boşanma arifesi

mustuzum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
40
30
3
47
Merhabalar,

aranıza bugün katılıyorum. Sizlerin desteğine ihtiyacım var. 13 yıllık evliliğimi bitirme kararı aldım. Gerekçesi şiddetli geçimsizlik ve eşimin çalışmaması. Ne denediysem evliliğimi kurtaramadım. ve hep hüsran, mutsuzluk sinirden kilo alma aklınıza gelecek bütün olumsuzluklar. Boşanan kişilerden öneriler rica ediyorum. Beni bu durumda olan anlayabilir. Evliliğimin bana en büyük hediyesi canım evladım oğlum oldu. Onun için iyiki evlenmişim diyorum. Birtek onun için bukadar yıl dayandım ama artık takatim kalmadı. Ben babamı 15 yaşında kaybettim. Babasızlığı çok iyi bilirim. Oğlumu babasının yanında büyütmek istedim ama husuzrsuz hergün kavga edilen bir ortamda büyütmektense oğluma hem baba hem anne olmaya karar verdim. Hafta sonları babasını görebilir. Kesinlikle koparmıycam ama aynı ev içindeki gibi olmayacağınıda çok iyi biliyorum. Benim sizden rica nasıl bir süreç izlemeliyim Avukat tutacak durumum yok. Baroya başvurmayı düşünüyorum. Oğlumun vekaleti bana verilir diye biliryorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz. tşk

Konu ile ilgili bir bilgim yok
Rabbim yavrunuz ve sizin hakkınızda hayırlı olanı versin
Tabiki çalışmayan bir erkek çekilmez
dÜŞÜNCELERİNİZDE çok haklısınız...

sağolun Allah razı olsun. Çalışmamak değil tek sorun fikir ayrılığı iletişim kopukluğu vs vs eşimin zıt karekteriyim o sessiz ben dominant bir yapıya sahibim bizde görevler yer değiştirmiş durumda çok yoruldum ama hep aklım oğlumda nasıl olacak nasıl alıştırıcam piskolojisini bozmaktan korkuyorum. benim çocukluğum çok kötüydü oğluma bunu yapmakla doğrumu yapıyorum bilemiyorum çelişkilerim var

Velayet sıze verılır
Gerısı tamamen babanın tavrına kalmıs
Benım oglumun bıyolojık babası bosanmadan sonra oglanı hıc aramadı sormadı

Velayet sıze verılır
Gerısı tamamen babanın tavrına kalmıs
Benım oglumun bıyolojık babası bosanmadan sonra oglanı hıc aramadı sormadı
allah sizede oğlunuzada sabır versin babasızlık çok zor Allah ıslah eylesin

Merhaba
Şuan bende tam o aşamadayım hatta bi tık öndeyim benim eşim boşanma davasını açtı ve sorunlar çok tanıdık çalışmamak evine bakmamak vs. vs. Ve ben 6 aylık hamileyim Allah kısmet ederse benimde bi oğlum olacak ilk başlarda çok üzülmüştüm ama sizin yazdıklarınızı okuduğumda şimdi bitmese de bi gün biteceğini daha iyi anladım sanırım en iyisi uzatıp kendime de bebeğimede bu eziyeti etmemek oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama umarım velayeti sana verilir Allah güç kuvvet versin sonuna kadar yardımcın olsun inşallah bu süreçte

Barodan avukat isteyebilirsiniz,avukatsız da ayrılan arkadaşlarım oldu,bilginiz olsun.

çok sağolun oğlum 9 yaşında Allah sizede evladınızı kucağınıza almayı nasip eylesin. Ben çok mücadele ettim hala mücadele ederim ama baktım ki hem kendimi hem karşı tarafı yıpratıyorum bitmesi en hayırlısı dedim. bu yola girdim hakkımızda en hayırlısı neyse rabbim hepimize onu nasip eylesin

Amin canım inşallah şuan ailenle fln mı kalıyorsun ayrıldıktan sonra nasıl geçineceksin velayet için bunlar önemli çünkü eşin bu konuda ne düşünüyor gerçi kendisi de çalışmıyormuş ama çocukla alakalı anlaşmaya varıp davayı ondan sonra aç bence mesela benim eşim çocuğu için bile arayıp sormuyor evi bile boşaltmış benden habersiz beni annemlere attı şimdi kendi ailesinin yanında mutlu mesut yaşıyor galiba bende çok mücadele ettim ama hiç bir şey tek taraflı olmuyor

ay arkadaşım seninde işin çok zormuş Allah yardımcımız olsun olan anne ve çocuklara oluyor. Erkekler yine dört ayak üztünde hayatınız yaşıyor olsun evlatlarımız inşallah hayırlı olur emeklerimiz boşa gitmez

oğlum benden ayrı birgün bile kalamıyor. Tam olarak konuşmadık ama tam netleşince konuşucaz

pedagog bana 2 yaşındaki çocuğa anlatmamı söylemişti..

yavaş yavaş netleşince kararlarınız anlatmaya başlasanız iyi olur..

kendini güvende hissetmeli.. geleceğinide.

herşey zamanla rayına giriyor inşallah oğlunuzda sağlıklı atlatır bu süreci..

kirada aynı evde kalıyorum ama boşanma olursa annemin evine yerleşicem borcum var çünkü

Esiniz 13 yildir calismiyor nasil geciniyorsunuz 13 yildir

sağolun en buyuk korkum kendimden çok oğlumun piskolojisi devlet hastanesinde çocuklara destek veriyorlarmı pisikolojik acaba bilen var mı..........?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…