Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başkasını istemiyorum hayatımda 3senem boşa gitti o zamanı geri getirmek mümkün olsa keşkeCocuk yoksa bosanma daha kolay olur baska birini bulursun rahatlikla gecer
Çocuk yoksa nispeten daha kolay.. Aile ve cevre faktörü cok onemli tabii.. Bakış açısı geniş ve akli başında insanlar ise, bekar hayatina dönmek daha kolay oluyor.. Rabbim güç veriyor, kendini korkutma..Hayır yok
sizin boşanma nedeniz ne peki özel değilse anlatır msnz? çocuk var mı?Geçen senelwe ne yazık ki geri gelmiyor, bu yüzden geleceğimiz ile ilgili güzel hayyellere odaklanıp mutlu olmayı denemeliyiz:) bu arada benimde 10 yılım boşa gitti, boşanıyorum davayı açtım aylar oldu bi duruşma günümün haberi gelmedi![]()
İddaa, poker kart oyunu ve şans oyunları oynuyordu, senelerdir düzelmedi...sizin boşanma nedeniz ne peki özel değilse anlatır msnz? çocuk var mı?
Ben boşanma aşamasındayım daha dava açmadım. Bu dönemde ne yapmalıyım yada ne yapmamalıyız? Daha önce boşanmış olan varsa yardımcı olabilir mi?