Boşanma arefesi

İlgi gösterse barışacaksınız galiba. İkna edilmeyi bekliyor gibisiniz. İnsAllah öyle bir hata yapmazsınız ne diyelim

Çocuk olunca çok zor geliyor ondan dolayı böyleyim ikilemdeyim 25 yaşındayım memurum ama yine de kaygılarım var

Tabi ki ruh halinizi bilemem ama zaten anlattıklarınız ciddi bir boşanma nedeni. Birde bu yaşadıklarınızı yaşayıp sülük gibi olan kocalar var bir yana şanslısınız tabi ki boşanma zor bir süreç sonuçta kimse boşanmak için evlenmiyor. Ama evladınıza tutunun bence hem boşanmak dünyanın sonu değil. Etrafımda boşanıp gayet de çok mutlu olan insanlar var. Sizi aldatmış hakkettiğiniz değeri verememiş bir adam size ilgi gösterse nolur göstermese nolur. kendi kaybeder deyin geçin. ssevgiler

Çocuk olunca çok zor geliyor ondan dolayı böyleyim ikilemdeyim 25 yaşındayım memurum ama yine de kaygılarım var
annem babam ben 21 yaşındayken boşandı. annemin aslında mutsuz bir evlilik içinde olduğunu biliyorduk. ama inanın keşke daha erken boşansaymış. zamanla annemin tekrar mutlu olduğunu görmek çok güzeldi. baba yine benim babam ama berbat bir kocaydı ikisi farklı şeyler çocuğunuza bunu aşılarsanız en az zararla atlatırsınız. sizi devamlı mutsuz görünce onun için daha büyük travma sebebi

Evet mutsuz bi evlilik erken bitirmek daha iyi ama sanki bi daha evlenmeyecekmişim Beni mutlu eden biri olmayacak gibi kınayan olabilir ama ister istemez bu da bunalıma sokuyor çalıştığım hastanede iş ortamında hep güzelliğim ve aklımı överler çevrem de iyi sayılır

Merhaba herkese. Desteğe ya da adı her neyse ihtiyacım var. 9 yıldır evliyim ve evlendiğimizin ilk gününde beri sebebini anlamadığım şekilde (yani sebebini anlamadığım derken ortada temeli olmayan konular olduğu için söyledim) süren kavgalar var. Tahammül edemiyorum artık. 3 çocuğum var ve boşanma kararını hayata geçirmek gibi bi fikrim var.

Back
X