ama anladım ki taşıma suyla değirmen dönmüyormuşkendim çalıştım ailesi destek oldu benim ailem destek oldu vs
Allah yardimciniz olsun, bosanmak icin gec kalmissiniz bile.Eli ayagi tutmuyor mu sankiama anladım ki taşıma suyla değirmen dönmüyormuş
Anladığım kadarıyla anlaşmalı boşanacaksın eşinle konuştun mu o bu konuda ne düşünüyor eğer adamdan alabileceğin bşy yoksa sende kesin kararlıysan anlaşıp boşan derim çekişmeli boşanma davaları hem çok uzun sürüyormuş hemde maddi açıdan külfetliymiş ben bi avukat tuttum konuştuk bunları uzun uzun oradan biliyorumkirada aynı evde kalıyorum ama boşanma olursa annemin evine yerleşicem borcum var çünkü
Eşimle dün akşam konuştum sensiz yapamam çocuğumdan ayrılamam diyo işimi oturtucam diyo halini görünce üzüldüm zaten ne geldi ise başıma vijdanımdan geldi ne yapacağımı bilemiyorum çok kötüyümAnladığım kadarıyla anlaşmalı boşanacaksın eşinle konuştun mu o bu konuda ne düşünüyor eğer adamdan alabileceğin bşy yoksa sende kesin kararlıysan anlaşıp boşan derim çekişmeli boşanma davaları hem çok uzun sürüyormuş hemde maddi açıdan külfetliymiş ben bi avukat tuttum konuştuk bunları uzun uzun oradan biliyorum
eli ayağı tutuyo ama malesef çalışma isteği yok onuda suçlamıyorum sağolsun ailesi kaynımda evde oturuyo 72 yaşındaki babası emekli hala çalışıyo adamcağız ayağını süre süre işe gidiyo ama kendi hatalarını çekiyorlar çocuklara sorumluluk yüklememişler Allah yardımcısı olsun benim gibi olanlarınAllah yardimciniz olsun, bosanmak icin gec kalmissiniz bile.Eli ayagi tutmuyor mu sankiBoyle koca olmaz olsun
Rahatı yerinde, ekmek elden su gölden. Sensiz yapamam o demek yaniEşimle dün akşam konuştum sensiz yapamam çocuğumdan ayrılamam diyo işimi oturtucam diyo halini görünce üzüldüm zaten ne geldi ise başıma vijdanımdan geldi ne yapacağımı bilemiyorum çok kötüyüm
çok teşekkür ederim Bende isterim işini oturtun yuvamı dağıtmayım ama sonu yine hüsran olacak biliyorum ama oğlum için katlanmalımıyım bilmiyorumRahatı yerinde, ekmek elden su gölden. Sensiz yapamam o demek yani
Ben konunuzu okurken boşanmayacağınızı hissettim zaten
İnşallah işle ilgili verdiği söz ömürlük olur
Sorumsuz bir eşe katlanmanız çok yanlış olmaz mı?çok teşekkür ederim Bende isterim işini oturtun yuvamı dağıtmayım ama sonu yine hüsran olacak biliyorum ama oğlum için katlanmalımıyım bilmiyorum
sağolun kararsızlıklarım yüzünden destek almam gerekiyor tutarsız davranıyorum haklısınız bunu eşim olan şahısada anlatmak lazım sadece ben değil kendide mutsuzSorumsuz bir eşe katlanmanız çok yanlış olmaz mı?
Çocuğunuz için çalışmayan bir baba ve sürekli tartışılan ev ortamı emin olun ki çok daha kötü
siz ne zaman boşandınız süreç nasıl oluyor ben ayrılmadan bir boşluğa düştüm bunlar ne zmana geçiyor bilgi verebilirsen sevinirim yaşayan anlar benipedagog bana 2 yaşındaki çocuğa anlatmamı söylemişti..
yavaş yavaş netleşince kararlarınız anlatmaya başlasanız iyi olur..
kendini güvende hissetmeli.. geleceğinide.
herşey zamanla rayına giriyor inşallah oğlunuzda sağlıklı atlatır bu süreci..
çok sağolunKuracagınız yeni hayatınızda Rabbim sizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah. Yar ve yardımcınız olsun.
çok tşk üzüldümannemle babam boşandı
avukat şart değil
ikisininde yoktu
bilgilendirme için çok teşekkür ederim sağolun haklısın anne herzaman yıkılır evliliktede boşanmada daBen barodan avukat tutmustum. Cocuga yeni hayati anlatilmali destek alinmali ama en onemlisi size. Anne daha agir geciriyor bosanma surecini.. cocuk bakiyo bir sekilde baba hayatinda annede travma yasamiyor ama anne icin yeniden baslamak uzun evliliklerde daha zor oluyor. Allah yardimciniz olsun
siz ne zaman boşandınız süreç nasıl oluyor ben ayrılmadan bir boşluğa düştüm bunlar ne zmana geçiyor bilgi verebilirsen sevinirim yaşayan anlar beni
Bilgilendirme için tşk ederim çocuk varmıydı atlatmak ne kadar süreç aldı nasıl oluyo anlaşmalı oluncaeğer çalışıyorsanız daha kolay atlatılıyor süreç avukatlarımız vardı bizim anlaşmalı boşanma oldu.
istesek avukat olmadan kendimizde boşanabilirdik anlaşmalı ama anlaşamadık.. o boşanmak istemedi..
insan hereşeye alışıyor..
ailemin haberi var çalışıcam ama annemin yanına yerleşicem oğlum okula gidiyo annem göndericek inşallah allah analarımıza ailemize sağlık iyilik versin inşallahAllah yardımcınız olsun
ailenizin haberi var mı bu karardan
ne diyorlar
eşiniz sanki oyalamak ister gibi konuşmuş
ayrılırsanız çalışacak mısınız
ailenizle mi ayrı mı oturacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?