayi sen ac dedim. Bari ilk ve son kez o ise yarasin gibisinden.
oncelıkle evınızı elınızden cıkarın hak talep eder cunku evlılık bırlıgı ıcerısınde alınmıs, cocugun velayetını alın, babanın sorumsuzluklarını guzelce bır dılekçe ıle anlatın ve aılenızı arkadaslarınızı şahit gösterin, son olarakta cocuk ıcın nafaka ve tazmınat ısteyın muhakkak..

Ben şeyi merak ediyorum. Hakim uzun uzun bizi dinliyormu. Yoksa kisadan kesip gecistiriyormu, dert yanmamiza musade etmiyormu.
15 ila 20 dakika arası dinliyorlar sizi takdir edersiniz ki başka davalar da görülmekte
Sizi susturmaz temel bazı sorular var onları sorar .Sizde gereksiz ayrıntıya girmeyin
Ispat icin delil isteyebilir bu adama ben baktim demenize istinaden söylüyorum...
Sanrım çekişmeli bir dava olacak

Allah kolaylıkla yolunuzu açık etsin

Konuyu ve yorumlari okurken gözümün önüne surekli kendi mahkemem geldi.. Bosanma anı, hakim, avukatlar, eski esim ve gözyaşları, benim ruh halim.. Ne zordu.. Tanıştığımız gun ile bosandigimiz gun arasindaki zaman diliminine ve geldigimiz duruma hayret etmiştim ve gozyaslarim sicim gibi inmişti istemsiz.. Allah kimseyi o zor duruma dusurmesin.. Benimki cok duygusal olmustu, tabiki herkesinki farklidir.. Oyle cirkeflik, cirkinlik yasanmadi..
Ne hayallerle evleniyorsun, sonrasinda kendini o salonda bulmak cok cok zor..
Neyse..
Hakimler genelde kadindan yana oluyor bu bosanma davalarinda, arkadaslarin da dedigi gibi bi avukat tutmanizda fayda var, oturup hakime dert anlatarak olmaz..

Kizlar sagolun, iyiki burda danismisim sizlere. Yoksa sap gibi gidip hakime esimi sikayet edecektim. Sanki babam ya. Durumu anladim. Ama kalbim sıkıştı yazilanlari okuyunca. Ben ailem yasamasin diye tek gider hallederim diyordum. Iddialarima bir tek ailem sahit. Simdi mahkeme gunu onlaridami goturecegim. Dilekcede ismi olanlari. Ne zormus Allahim.

Bak canım her şeyi ikiniz anlaşmış olsanızda ağzı laf yapan erkekler çok fena davranabiliyor. Kesinlikle bir avukat tut...
Yoksa evinde hak iddaa edip seni çok zor duruma düşürür, kanıtlayamazsın. Avukat şart...
Cizi bu arada senin 2. Hayatin nasil gidiyor. Senin sureclerini biliyorum canim

Valla bana kalırsa hiç dert yanmalara girme. Yap makyajını giy en güzel kıyafetini yanındakilerle espri yap gul. Ben öyle yapmıştım benimki arkamdan dugunumuzde bu kadar mutlu değildi demiş :21: Tabi sonra salak ben git sen aynı adamla evlen:ıslık:
ay ne desem bılemedım :)

Cizi bu arada senin 2. Hayatin nasil gidiyor. Senin sureclerini biliyorum canim
Hamd olsun her şey yolunda...
Çok zor zamanlardı, ama Allah sabrını veriyor...
Sabredip bol dua edip bol tevekkül etmek gerekiyor...
Ve hayatta her şeyin bir sebebi varmış. Şu an ki hayatımı hiç bir şeye değişmem...

Konuyu ve yorumlari okurken gözümün önüne surekli kendi mahkemem geldi.. Bosanma anı, hakim, avukatlar, eski esim ve gözyaşları, benim ruh halim.. Ne zordu.. Tanıştığımız gun ile bosandigimiz gun arasindaki zaman diliminine ve geldigimiz duruma hayret etmiştim ve gozyaslarim sicim gibi inmişti istemsiz.. Allah kimseyi o zor duruma dusurmesin.. Benimki cok duygusal olmustu, tabiki herkesinki farklidir.. Oyle cirkeflik, cirkinlik yasanmadi..
Ne hayallerle evleniyorsun, sonrasinda kendini o salonda bulmak cok cok zor..
Neyse..
Hakimler genelde kadindan yana oluyor bu bosanma davalarinda, arkadaslarin da dedigi gibi bi avukat tutmanizda fayda var, oturup hakime dert anlatarak olmaz..
Şimdi mutlu musunuz? Unutabildiniz mi

Şimdi mutlu musunuz? Unutabildiniz mi
Hamdolsun her halimize.. Mutluyum, ilk zamanlara gore epey toparlandim Allah in izniyle, zaten Rabbim o gucu veriyor..
Ama bu herkes icin farklidir, kimi nefretle ayriliyor kimi nerdeyse bogaz bogaza gelerek.. Biz cok severek evlenmistik, onca yasanana ragmen de ayrilirken halen sevgi vardi, o yuzden benim surecim biraz daha zorlu, sancili gecti.. Yani kisiye gore degisiyor bu durumlar, belli bi ölçütü yok..

Hamdolsun her halimize.. Mutluyum, ilk zamanlara gore epey toparlandim Allah in izniyle, zaten Rabbim o gucu veriyor..
Ama bu herkes icin farklidir, kimi nefretle ayriliyor kimi nerdeyse bogaz bogaza gelerek.. Biz cok severek evlenmistik, onca yasanana ragmen de ayrilirken halen sevgi vardi, o yuzden benim surecim biraz daha zorlu, sancili gecti.. Yani kisiye gore degisiyor bu durumlar, belli bi ölçütü yok..
Allah daha da mutlu etsin sizi. Çok zor bişey boşanmak üstelik severek ayrılmak :(

Back
X