- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.091
- 498
aminnnnn inşallahailemin haberi var çalışıcam ama annemin yanına yerleşicem oğlum okula gidiyo annem göndericek inşallah allah analarımıza ailemize sağlık iyilik versin inşallah
Merhabalar,
aranıza bugün katılıyorum. Sizlerin desteğine ihtiyacım var. 13 yıllık evliliğimi bitirme kararı aldım. Gerekçesi şiddetli geçimsizlik ve eşimin çalışmaması. Ne denediysem evliliğimi kurtaramadım. ve hep hüsran, mutsuzluk sinirden kilo alma aklınıza gelecek bütün olumsuzluklar. Boşanan kişilerden öneriler rica ediyorum. Beni bu durumda olan anlayabilir. Evliliğimin bana en büyük hediyesi canım evladım oğlum oldu. Onun için iyiki evlenmişim diyorum. Birtek onun için bukadar yıl dayandım ama artık takatim kalmadı. Ben babamı 15 yaşında kaybettim. Babasızlığı çok iyi bilirim. Oğlumu babasının yanında büyütmek istedim ama husuzrsuz hergün kavga edilen bir ortamda büyütmektense oğluma hem baba hem anne olmaya karar verdim. Hafta sonları babasını görebilir. Kesinlikle koparmıycam ama aynı ev içindeki gibi olmayacağınıda çok iyi biliyorum. Benim sizden rica nasıl bir süreç izlemeliyim Avukat tutacak durumum yok. Baroya başvurmayı düşünüyorum. Oğlumun vekaleti bana verilir diye biliryorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz. tşk
Bilgilendirme için tşk ederim çocuk varmıydı atlatmak ne kadar süreç aldı nasıl oluyo anlaşmalı olunca
ailemin haberi var çalışıcam ama annemin yanına yerleşicem oğlum okula gidiyo annem göndericek inşallah allah analarımıza ailemize sağlık iyilik versin inşallah
KEŞKEaminnnnn inşallah
keşke eşiniz böyle yapmasaydı ah!
Çalışmak istemeyişinin dışında emir altında olmak baskı görmekten hoşlanmıyor. Ya çıkıyor yada işten atıyorlar değişik bir yapısı var rahatlığına düşkünesiniz neden clıısmıyor iş mi bulamadı yoksa calısmak mı istemiyor. kavga etmenizin bir sebebide bos bos ev de durmasıdır
içime su serptiniz keşke böyle olmasada anne baba ile büyüse bütün evlatlar ama olmuyor malesef hayırlısı diyorum bıraktımakışına su akar yolunu bulur der annem herkez için hepimiz için hayırlısı olur inşallah çok sağolun yanımda olduğunuz için kadınlar kulubü kurucusuna da teşekkür ederim siz değerli kişilerle beni tanıştırdı. kader ortaklarımcnm eski eşim benım hep oğlan üzeriinden çok tehdit etti alırım sana bırakmam sana vermezler vsvs çocuğu dedi öyle de bir özgüvene sahipti ben önceleri kavga gürültü vs ederdim çünkü benim ruh halimi iyi değildi sonra sakince düşündükçe
en son yine arada tehditler uçuştu havada bende tamam al çocuğu hatta dedim şimdi nakliyeci çağırıyorum odası ile gönderiyorum sonra okuldan alacam, benım dediğim okula gidecek dedi hay hay hemen arıyorum okulu hazırlatıyorum nakil işlemini diyorum ama yarın git dedim hiç ses yok arkasından bana 2 günsonra çocuk okula gitmiyor annemlerin işi var ilgilenemiyor vs tantanalar istemiyorum dedim sen nasıl canın istediğinde görüyorsan oğlanı bende öle yapıcam dedim adam sessiz gitti tmm dedi kapadı teli sonra 3-4 gün sonuda aradı (tabi ensonu 5yıl süründük diyelim ) sen nasıl istersen öyle olsun dedi çünkü maddi gücü yoktuu konu sahibinin eşi gibi çalışıyordu fakat hep borcu vardı ama bu durumda en önemli olan ne biliyormusun ailenin arkanda olması çok önemliii
hiç muhatap olmadım çünkü oğlum hiçbir şekilde baba ile yaşayamazdı çünkü baba babaanesi ile yaşıyor kalmaya bile gitmiyor hala gider gelirrr (zaten baba tarafına gitme sebepi de aynı yaşta kuzeni var onla vakit geçirmek için)
ben ise evim ayrı idi (otuduğum evi aldım ama evlilikte sorunlar olunca tapu anneme aktartım hemen)
canım sen evlatların için elinden gelen ne gerekiyorsa yap zaten yaşları büyüdükçe onlar bir şekilden yuvada uçaçaklar bende senin gibi hep korktumm halada korkuyorum ama inan bu korku ile yaşanmıyor akışına bırak oğlumun bütün ihtiyaçlarını vs vs ben karşılarım baba bir yeşil ışık yaktımı dünya onun oluyor bende oğlum mutluya gerisi önemli değil diye kendimi avutuyorum çünkü oğlum gerçekten çok mutlu bir çocuk önemli olan da bu değil mi
içime su serptiniz keşke böyle olmasada anne baba ile büyüse bütün evlatlar ama olmuyor malesef hayırlısı diyorum bıraktımakışına su akar yolunu bulur der annem herkez için hepimiz için hayırlısı olur inşallah çok sağolun yanımda olduğunuz için kadınlar kulubü kurucusuna da teşekkür ederim siz değerli kişilerle beni tanıştırdı. kader ortaklarım..cnm eski eşim benım hep oğlan üzeriinden çok tehdit etti alırım sana bırakmam sana vermezler vsvs çocuğu dedi öyle de bir özgüvene sahipti ben önceleri kavga gürültü vs ederdim çünkü benim ruh halimi iyi değildi sonra sakince düşündükçe
en son yine arada tehditler uçuştu havada bende tamam al çocuğu hatta dedim şimdi nakliyeci çağırıyorum odası ile gönderiyorum sonra okuldan alacam, benım dediğim okula gidecek dedi hay hay hemen arıyorum okulu hazırlatıyorum nakil işlemini diyorum ama yarın git dedim hiç ses yok arkasından bana 2 günsonra çocuk okula gitmiyor annemlerin işi var ilgilenemiyor vs tantanalar istemiyorum dedim sen nasıl canın istediğinde görüyorsan oğlanı bende öle yapıcam dedim adam sessiz gitti tmm dedi kapadı teli sonra 3-4 gün sonuda aradı (tabi ensonu 5yıl süründük diyelim ) sen nasıl istersen öyle olsun dedi çünkü maddi gücü yoktuu konu sahibinin eşi gibi çalışıyordu fakat hep borcu vardı ama bu durumda en önemli olan ne biliyormusun ailenin arkanda olması çok önemliii
hiç muhatap olmadım çünkü oğlum hiçbir şekilde baba ile yaşayamazdı çünkü baba babaanesi ile yaşıyor kalmaya bile gitmiyor hala gider gelirrr (zaten baba tarafına gitme sebepi de aynı yaşta kuzeni var onla vakit geçirmek için)
ben ise evim ayrı idi (otuduğum evi aldım ama evlilikte sorunlar olunca tapu anneme aktartım hemen)
canım sen evlatların için elinden gelen ne gerekiyorsa yap zaten yaşları büyüdükçe onlar bir şekilden yuvada uçaçaklar bende senin gibi hep korktumm halada korkuyorum ama inan bu korku ile yaşanmıyor akışına bırak oğlumun bütün ihtiyaçlarını vs vs ben karşılarım baba bir yeşil ışık yaktımı dünya onun oluyor bende oğlum mutluya gerisi önemli değil diye kendimi avutuyorum çünkü oğlum gerçekten çok mutlu bir çocuk önemli olan da bu değil mi
çalışıyorum ama aileme sığınıcam 30.000 tl gibi borcum var ödeyince 1-1 eve çıkmayı düşünüyorum ama çalıştığım için oğlumun eğitiminde zayıf kalırım diye anneme sığınıcam çünkü dominant bir yapıya sahip annem bizleri çok güzel yetiştirdi babasız iyiki var allah analarımızı sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin sağol bilgilendirmen içincanım 2 çocuğum var 5 ve 3 yaşlarında 3 yıl oluyor ayrılalı ailemle yaşıyorum çalışıyorum.
anlaşmalı boşanmada sözleşmeye benzer bi protokol oluyopr aranızda eşya paylaşımının nasıl yapılacağı nafaka hükümü çocuk velayeti gibi maddelerde anlaşmaya vardığınız kararlar o protokole yazılıyor ve imzalıyorsunuz.
hakim 5 dakika içinde bi sana soruyor itirazın var mı diye bir eşine soruyor eğer itirazınız yoksa boşanmanıza karar veriyor.
mesela çocuğun velayet kararında yazın 1 ay sömestr tatilinde 1 hafta ve 15 günde 1 hafta sonu yatılı baba ile görüşmeleri var.. 1 ay uzun bir süre mesela bunlara dikkat et ben bilemedim o zaman..
görüşmelerine karşı gelmiyorum güzel vakit geçiriyorlar.. babası da ailesiyle yaşadığı için güzel bakılıyorlar.. ama 1 ay uzun geliyor aramızda bu düzeni oturttuk özlediğimiz zamanlarda görüşüyoruz çocuklarla..
çocuk başı 150 tl nafaka bağlandı en az bu kadar oluyormuş zaten ama hiç alamadım çalışmıyor çünkü.
nafakanı mutlaka al.. şimdi alamasam bile birikiyor ve faiz işliyor üstüne illaki alacağım.
çalışmıyorsan mutlaka bir işe gir. ailenle mi ayrı mı yaşayacaksın maddi durumun nasıl?
içime su serptiniz keşke böyle olmasada anne baba ile büyüse bütün evlatlar ama olmuyor malesef hayırlısı diyorum bıraktımakışına su akar yolunu bulur der annem herkez için hepimiz için hayırlısı olur inşallah çok sağolun yanımda olduğunuz için kadınlar kulubü kurucusuna da teşekkür ederim siz değerli kişilerle beni tanıştırdı. kader ortaklarım
Oglunuzun velayeti sizde emin olun. Neden avukat tutuyorsunuz karsilikli anlasin. Bende bosandim. Ogĺum 5 yasindaydi. 17 sene oldu bosanali. Huzursuz ortamda buyutmektense boylesi daha super. Istediginiz gibi terbiyesini verirsiniz.Merhabalar,
aranıza bugün katılıyorum. Sizlerin desteğine ihtiyacım var. 13 yıllık evliliğimi bitirme kararı aldım. Gerekçesi şiddetli geçimsizlik ve eşimin çalışmaması. Ne denediysem evliliğimi kurtaramadım. ve hep hüsran, mutsuzluk sinirden kilo alma aklınıza gelecek bütün olumsuzluklar. Boşanan kişilerden öneriler rica ediyorum. Beni bu durumda olan anlayabilir. Evliliğimin bana en büyük hediyesi canım evladım oğlum oldu. Onun için iyiki evlenmişim diyorum. Birtek onun için bukadar yıl dayandım ama artık takatim kalmadı. Ben babamı 15 yaşında kaybettim. Babasızlığı çok iyi bilirim. Oğlumu babasının yanında büyütmek istedim ama husuzrsuz hergün kavga edilen bir ortamda büyütmektense oğluma hem baba hem anne olmaya karar verdim. Hafta sonları babasını görebilir. Kesinlikle koparmıycam ama aynı ev içindeki gibi olmayacağınıda çok iyi biliyorum. Benim sizden rica nasıl bir süreç izlemeliyim Avukat tutacak durumum yok. Baroya başvurmayı düşünüyorum. Oğlumun vekaleti bana verilir diye biliryorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz. tşk
Oglunuzun velayeti sizde emin olun. Neden avukat tutuyorsunuz karsilikli anlasin. Bende bosandim. Ogĺum 5 yasindaydi. 17 sene oldu bosanali. Huzursuz ortamda buyutmektense boylesi daha super. Istediginiz gibi terbiyesini verirsiniz.[/QU
anlaşmaya yanaşmak istemiyorum çünkü ev aldırdım ailesine içine 15.000 tl kıredi 7.500 tl harçadım 10 yıl önce hakkımı almak istiyorum sonuçta oğlum var geleceğini düşünmek zorundayım
çok güzel dile getirmişsiniz terbiyeyi ben veririm en azından çok sağolOglunuzun velayeti sizde emin olun. Neden avukat tutuyorsunuz karsilikli anlasin. Bende bosandim. Ogĺum 5 yasindaydi. 17 sene oldu bosanali. Huzursuz ortamda buyutmektense boylesi daha super. Istediginiz gibi terbiyesini verirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?